Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот Синият Болярин » 21 фев 2015 19:56

Не ми е известно да има водещ европейски отбор, който да се издържа от дарения на фенове, но има много примери за успешно управление от страна на привържениците и генериране на добър % от общите приходи чрез силен маркетинг. Вероятно ще закупя известен брой акции, като разбира се съобразя с финансовите ми възможности.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 фев 2015 20:41

onegavon написа:Да се върна на темата като ти са ясни отговорите можели да коментираш изказването на Батков ,че сериозни бизнесмени не проявят интерес към акциите на Левски, а само ентусиасти от редовите фенове.

Много ясно, че сериозните инвеститори няма да имат интерес към акции със спадаща оценка, които се продават на по-висока цена от справедливата. При вас е същото положение. Това, че се появиха няколко човека е по-съвсем други съображения. Просто една фенска инициатива.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 фев 2015 23:14

Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение". :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 фев 2015 23:29

onegavon написа:Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение". :mrgreen:

Нали съм ти написал, че тези няколко човека се появиха по съвсем други съображения, а не по инвестиционни съображения.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 фев 2015 23:33

Никой не може да ме убеди, че тази УЖ продажба чрез дарение ( :o ) не е поредната машинация от арсенала на аЙдуката... А някои явно са доста наивни, че да му вярват... Прегледайте много внимателно пак в различните спортни сайтове днешното му интервю пред журналистите и ще се убедите, че намеренията му са съвсем други, в сравнение с това, за което всички се надяваме, мечтаем и се борим... Лично аз нямам никаква вяра в тази кампания...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 фев 2015 00:02

Tommi написа:
onegavon написа:Същото друг път! При нас се продаваха акции от Лира на по -големите инвеститори, а за феновете и по -малки инвеститори през ИПО-то. Голямата разлика е ,че при нас се появиха няколко инвеститора с възможности които финансират текущо клуба, а при вас вече няма такива. Не се е и очертава да се появят по тая схема превод с основание "дарение". :mrgreen:

Нали съм ти написал, че тези няколко човека се появиха по съвсем други съображения, а не по инвестиционни съображения.

Така ли? И това променя ли фактите,че инвестират в клуба съвсем законно, а не като "хората" на Тонев.Намерете си и вие такива, ама нещо не са склонни да "даряват"на Ганьо срещу грамота. Най- смешното е ,че е пуснал пакети от 1 млн.Шегобиец! :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 фев 2015 00:20

onegavon написа:
Tommi написа:

Така ли? И това променя ли фактите,че инвестират в клуба съвсем законно, а не като "хората" на Тонев.Намерете си и вие такива, ама нещо не са склонни да "даряват"на Ганьо срещу грамота. Най- смешното е ,че е пуснал пакети от 1 млн.Шегобиец! :)

Не мога да те разбера какво ми говориш. Нека да дават на клуба ви колкото искат. То и ние имаме спонсори, които дават, ама не виждам какво общо има.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 фев 2015 15:36

Там е работата ,че няма нищо общо.Вие имате "спонсори", а ние нямаме.Ние обаче имаме инвеститори с по няколко % които заедно с Лира издържат клуба.
Схващаш ли разликата? При вас за сега такива не се виждат поне според Тодор Батков.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 фев 2015 16:23

onegavon написа:Там е работата ,че няма нищо общо.Вие имате "спонсори", а ние нямаме.Ние обаче имаме инвеститори с по няколко % които заедно с Лира издържат клуба.
Схващаш ли разликата? При вас за сега такива не се виждат поне според Тодор Батков.

Инвестицията в акции на Левски или ЦСКА не е инвестиция. :) И хората, които инвестират в акции на Левски и ЦСКА не са инвеститори. :) Може да ги наричаш спонсори, дарители, благодетели, помагачи или космонавти, но не и инвеститори. ;)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 фев 2015 19:35

Така може да ги нарече един лаик.Коректният термин за лица и фирми придибили собственост е инвеститори. Друг е въпроса доколко тази инвестиция е печелившаи и смислена.Става въпрос за техническото оформяне на дадените пари.

Може би Батков най- добре го е формулирал " дарение" в платежното, щото де факто то си е точно такова.
Пак ти казвам крупните инвеститори в ЦСКА не са просто ентусиасти и благодетели имат си и други цели чисто икономически.

Върни се в “Левски”