milen.hristov написа:Не е нормално да мога снощи да гледам Барса за 15 ст., за Левски да трябва да плащам 4 лв
Казваш, не е нормално да плащаш половин пакетче дъвки, за да гледаш мач на "Левски" по телевизията (с добро качество)?
Когато "Левски" се гледа от десетки хиляди на стадиона и от милиони по телевизията, може излъчването да стане 15 стотинки за мач на потребител, че и по-малко даже. Дотогава, има едни хора които са си платили за правата и могат да ти искат и 100 лева, ако решат.
Наскоро ти ни отваряше някакви учебници по икономика, сега обърни по-специално внимание на пазарната такава.
Разберете, и аз искам кабеларка, която да дава най-новите филми и най-интересните мачове от всяко едно първенство изключително във fullHD (може и 4к, от мен да мине), по възможност и 3D да е, срещу 15 стотинки на месец. Даже, ако им е възможно, да направят телевизията и ефирна, че не ми се плаща нещо; така де, за ня'кви си 15 стотинки не ми се разкарва до касата. Пък и заради тези въшливи 15 стотинки ме принуждават да купувам пакет телевизии за 15 лева. Поне curved UHD телевизор да даваха на абонатите си...
Мога да продължавам в този дух още доста дълго. Обаче така не става...