Берое- Локомотив Пловдив 28.02 от 14:00 събота

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Контакти:

Re: Берое- Локомотив Пловдив 28.02 от 14:00 събота

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 22:02

Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:
Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.

http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... ko-pd.html

Между другото впечатление ми направи това ,че от наша страна почти нямаше скандиране срещу вас.
Похвална е акцията , макар според мен да не означава нищо друго освен респект и съпричастност към човек в нужда.Все пак на първо място сме хора и българи.

То ще излезне, че Ние сме пели цял мач против вас. Няма такова нещо, дори ченгетата до сектора Ни не можаха да чуят вопли против вас, никак не бяха вървежни песните с ваше участие.Виж за другите, ЛОКОМОТИВСКИТЕ беше друго...

Не съм казал такова нещо :!:
Песни не съм чул срещу Берое , може да е имало някакви закачки , но това е нормално!
Точно това ми направи впечатление , затова го написах.
Още веднъж успех и до скоро, макари през следващия сезон ;)

Жив и здрав и наистина няма как да се паднем за Купата ;)

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 фев 2015 22:12

Ами късметлии сте ,че няма да се срещнем, какво да кажа ;)
Успех там , макар че няма да ви е лесно.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 22:26

Avgusta 1916 написа:Ами късметлии сте ,че няма да се срещнем, какво да кажа ;)

Съгласен съм с теб, но и вие сте късметлии, че нямаме вашите пари, защото И с нашата ПУБЛИКА е страховито за противника...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 22:43

mark1926 написа:Едно прекрасно представяне, тотална доминация, изключителна последователност... в мачкането на така наречената домакинска публика. Гости на собствения си стадион при резултат 3-0 ТОВА ГО МОЖЕ ЕДИНСТВЕНО ЛОКОМОТИВСКАТА ПУБЛИКА :idea:

Силно впечатление ми направиха БРИГАДА ПЛОВДИВ- увеличава им се броят и са гръмогластни, редно е да направят тема с разбиранията и вижданията си, да видим дали ще се припознаем ;) но определено имат прекрасни отличителни артикули и подкрепата им към тима е ИДЕАЛНА...

Идеална...

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 28 фев 2015 23:03

mark1926 написа:

Съгласен съм с теб, но и вие сте късметлии, че нямаме вашите пари, защото И с нашата ПУБЛИКА е страховито за противника...

Всичко е преходно във футбола ни.Така като сте вие сме били и ние ( без пари , с изгонен президент , бизнес и фенове помагат) за да се стигне до момента сега.
Това се дължи на нас ( имам предвид феновете на всички отбори ) , защото там където има традиции и хора , които обичат , тогава нещата се нареждат.
Та да се върна към първото си изречение - всичко е преходно.Да , при нас нещата сега са наред , отборът е финансово стабилен , разбира се не е с претенции за нещо повече от пробив за купата на България или трето място в първенството , но ние сме доволни от това.Наясно сме ,че нещата много бързо могат да се променят и да изпаднем в ситуация , каквато ще ни постави в изключително трудно положение , затова се радваме на всеки един момент в настоящето и даваме всичко от себе си да запазим това и за в бъдеще.
Отборите с традиции и фенове като Берое , Ботев , Локо Пд никога няма да бъдат оставени и манипулирани от когото и да било точно заради многобройните сърца туптящи и милеещи за отборите си.Това е любов , това е религия , това е възпитание , с това израстват нашите деца :!:
Това го казвам и във връзка с закачливите ми коментари и спорове с фенове на точно тези отбори , които аз дълбоко уважавам!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 фев 2015 23:16

Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:

Всичко е преходно във футбола ни.Така като сте вие сме били и ние ( без пари , с изгонен президент , бизнес и фенове помагат) за да се стигне до момента сега.
Това се дължи на нас ( имам предвид феновете на всички отбори ) , защото там където има традиции и хора , които обичат , тогава нещата се нареждат.
Та да се върна към първото си изречение - всичко е преходно.Да , при нас нещата сега са наред , отборът е финансово стабилен , разбира се не е с претенции за нещо повече от пробив за купата на България или трето място в първенството , но ние сме доволни от това.Наясно сме ,че нещата много бързо могат да се променят и да изпаднем в ситуация , каквато ще ни постави в изключително трудно положение , затова се радваме на всеки един момент в настоящето и даваме всичко от себе си да запазим това и за в бъдеще.
Отборите с традиции и фенове като Берое , Ботев , Локо Пд никога няма да бъдат оставени и манипулирани от когото и да било точно заради многобройните сърца туптящи и милеещи за отборите си.Това е любов , това е религия , това е възпитание , с това израстват нашите деца :!:
Това го казвам и във връзка с закачливите ми коментари и спорове с фенове на точно тези отбори , които аз дълбоко уважавам!

Жив и здрав бъди, не случайно не използвам дори намек за обида към вас, очевидно има война на определени групи хора, но вие сте добри събеседници, дори по форумите:!: ...

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 фев 2015 23:49

Ужасен мач, и като игра и заради контузиите. Никой не заслужава похвала, абсолютно всички се представиха под нивото си, явно мислят за реванша за купата. Защитата днес беше под всякаква критика, особено Дишлиев и Горанов, хубавото е, че щом Диян се върне един от тях отива на скамейката. Първия гол беше супер аматьорски, нашия футболист, мисля че беше Дяков просто си изгледа как топката минава на сантиметри от него. Втория беше класа, онзи си ни навърза като пич и закономерно вкара, а третия дойде от неразбирателство между Господинов и Горанов. Напълно заслужена победа на Берое и определено най-слабия ни мач от както Колев е начело. Въпреки идващия важен мач за купата, аз адмирирам треньора за пускането на титулярите. Всеки мач е важен и никой не трябва да се пести. Мисля, че момчетата ще се реваншират като отстранят адашите и продължим напред за купата 8-) .

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 01 мар 2015 00:40

fitore написа:С тази палава защита резултатът не е изненадващ. Лошото е, че в този мач нищо не функционираше като хората и напред не успяхме да оползотворим малко, което имахме първото полувреме. Добре че Молдованов и Здравко Илиев( чиято форма и класа също е много спорна) се връщат и за Локо Сф ще успеем да сформираме някаква защита. В центъра сигурно Бурабия ще замени Ванчо. Не знам защо пуснаха Камбуров днес титуляр при положение, че не е готов и сега по думите му пропуска Надежда и е под въпрос за папагалите. Данчо също неубедителен при 3-ия гол, при доста центрирания го е страх да излезе при положение че вижда какъв хаос е това момче Горанов и останалите в отбрана.

Молдованов му остава още един мач и ще се върне за жълтите и не знам с каква централна двойка ще излезем за мача с Локо София като Дишлиев и Стамов са контузени, а Молдованов и Вълчев, който влезе днеска като централен, наказани.
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 мар 2015 10:05

Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:
Avgusta 1916 написа:
mark1926 написа:Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.

http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... ko-pd.html

Между другото впечатление ми направи това ,че от наша страна почти нямаше скандиране срещу вас.
Похвална е акцията , макар според мен да не означава нищо друго освен респект и съпричастност към човек в нужда.Все пак на първо място сме хора и българи.

То ще излезне, че Ние сме пели цял мач против вас. Няма такова нещо, дори ченгетата до сектора Ни не можаха да чуят вопли против вас, никак не бяха вървежни песните с ваше участие.Виж за другите, ЛОКОМОТИВСКИТЕ беше друго...

Не съм казал такова нещо :!:
Песни не съм чул срещу Берое , може да е имало някакви закачки , но това е нормално!
Точно това ми направи впечатление , затова го написах.
Още веднъж успех и до скоро, макари през следващия сезон ;)

Независимо, че има огромно желание да си забием по два шамара, такива неща са за голямо уважение. Най-сериозния ни враг - ЦСКА също на няколко пъти правят подобни неща, както ние към тях. Преди всичко сме хора и трябва да си имаме уважението. Никога няма да забравя когато почина едно момче от Берое и бяхме направили плакат какво мазало стана с полицията там защото не ни дадоха да опъем плаката, че бил добър познайник на полицията... Ченгетата в тая Стара Загора са най-големите примати на планетата.

Иначе просто отвратителен мач, картони контузии, ранен гол. Биха ни като шкембе в дувар ама тва е, следващия мач по-добре :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”