Кой има интерес да затрие вярата на човека ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Кой има интерес да затрие вярата на човека ?
Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?
-
sunscres92 написа:Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?
На всякъде в историята и митологиите на най-древните народи.
Провери за инките, маите, ест. - египтяните, шумерите и т.н.
Има изображения на по 5 000 г. на създания със скафандри, на летящите им "коне", "змейове", "колесници" , въобще много интересни неща.
Описват и как "звездните" хора са им дали знания, за земеделие, строителство, медицина и т.н.
Интересно е, че египтяните не са имали въобще представа за числото ПИ - 3,14, но някак си са построили пирамидите.

Естествено, ако очакваш да ти се предоставят видео-материали и снимки, за това, как извънземни са давали наклон на оная работа, на древните, няма как да стане.
Но има достатъчно археология и описания, под формата на "митове" и "легенди" ( кавичките не са случайни ) На близки срещи от 4-ти и 5-ти вид.
Като писмен материал ти препоръчвам книгата "Забранената археология".
Има я и в интернет.
Там има и снимков материал.
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:sunscres92 написа:Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?
На всякъде в историята и митологиите на най-древните народи.
Провери за инките, маите, ест. - египтяните, шумерите и т.н.
Има изображения на по 5 000 г. на създания със скафандри, на летящите им "коне", "змейове", "колесници" , въобще много интересни неща.
Описват и как "звездните" хора са им дали знания, за земеделие, строителство, медицина и т.н.
Интересно е, че египтяните не са имали въобще представа за числото ПИ - 3,14, но някак си са построили пирамидите.![]()
Естествено, ако очакваш да ти се предоставят видео-материали и снимки, за това, как извънземни са давали наклон на оная работа, на древните, няма как да стане.
Но има достатъчно археология и описания, под формата на "митове" и "легенди" ( кавичките не са случайни ) На близки срещи от 4-ти и 5-ти вид.
Като писмен материал ти препоръчвам книгата "Забранената археология".
Има я и в интернет.
Там има и снимков материал.
Благодаря, ще я прочета с интерес.
Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.
diplomat написа:Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.
Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.
... и после внезапно си направих секуро.
-
язе написа:Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.
По-скоро се налага "Еволюционната теория".
Тоест - Силният трябва да подчини слабият и немощният, или жаргонно - "Законът на джунглата".
Нацизъм в действие... Оцеляват силните.
Някои кръгове имат интерес, масата да не вярва в Бог, тоест - в правосъдието след "смърта".
Така си мислят, че делата им ще остана безнаказани ...
язе написа:diplomat написа:Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.
Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.
Е чак пък сатанизъм... всеки си решава за себе си, важното е атеисти и вярващи да не си пречат на свободата. За да разберем тези явления, трябва да се учим от историята първо, пък после да определяме кой крив, кой прав.

-
THE G.A.M.E написа:За унищожението на Содом и Гомор доказаха, че се е случило именно по-описаният в Библията начин.
Тоест, с огън от небето.
На местонахождението на двата града и до днес личат следите от колосално изпепеляване.
Според изследователите, този огън се е посипал над градовете и околностите, след като метеорит се забива в Алпите и от това, в атмосферата се издигат множество разтопени и горящи скали, след което започват да падат именно над Содом и Гомор.
Изчислиха дата и всичко... Можеби ще попиташ, къде е Божията намеса тук ?
Ами Лот и семейството му, са предупредени за предстоящата трагедия от ангели.
Сега, дали са прави за източника на унищожение, може да се спори, но е факт откритието.
За Индия... Ако не се лъжа, по-скоро става въпрос за Мохеджо Даро, на територията, или на Пакистан, или на Афганистан беше, сега ми убягва.
Там действително, като че ли е имало ядрен взрив, всичко е на пясък и сол, при това има и радиоактивност.
Друг интересен факт е, че костите на всички месоядни динозаври ( хищниците ) ... Са радиоактивни.
Което навежда на интересната мисъл, дали не са избити умишлено, за да не пречат на човешката цивилизация.
"Извънземното" вмешателство в човешката история, е факт.
Но това не противоречи на идеята за Създател.
И въпроса е, кой какво счита за Бог ?
В много християнски молитви се използва термина Татко, към Бог.
Вярата не е безсмислена.
При всички положения еволюцията, като начин на създаване на човека, издиша от всякъде.
Кой гений го е доказал и ни светни къде се намират Содом и Гомор,защото до сега нито един археолог не знае.Кости от динозаври до сега не съм чувал да са намирани,има вкаменелости и там не може да се съди за времето,когато все още са били кости(с органичен състав).
-
sunscres92 написа:Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?
Това си е за отделна тема,но има доста странни и необясними моменти в човешкото развитие.
diplomat написа:язе написа:diplomat написа:Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.
Е чак пък сатанизъм... всеки си решава за себе си, важното е атеисти и вярващи да не си пречат на свободата. За да разберем тези явления, трябва да се учим от историята първо, пък после да определяме кой крив, кой прав.
Имаш грешна представа за сатанизма. Това не е някакъв култ към Сатаната, Дявола или квото и да е там... Това е култ към собственото "Аз", ако мога така да се изразя.

... и после внезапно си направих секуро.