Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: За лудия и баницата.

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 21:48

Бат Зико написа:
1982 написа:Киро има много общо, защото е посредник и неговата лепта също я плащате вие, балъци. :lol: :lol:

Ахаха посредник бил, пич ти не спря да пишеш глупости по темата ей...

Добре бе,майка му стара, толкова ли е трудно да се схване: Домусчиев чрез Футбол Про Медия казва: ето ви едни 30 милиона, искате ли ги?
Всички клубове: искаме да.
В тоя момент как няма НИТО ЕДИН ДРУГ кандидат да се конкурира с Домусчиев?Ми нали Ганьо и Лупи са играчи, що не направи Томов една Лупи Про Медия и да каже: аз давам 40 милиона, после ше се оправяме с телевизията?
А?

Проскубано канарче, присъствието на Домус Крадец Медия е напълно излишно и единствената й цел е да лапа пари. Продавач на правата са БФС и клубовете, а купувач - Нова Робъринг Груп. Всякакви други страни са ненужни и излишни.
Третият елемент във веригата е напълно излишен и служи единствено за оскъпяване на процедурата и пълнене на гушата на някои хора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 21:59

На мен ми е интересно - толкова ли беше трудно клубовете и БФС сами да се договорят с Нова за правата и парите ?? Кому е нужно това препрепродаване чрез фирмата на Домуса ??! Тази фирма - Футбол Домус Медия е напълно излишна в случая, а смуче здраво пари и оскъпява целия процес.

А може би Перуката играе комбина със зализания боклук и също ще намаже ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 22:01

Alexx написа:Aman от конформисти като тебе.

То, да си призная, и на мен ми беше добре с безплатната А група. Даже най-добре си беше по ТВ7, че даже е ефирна, а и в сайта им в интернет си ги гледахме мачовете. Това не означава, че вярвам в принципа на безплатните неща. Не, просто тайничко се надявах това да продължи колкото се може по-дълго. От егоизъм, от нищо друго. Защото футболът е романтика, когато го играем с приятели в квартала. По стадионите футболът е търговски продукт. И като такъв не може да е безплатен. Дори по телевизията.
Аз може да съм конформист, може. Но интересно, при такъв голям процент несъгласни, защитаващи правата си и справедливостта български граждани, защо стандартът на живот в тази държава е толкова нисък?
Защото хората предпочитат, вместо да продупчат билетче за 1 лев в рейса, да се оглеждат всяка секунда за контольори, все едно са престъпници. Предпочитат да ги е страх, отколкото да си пътуват спокойно, само и само да икономисат пари за 4 цигари, които после ще изпушат за около половин час. Накрая и нервите скъсани, и дробовете отровени. Ама поне сме бунтари, нали...
Защото хората предпочитат, вместо да дадат някой лев отгоре, за да се развие качествен продукт, да си мизерстват, давайки 2 лева, например за стадиона и/или 2 стотинки за телевизията. Накрая стадионите грозни, обрасли с трева и опасни за здравето и живота, а картината по телевизията ще стане качествена, когато на запад вече гледат холограми сигурно. Пък ние ще си цъкаме с език и ще псуваме некадърните коментатори, сравнявайки ги постоянно със западните, които от своя страна са част от индустрия за над 5 милиарда паунда (в Англия)... Ама нищо, поне не сме конформисти, бунтари сме...
Че най-важното е да си бунтар, може да не знаеш защо... опс, в случая знаем защо, вземат ни от бирицата, от цигарките. Така де, то алкохол като няма, от какъв спорт да се интересува човек.
А конформистите, защо изобщо да говорим за тях, то Вуте бунтар, не конфор... каквото беше. Има си мнение, изразява го и ъъъ... май е това. Има си мнението и го изразява. И после пак го изразява. И пак. И май само го изразява. Пък после що не му харесва как се получават нещата... и как изобщо нищо не се получава и нищо не се променя... мистерия!!! Нищо, ще продължи с изразяването на мнение по форумите, щото Вуте не е конформист, Вуте бунтар. Казали са му, че да се бунтуваш е като да си с характер и той мисли както са му го казали... Опа, кой е конформистът сега... ?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

okz
Контакти:

Re: За лудия и баницата.

Мнениеот okz » 22 фев 2015 22:01

1982 написа:
Бат Зико написа:
1982 написа:Киро има много общо, защото е посредник и неговата лепта също я плащате вие, балъци. :lol: :lol:

Ахаха посредник бил, пич ти не спря да пишеш глупости по темата ей...

Добре бе,майка му стара, толкова ли е трудно да се схване: Домусчиев чрез Футбол Про Медия казва: ето ви едни 30 милиона, искате ли ги?
Всички клубове: искаме да.
В тоя момент как няма НИТО ЕДИН ДРУГ кандидат да се конкурира с Домусчиев?Ми нали Ганьо и Лупи са играчи, що не направи Томов една Лупи Про Медия и да каже: аз давам 40 милиона, после ше се оправяме с телевизията?
А?

Проскубано канарче, присъствието на Домус Крадец Медия е напълно излишно и единствената й цел е да лапа пари. Продавач на правата са БФС и клубовете, а купувач - Нова Робъринг Груп. Всякакви други страни са ненужни и излишни.
Третият елемент във веригата е напълно излишен и служи единствено за оскъпяване на процедурата и пълнене на гушата на някои хора.

Некадърнико, още ли обсъждаш неща,които не те засягат? Тоя Домусчиев да не е оправил майка ти ,че си го приел толкова навътре? Тука имам чувството ,че 90% от форумните активисти сънуват през вечер Киро. Сега има масова психоза ,да не би да забогатее повече от тея телевизии. Няма толкова глупаво племе. Отидете на психолог, вече има измислена диагноза за вас - Кирофобия. Често се кара паралелно с Лудогорофобия.

А и най-новата конспирация - днес мача беше по платения канал, за да изгонят човек на Берое в 15 минута :) Нищо ,че тоя некадърник направи две безумни и некоординирани влизания и бяха за 100% жълти картони. Телевизията е виновна :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 22:05

Ще си обсъждам каквото искам, мизерник, ти няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е ?! Да не ти е баща Домусчиев, скапаняк, че толкова го браниш ??

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 22 фев 2015 22:08

1982 написа:Ще си обсъждам каквото искам, мизерник, ти няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е ?! Да не ти е баща Домусчиев, скапаняк, че толкова го браниш ??

Аз не браня никой , ти май не можеш да спиш заради батко ти Киро :)
Питам те още веднъж и ако може един път дай еднозначен и смислен отговор.
Защо коментираш нещо,което не те засяга и не ти харесва? Нарече първенството некадърно , самите канали за нищо на света не би си ги пуснал... Отговори ми само защо коментираш ,след като не те интересуват по никакъв начин тея неща? Все едно аз да коментирам в раздел на НАСА за новите реактивни двигатели примерно...
Имаш ли тази способност - да отговаряш без да се заяждаш и без да се откланяш от въпроса?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 22:11

okz написа:
1982 написа:Ще си обсъждам каквото искам, мизерник, ти няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е ?! Да не ти е баща Домусчиев, скапаняк, че толкова го браниш ??

Защо коментираш нещо,което не те засяга и не ти харесва? Нарече първенството некадърно , самите канали за нищо на света не би си ги пуснал... Отговори ми само защо коментираш ,след като не те интересуват по никакъв начин тея неща? Все едно аз да коментирам в раздел на НАСА за новите реактивни двигатели примерно...
Имаш ли тази способност - да отговаряш без да се заяждаш и без да се откланяш от въпроса?

Не съм се засегнал, нещастнико, просто ти тръгна с обидите и квалификациите, затова и ти отговарям по-остро.

Коментирам, защото съм фен на ЦСКА и гостуванията няма да мога да ги гледам, иначе останалото не ме вълнува, сега схвана ли ??

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 22 фев 2015 22:12

gzagorov написа:visentii, бих ти дал съвет да не пишеш често из форумите, понеже в тях влизат и ги четат и интелигентни хора.
Ако смяташ, че светът се върти около мрънкащите, си в много голяма заблуда.
Но има българи, като теб, които смятат, че не е редно да си плащат, когато получават или консумират дадена стока или услуга. Не с такова мислене развитите страни са станали такива.
Частта за Висшата лига обаче е някаква нова орбита, в сравнение с всичко, което съм чел тук. След като гледаш Лигата от година, ако преди толкова време за първи път си чул за Сопкаст, по-добре изобщо не коментирай.
Не ти знам оценките по География, но вярвам знаеш, че по света има и други държави, освен България и страните от бившето СССР, нищо че великите ти линкове са най-често руски. Мачовете си ги гледат и на запад, а там си плащат за това удоволствие.
И пак ще попитам, този път всички: Ако А група е тъпа, а за Висшата лига си имате SopCast и AceStream, защо изобщо ви интересува настоящата тема?

П.П. Висентии, това вече прозвуча ли ти смислено?

Ами не...Нищо не разбрах от писанията ти,мисля че и ти не се разбираш.
По темата - написал съм си мнението няколко страници назад,изказал съм се принципно за плащането,неплащането и т.н.За теб няма да се повтарям - ако не те мързи чети,ако искаш прости си спами...Не ме интересуваш,не ме интересува и мнението ти.

П.П.По география имам 6,по български също - "география" не се пише с главна буква ;)
Поздрави.

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 22 фев 2015 22:14

1982 написа:
okz написа:

Не съм се засегнал, нещастнико, просто ти тръгна с обидите и квалификациите, затова и ти отговарям по-остро.

Коментирам, защото съм фен на ЦСКА и гостуванията няма да мога да ги гледам, иначе останалото не ме вълнува, сега схвана ли ??

Много интересно , поне аз не видях някъде да сподели най-човешки ,че това ти е проблема... Все нещо друго си плямпаш. Спокойно ,някой ще ти намери стрийм за гостуванията и ще ги гледаш. Ако си свободен и имаш въможност отиди да ги гледаш на живо. Ето картинката се нареди. Ти ще си гледаш гостуванията , а Киро ще фалира. Всичко е готово.
Сега може да чакаш линкове за гостуванията на ЦСКА , а те излизат точно преди мачовете. Демек няма нужда вече да пръскаш интелект тука и да ни разкриваш схемите и конспирациите. Няма нужда и да ни обясняваш колко е некадърно първенството ни (в което играят и ЦСКА ,а ти си им фен)...демек си фен на некадърници. Лека вечер и спи спокойно. Киро няма да те изнасилва тази нощ. Дано фалира копелето мръсно :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 фев 2015 22:21

okz, нещо много навътре приемаш темата за Домусчиев, да не си му някое извънбрачно дете ??

Ти нали си плати 4-те лева, какво те мъчи тогава, че се обясняваш толкова тук на нас, "некадърниците" и "мрънкачите" ?? Какъв ти е проблемът ??

Върни се в “Свободна зона”