Батков продава акциите си
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Батков продава акциите си
Не ми е известно да има водещ европейски отбор, който да се издържа от дарения на фенове, но има много примери за успешно управление от страна на привържениците и генериране на добър % от общите приходи чрез силен маркетинг. Вероятно ще закупя известен брой акции, като разбира се съобразя с финансовите ми възможности.
onegavon написа:Да се върна на темата като ти са ясни отговорите можели да коментираш изказването на Батков ,че сериозни бизнесмени не проявят интерес към акциите на Левски, а само ентусиасти от редовите фенове.
Много ясно, че сериозните инвеститори няма да имат интерес към акции със спадаща оценка, които се продават на по-висока цена от справедливата. При вас е същото положение. Това, че се появиха няколко човека е по-съвсем други съображения. Просто една фенска инициатива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение". 

onegavon написа:Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение".
Нали съм ти написал, че тези няколко човека се появиха по съвсем други съображения, а не по инвестиционни съображения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
Никой не може да ме убеди, че тази УЖ продажба чрез дарение (
) не е поредната машинация от арсенала на аЙдуката... А някои явно са доста наивни, че да му вярват... Прегледайте много внимателно пак в различните спортни сайтове днешното му интервю пред журналистите и ще се убедите, че намеренията му са съвсем други, в сравнение с това, за което всички се надяваме, мечтаем и се борим... Лично аз нямам никаква вяра в тази кампания...

Tommi написа:onegavon написа:Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение".
Нали съм ти написал, че тези няколко човека се появиха по съвсем други съображения, а не по инвестиционни съображения.
Така ли? И това променя ли фактите,че инвестират в клуба съвсем законно, а не като "хората" на Тонев.Намерете си и вие такива, ама нещо не са склонни да "даряват"на Ганьо срещу грамота. Най- смешното е ,че е пуснал пакети от 1 млн.Шегобиец!

onegavon написа:Tommi написа:onegavon написа:Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение".
Така ли? И това променя ли фактите,че инвестират в клуба съвсем законно, а не като "хората" на Тонев.Намерете си и вие такива, ама нещо не са склонни да "даряват"на Ганьо срещу грамота. Най- смешното е ,че е пуснал пакети от 1 млн.Шегобиец!
Не мога да те разбера какво ми говориш. Нека да дават на клуба ви колкото искат. То и ние имаме спонсори, които дават, ама не виждам какво общо има.
Там е работата ,че няма нищо общо.Вие имате "спонсори", а ние нямаме.Ние обаче имаме инвеститори с по няколко % които заедно с Лира издържат клуба.
Схващаш ли разликата? При вас за сега такива не се виждат поне според Тодор Батков.
Схващаш ли разликата? При вас за сега такива не се виждат поне според Тодор Батков.
onegavon написа:Там е работата ,че няма нищо общо.Вие имате "спонсори", а ние нямаме.Ние обаче имаме инвеститори с по няколко % които заедно с Лира издържат клуба.
Инвестицията в акции на Левски или ЦСКА не е инвестиция.

Така може да ги нарече един лаик.Коректният термин за лица и фирми придибили собственост е инвеститори. Друг е въпроса доколко тази инвестиция е печелившаи и смислена.Става въпрос за техническото оформяне на дадените пари.
Може би Батков най- добре го е формулирал " дарение" в платежното, щото де факто то си е точно такова.
Пак ти казвам крупните инвеститори в ЦСКА не са просто ентусиасти и благодетели имат си и други цели чисто икономически.
Може би Батков най- добре го е формулирал " дарение" в платежното, щото де факто то си е точно такова.
Пак ти казвам крупните инвеститори в ЦСКА не са просто ентусиасти и благодетели имат си и други цели чисто икономически.