Кой има интерес да затрие вярата на човека ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Кой има интерес да затрие вярата на човека ?

Мнениеот sunscres92 » 22 фев 2015 22:30

Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2015 22:43

sunscres92 написа:Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?

На всякъде в историята и митологиите на най-древните народи.

Провери за инките, маите, ест. - египтяните, шумерите и т.н.
Има изображения на по 5 000 г. на създания със скафандри, на летящите им "коне", "змейове", "колесници" , въобще много интересни неща.
Описват и как "звездните" хора са им дали знания, за земеделие, строителство, медицина и т.н.
Интересно е, че египтяните не са имали въобще представа за числото ПИ - 3,14, но някак си са построили пирамидите. :lol:

Естествено, ако очакваш да ти се предоставят видео-материали и снимки, за това, как извънземни са давали наклон на оная работа, на древните, няма как да стане.
Но има достатъчно археология и описания, под формата на "митове" и "легенди" ( кавичките не са случайни ) На близки срещи от 4-ти и 5-ти вид.

Като писмен материал ти препоръчвам книгата "Забранената археология".
Има я и в интернет.
Там има и снимков материал.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 22 фев 2015 22:50

THE G.A.M.E написа:
sunscres92 написа:Къде са фактите, за Извънземното вмешателство, че ми стана интересно?

На всякъде в историята и митологиите на най-древните народи.

Провери за инките, маите, ест. - египтяните, шумерите и т.н.
Има изображения на по 5 000 г. на създания със скафандри, на летящите им "коне", "змейове", "колесници" , въобще много интересни неща.
Описват и как "звездните" хора са им дали знания, за земеделие, строителство, медицина и т.н.
Интересно е, че египтяните не са имали въобще представа за числото ПИ - 3,14, но някак си са построили пирамидите. :lol:

Естествено, ако очакваш да ти се предоставят видео-материали и снимки, за това, как извънземни са давали наклон на оная работа, на древните, няма как да стане.
Но има достатъчно археология и описания, под формата на "митове" и "легенди" ( кавичките не са случайни ) На близки срещи от 4-ти и 5-ти вид.

Като писмен материал ти препоръчвам книгата "Забранената археология".
Има я и в интернет.
Там има и снимков материал.

Благодаря, ще я прочета с интерес.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 фев 2015 23:00

Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 фев 2015 23:14

diplomat написа:Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.

Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.
... и после внезапно си направих секуро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 фев 2015 23:35

язе написа:Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.

По-скоро се налага "Еволюционната теория".
Тоест - Силният трябва да подчини слабият и немощният, или жаргонно - "Законът на джунглата".
Нацизъм в действие... Оцеляват силните.

Някои кръгове имат интерес, масата да не вярва в Бог, тоест - в правосъдието след "смърта".
Така си мислят, че делата им ще остана безнаказани ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 фев 2015 23:45

язе написа:
diplomat написа:Самият факт, че има повече от 3 измерения, а за нас би било невъзможно да си ги представим, е достатъчен за всички скептици към всичко над-човешко. Друг е въпросът кое е вярно, кое не и как ни се налага насилствено в какво да вярваме.

Аз бих казал, че в момента доста безпардонно се налага атеизъм. Почти истерично... Да вярваш само в себе си. Всъщност това вярване е в основата на Сатанизма. Сиреч между атеизъм и сатанизъм няма голяма разлика.

Е чак пък сатанизъм... всеки си решава за себе си, важното е атеисти и вярващи да не си пречат на свободата. За да разберем тези явления, трябва да се учим от историята първо, пък после да определяме кой крив, кой прав. :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2015 23:50

THE G.A.M.E написа:За унищожението на Содом и Гомор доказаха, че се е случило именно по-описаният в Библията начин.
Тоест, с огън от небето.
На местонахождението на двата града и до днес личат следите от колосално изпепеляване.
Според изследователите, този огън се е посипал над градовете и околностите, след като метеорит се забива в Алпите и от това, в атмосферата се издигат множество разтопени и горящи скали, след което започват да падат именно над Содом и Гомор.
Изчислиха дата и всичко... Можеби ще попиташ, къде е Божията намеса тук ?
Ами Лот и семейството му, са предупредени за предстоящата трагедия от ангели.
Сега, дали са прави за източника на унищожение, може да се спори, но е факт откритието.

За Индия... Ако не се лъжа, по-скоро става въпрос за Мохеджо Даро, на територията, или на Пакистан, или на Афганистан беше, сега ми убягва.
Там действително, като че ли е имало ядрен взрив, всичко е на пясък и сол, при това има и радиоактивност.
Друг интересен факт е, че костите на всички месоядни динозаври ( хищниците ) ... Са радиоактивни.
Което навежда на интересната мисъл, дали не са избити умишлено, за да не пречат на човешката цивилизация.

"Извънземното" вмешателство в човешката история, е факт.
Но това не противоречи на идеята за Създател.
И въпроса е, кой какво счита за Бог ?
В много християнски молитви се използва термина Татко, към Бог.
Вярата не е безсмислена.

При всички положения еволюцията, като начин на създаване на човека, издиша от всякъде.

Кой гений го е доказал и ни светни къде се намират Содом и Гомор,защото до сега нито един археолог не знае.Кости от динозаври до сега не съм чувал да са намирани,има вкаменелости и там не може да се съди за времето,когато все още са били кости(с органичен състав).

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 22 фев 2015 23:54

Това си е за отделна тема,но има доста странни и необясними моменти в човешкото развитие.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 22 фев 2015 23:57

diplomat написа:
язе написа:

Е чак пък сатанизъм... всеки си решава за себе си, важното е атеисти и вярващи да не си пречат на свободата. За да разберем тези явления, трябва да се учим от историята първо, пък после да определяме кой крив, кой прав. :)

Имаш грешна представа за сатанизма. Това не е някакъв култ към Сатаната, Дявола или квото и да е там... Това е култ към собственото "Аз", ако мога така да се изразя. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”