Alexx написа:Aman от конформисти като тебе.
То, да си призная, и на мен ми беше добре с безплатната А група. Даже най-добре си беше по ТВ7, че даже е ефирна, а и в сайта им в интернет си ги гледахме мачовете. Това не означава, че вярвам в принципа на безплатните неща. Не, просто тайничко се надявах това да продължи колкото се може по-дълго. От егоизъм, от нищо друго. Защото футболът е романтика, когато го играем с приятели в квартала. По стадионите футболът е търговски продукт. И като такъв не може да е безплатен. Дори по телевизията.
Аз може да съм конформист, може. Но интересно, при такъв голям процент несъгласни, защитаващи правата си и справедливостта български граждани, защо стандартът на живот в тази държава е толкова нисък?
Защото хората предпочитат, вместо да продупчат билетче за 1 лев в рейса, да се оглеждат всяка секунда за контольори, все едно са престъпници. Предпочитат да ги е страх, отколкото да си пътуват спокойно, само и само да икономисат пари за 4 цигари, които после ще изпушат за около половин час. Накрая и нервите скъсани, и дробовете отровени. Ама поне сме бунтари, нали...
Защото хората предпочитат, вместо да дадат някой лев отгоре, за да се развие качествен продукт, да си мизерстват, давайки 2 лева, например за стадиона и/или 2 стотинки за телевизията. Накрая стадионите грозни, обрасли с трева и опасни за здравето и живота, а картината по телевизията ще стане качествена, когато на запад вече гледат холограми сигурно. Пък ние ще си цъкаме с език и ще псуваме некадърните коментатори, сравнявайки ги постоянно със западните, които от своя страна са част от индустрия за над 5 милиарда паунда (в Англия)... Ама нищо, поне не сме конформисти, бунтари сме...
Че най-важното е да си бунтар, може да не знаеш защо... опс, в случая знаем защо, вземат ни от бирицата, от цигарките. Така де, то алкохол като няма, от какъв спорт да се интересува човек.
А конформистите, защо изобщо да говорим за тях, то Вуте бунтар, не конфор... каквото беше. Има си мнение, изразява го и ъъъ... май е това. Има си мнението и го изразява. И после пак го изразява. И пак. И май само го изразява. Пък после що не му харесва как се получават нещата... и как изобщо нищо не се получава и нищо не се променя... мистерия!!! Нищо, ще продължи с изразяването на мнение по форумите, щото Вуте не е конформист, Вуте бунтар. Казали са му, че да се бунтуваш е като да си с характер и той мисли както са му го казали... Опа, кой е конформистът сега... ?