ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: ЛЕ | Бешикташ - Ливърпул, 26.02.2015, 20:00 ч.

Мнениеот Karsa Orlong » 27 фев 2015 13:50

realist написа:Не, Илиев, аз си имам друга професия. Но има доста доказани треньори, които могат да поемат отбора и да променят много неща. Хубаво е да вярвяш и да стоиш зад отбора, но когато виждаш, че някой вреди и няма никакъв прогрес, няма смисъл да казваш на черното бяло. Изобщо не съм съгласен, че един треньор трябва да виси 5-6 години, за да му даваме шанс. Тоя каун е вече трети сезон начело и не само не надгражда, а по-зле става. И пари имаше и кредит на доверие и какво ли не - нищо. МЮ показаха как се прави: проваляш се - вън. Следващият. И Челси така правят и всеки един уважаващ себе си гранд. И резултатите са налице. Трябва ли да чакаме тоя хубавец да насере още 3-4 сезона, та да почнем пак от нулата?

Всеки уважаващ себе си гранд също така привлича и най-актуалните към момента играчи и им дава по 200к на седмица. След като собствениците ни не искат да привличат такива футболисти е нормално и мениджърът ни да е недоказано име. Спорът "за" и "против" Роджърс може да продължава много дълго, лично за мен той прави много предвид обстоятелствата.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 13:55

Пелегрини в Ман Сити щеше да направи нещо ама друг път.Ако не беше Манчини да му направи отбора друг път щеше да шампион.
Нали го видях за един сезон какви ги свърши в Реал.При малко по-сериозно напрежение и се огъва отвсякъде.
За последните 7-8 години какво е постигнал мосюто - 1 купа и толкоз.И да не забравяме ,че мосюто и Пелегрини са кандидат-пенсионери.
И двамата отдавна са минали 60-те и пенсията им чука на вратата.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2015 14:08

Karsa Orlong, аз не разбирам какво им е на обстоятелствата. Преди сезона нямаше мениджър в Англия в по-добра позиция от него. Пълно доверие от ръководство и фенове, огромна, колосална сума за трансфери, перфектни условия за подготовка. Всеки треньор би мечтал за такава основа преди сезона. Вярно, продадохме Суарез, но това е просто един футболист, макар и от световна класа. Не може отбора ти да се гради на един футболист. Мога да дам много примери, но ще се огранича до Атлетико и Борусия Дорт. Всяка година се разделят с най-добрите си футболисти, взимат нови за в пъти по-малко пари и отново играят на същото ниво. Ето това е класа, това е стил. Виж само Атлетико: продадоха Торес, появи се Агуеро. Продадоха Агуеро, появи се Фалкао (взет за по-малко пари, отколкото ние платихме за Анди Керъл). Продадоха Фалкао, появи се Коща. Сега продадоха и него, Гризман и Манджукич бележат постоянно. Ето това искам - постоянство и стил. При нас е разграден двор, ние дори нямаме постоянен състав. Върти ги, суче ги, халфове стават защитници, защитници-халфове, нападатели-бекове. Пълна лудница!
Последна промяна от realist на 27 фев 2015 14:09, променено общо 1 път.

lucho liverpool
Контакти:

Мнениеот lucho liverpool » 27 фев 2015 14:09

Не съм виден фен на Роджърс, но смятам, че не може да виним само него за отпадането от Бешикташ, но пък съм съгласен и с доста от нещата които реалиста казва за треньора!!!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 фев 2015 14:13

lucho liverpool написа:Не съм виден фен на Роджърс, но смятам, че не може да виним само него за отпадането от Бешикташ, но пък съм съгласен и с доста от нещата които реалиста казва за треньора!!!

Разбира се, че той не е виновен напълно, но той трябва да поеме отговорността.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 фев 2015 14:17

iliev72 написа:Пелегрини в Ман Сити щеше да направи нещо ама друг път.Ако не беше Манчини да му направи отбора друг път щеше да шампион.
Нали го видях за един сезон какви ги свърши в Реал.При малко по-сериозно напрежение и се огъва отвсякъде.
За последните 7-8 години какво е постигнал мосюто - 1 купа и толкоз.И да не забравяме ,че мосюто и Пелегрини са кандидат-пенсионери.
И двамата отдавна са минали 60-те и пенсията им чука на вратата.

Аха значи, той по инерция ей така си спечели КУК и ВЛ - ясно. Сега виж позициите на 3-та отбора - Ливърпул- Арсенал - Сити. Не може да претендираме за нищо, Роджърс направи много добри неща с Ливърпул и отбора има потенциал и ясна идея, НО не може в най-лесната група в ШЛ виждана някога - да си едвам, едвам 3-ти и да загубиш от абсолютно слабият Бешикташ - това е нещо ужасно и неприемливо.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 фев 2015 14:19

realist защо не даде пример с Борусия а ?! Щото в момента се борят да не изпаднат и освен това бяха задължени да подадат документи за лиценз за втора бундеслига.Нещо да кажеш за това ?! Да не споменавам , че след като се провалиха Шахин и Кагава те си ги прибраха и в това с нищо не им помогна , а точно обратното - водят люта битка да не изпаднат.Нещо да кажеш за това ?!
sunscres92 написа:Аха значи, той по инерция ей така си спечели КУК и ВЛ - ясно. Сега виж позициите на 3-та отбора - Ливърпул- Арсенал - Сити. Не може да претендираме за нищо, Роджърс направи много добри неща с Ливърпул и отбора има потенциал и ясна идея, НО не може в най-лесната група в ШЛ виждана някога - да си едвам, едвам 3-ти и да загубиш от абсолютно слабият Бешикташ - това е нещо ужасно и неприемливо.

Аз не казвам ,че е приемливо.Също така няма и да искам оставка.Има кой да му я иска ;) Защо не си припомните първият сезон на САФ и Венгер в ШЛ какво постигнаха а ;) Като при това тогава конкуренцията не беше така като сега !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 27 фев 2015 14:26

Илиев, това, което се случва в момента с Борусия е моментен срив, не тенденция. Колко години с много по-нисък бюджет от грандовете, бяха фактор и в Германия и в Европа? А сега в ШЛ зле ли се представят? Видя как играха в Торино, според мен и ще отстранят Юве. Това малко ли е? Ние не можем да бием Лудогорец, Базел и Бешикташ. Само за сравнение, Борусия биха Галатасарай в двата мача с общ резултат 8:1. Нека всеки сам си прави изводите.
Последна промяна от realist на 27 фев 2015 14:29, променено общо 1 път.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 фев 2015 14:28

Не ме разбирай погрешно и аз искам Роджърс да остане, но е крайно време такива мачове, срещу елементарни отбори да се вземат. Все пак това е 3-ти сезон на Роджърс, вече се искат резултат, а за жалост тях ги няма. Конкуренция нямаше да има, ако не бяха безумните мачове в началото, не мисля, че които да е от английските отбори са в някаква Топ форма- този сезон, по-скоро са в някакъв колеблив период.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 фев 2015 15:20

iliev72 написа:realist защо не даде пример с Борусия а ?! Щото в момента се борят да не изпаднат и освен това бяха задължени да подадат документи за лиценз за втора бундеслига.Нещо да кажеш за това ?! Да не споменавам , че след като се провалиха Шахин и Кагава те си ги прибраха и в това с нищо не им помогна , а точно обратното - водят люта битка да не изпаднат.Нещо да кажеш за това ?!
sunscres92 написа:Аха значи, той по инерция ей така си спечели КУК и ВЛ - ясно. Сега виж позициите на 3-та отбора - Ливърпул- Арсенал - Сити. Не може да претендираме за нищо, Роджърс направи много добри неща с Ливърпул и отбора има потенциал и ясна идея, НО не може в най-лесната група в ШЛ виждана някога - да си едвам, едвам 3-ти и да загубиш от абсолютно слабият Бешикташ - това е нещо ужасно и неприемливо.

Аз не казвам ,че е приемливо.Също така няма и да искам оставка.Има кой да му я иска ;) Защо не си припомните първият сезон на САФ и Венгер в ШЛ какво постигнаха а ;) Като при това тогава конкуренцията не беше така като сега !

Борусия си влезе в релси и ако не бяха безумията на Вайденфелер /и той вече е за пенсия, колкото и да е класен/ и Дузпе щеше да яде боя.

Върни се в “Ливърпул”