Avgusta 1916 написа:mark1926 написа:Avgusta 1916 написа:mark1926 написа:Въпреки, че преди мача агитките на Локомотив Пловдив и Бере се търсиха из улиците на Стара Загора, за да премерят сили, а по време на срещата пяха едни за други обидни песни, на полувремето на срещата се е случило нещо изключително похвално и рядко срещано в България, разбра репортер на PlovdivDerby.com. Двама представители на ултрасите на домакините са отишли до сектора за гости, за да дарят събрани за благородна кауза, а именно за лечението на тежко боления ултрас на Локомотив Пловдив Жоро Ценов.
http://plovdivderby.com/vsichki-ostanal ... ko-pd.html
Между другото впечатление ми направи това ,че от наша страна почти нямаше скандиране срещу вас.
Похвална е акцията , макар според мен да не означава нищо друго освен респект и съпричастност към човек в нужда.Все пак на първо място сме хора и българи.
То ще излезне, че Ние сме пели цял мач против вас. Няма такова нещо, дори ченгетата до сектора Ни не можаха да чуят вопли против вас, никак не бяха вървежни песните с ваше участие.Виж за другите, ЛОКОМОТИВСКИТЕ беше друго...
Не съм казал такова нещо![]()
Песни не съм чул срещу Берое , може да е имало някакви закачки , но това е нормално!
Точно това ми направи впечатление , затова го написах.
Още веднъж успех и до скоро, макари през следващия сезон
Жив и здрав и наистина няма как да се паднем за Купата