спад или бум на диема екстра

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: спад или бум на диема екстра

Мнениеот bobo_13 » 02 мар 2015 00:48

CSKA 78 написа:Към bobo_13

За почти всичко си прав, освен за абонатите! Ако Диема имат 20 хил. абоната след 6 месеца, това ще е рекорд за тях! С оглед на числата получени за първите 10-на дни, е възможно абонатите да са доста по-малко!

Еми то бум при тях се очаква ако набарат Булсатком и провинцията. Това им е големият проблем. Познати от там си плащат на Гонгплей за да гледат мачовете, защото оператора им няма договор. А Гонгплей си е собственост на Нова. Все пак в провинцията има само 2 оператора(локални) със сключен договор. Всички градове в провинцията имат поне по 1 голям локален оператор, който държи най-малко 50% от абонатите и то от години. От големите софийски само Вивател имат национално покритие. Близу са полунационални. Ако Диема сключат договори с поне 1 локален оператор до края на този шампионат, гарантирано от новия сезон(когато влиза в сила този договор за 6 млн на година за правата) ще имат над 200 000 абоната. Все пак 200 000 абоната ако се разделят на 257 града в България ще се получат средно по около 800 домакинства в град, което е постижима цел. Да не говорим, че в определени градове има само по 1 оператор с над 90% от населението абонати(Перник, Монтана и т.н.О
Само аз знам за около 50-тина колеги и приятелим които са си платили.

Аз ще се радвам да ги пуснат безплатно, но това си е тяхно решение(на Диема)
Интериорни врати - Врати хармоника

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 02 мар 2015 00:55

20-30 хиляди максимум и то за най-добрия им месец

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 02 мар 2015 00:58

bobo_13 написа:
Еми то бум при тях се очаква ако набарат Булсатком и провинцията. Това им е големият проблем. Познати от там си плащат на Гонгплей за да гледат мачовете, защото оператора им няма договор. А Гонгплей си е собственост на Нова. Все пак в провинцията има само 2 оператора(локални) със сключен договор. Всички градове в провинцията имат поне по 1 голям локален оператор, който държи най-малко 50% от абонатите и то от години. От големите софийски само Вивател имат национално покритие. Близу са полунационални. Ако Диема сключат договори с поне 1 локален оператор до края на този шампионат, гарантирано от новия сезон(когато влиза в сила този договор за 6 млн на година за правата) ще имат над 200 000 абоната. Все пак 200 000 абоната ако се разделят на 257 града в България ще се получат средно по около 800 домакинства в град, което е постижима цел. Да не говорим, че в определени градове има само по 1 оператор с над 90% от населението абонати(Перник, Монтана и т.н.О
Само аз знам за около 50-тина колеги и приятелим които са си платили.

Аз ще се радвам да ги пуснат безплатно, но това си е тяхно решение(на Диема)

Простите числа не винаги опростяват задачата! И ние ЦСКА-рите бяхме фенове милиони, а накрая се оказахме малко над 5 хил!
При такива сделки е важно началото, защото има очакване, реклама, след това хората свикват с продукта- и следва спад!!! Дори БСК да сключат договор още след почивните дни, абонатите на Диема няма да са много!
А, заради информациите, че сумата е само за 1 телевизор, а не на абонат- това ще откаже голям процент от потенциалните абонати!
Последна промяна от CSKA 78 на 02 мар 2015 01:00, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 02 мар 2015 01:00

Истината е някъде там. Съгласен съм с повечето че трябва да се направи нещо подобно, НО НЕ сега и не по този начин. Не може тази вечер да сънуваш нещо или пък си купил новия гел на тафт и хайде дайте пари. Другото нещо са договорите, правилно хората се оплакват и имат пълното право да имат претенциите към операторите , защото ти сключваш договор и плащаш х лева за тази услуга, не може сега понеже така им скимнало, дайте още, въобще не става въпрос за 2,3,5 или 20 лева, а за ПРИНЦИПИ. Когато в ресторант си поръчаш салата, основно и десерт, за пропуснат десерта да го донесат ще го платиш ли , нищо че го има в сметката ? Няма смисъл да коментираме качеството на продукцията, жалките ни футболисЧета, смешните коментатори и анализатори, пародията на стадиони и терени, важно е начина по който се действа да е добре обмислен и подготвен предварително. Мен друго ме яде , дали ще доживея в тази държава т.е. кочина да ходя с цялото си семейство на мач, на чист стадион, без надрусани фенове, с бърз и удобен достъп и транспорт, на стадион където ще мога да прекарам 2-3 часа , съптветно да хапна нещо итн ???

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 02 мар 2015 01:04

Да, ако наистина те карат да плащаш за всеки приемник, това е направо престъпление. :evil:

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 02 мар 2015 01:27

Мислете в перспектива, така е по целият свят - 4 лв на месец, не са нищо. Това са 2 евро бе хора, за А група (вярно доста слаба) и Висшата лига на Англия в комплект. Аз живея в Германия и за мен това е единствената алтернатива да гледам любимият си БГ отбор. Може да е слаб, но си го обичам и само така мога да го подкрепя. От тези 4лв, ако 2-3лв. достигат до клубовете нещата ще се оправят. Капка по капка вир става. Безплатният обяд беше сладък, време е да си плащаме за да получаваме.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 02 мар 2015 03:41

Аман от промити мозъци

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 02 мар 2015 08:03

Моя кабелар ми я предлага с договор за година. Казвам му , че мачовете са 6 месеца в годината и защо да плащам 6 месеца за нищо. Обяснява , че такова било изискването на Диема.Е няма да стане , особено като гледах нашите марди в Надежда вчера.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 02 мар 2015 08:07

около 29лв за булсат/нет+3тв/+4лв за мачове=33,осигуровки към 140лв,ток 140лв,телефони -25лв,път до работата 100лв .При 500-600лв заплата или доходи от скромен бизнес какво остава.Тия хора които са отишли в Испания и Германия просто са избягали от нашата действителност.Това с платения вариант е добре ама то при нас само цените са европейски.

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 02 мар 2015 09:44

Rage написа:Мислете в перспектива, така е по целият свят - 4 лв на месец, не са нищо. Това са 2 евро бе хора, за А група (вярно доста слаба) и Висшата лига на Англия в комплект. Аз живея в Германия и за мен това е единствената алтернатива да гледам любимият си БГ отбор. Може да е слаб, но си го обичам и само така мога да го подкрепя. От тези 4лв, ако 2-3лв. достигат до клубовете нещата ще се оправят. Капка по капка вир става. Безплатният обяд беше сладък, време е да си плащаме за да получаваме.

Хайде стига популизъм...аман от българи-чужденци даващи акъл..Сто пъти се писа,че въпроса не е за 4-те лева,а какво точно получаваш,затова избивай "чужбинските" си комплекси другаде.

Rage написа:Мислете в перспектива, така е по целият свят...

Само дето там плащаш за поне три качествени първенства.
Rage написа:Това са 2 евро бе хора, за А група (вярно доста слаба) и Висшата лига на Англия в комплект.

Лъжа или заблуда от твоя страна - АВЛ е пълнеж (виж програмата).
Rage написа:От тези 4лв, ако 2-3лв. достигат до клубовете нещата ще се оправят.

Мечтай си :)
Rage написа:Безплатният обяд беше сладък, време е да си плащаме за да получаваме.

Овцете плащат и получават...каквото им дадат. Умните хора се интересуват за какво плащат и какво ще получат...В Германия не го ли научи това ;)

Върни се в “Футбол - България”