realist написа:Не, Илиев, аз си имам друга професия. Но има доста доказани треньори, които могат да поемат отбора и да променят много неща. Хубаво е да вярвяш и да стоиш зад отбора, но когато виждаш, че някой вреди и няма никакъв прогрес, няма смисъл да казваш на черното бяло. Изобщо не съм съгласен, че един треньор трябва да виси 5-6 години, за да му даваме шанс. Тоя каун е вече трети сезон начело и не само не надгражда, а по-зле става. И пари имаше и кредит на доверие и какво ли не - нищо. МЮ показаха как се прави: проваляш се - вън. Следващият. И Челси така правят и всеки един уважаващ себе си гранд. И резултатите са налице. Трябва ли да чакаме тоя хубавец да насере още 3-4 сезона, та да почнем пак от нулата?
Всеки уважаващ себе си гранд също така привлича и най-актуалните към момента играчи и им дава по 200к на седмица. След като собствениците ни не искат да привличат такива футболисти е нормално и мениджърът ни да е недоказано име. Спорът "за" и "против" Роджърс може да продължава много дълго, лично за мен той прави много предвид обстоятелствата.