КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши първата среща от 1/4 финала за купата на България между отборите на Левски и Хасково

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: КБ Левски - Хасково 1/4 финал /21.02.2015г.|3-0FT

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 14:18

milen.hristov написа:Не е нормално да мога снощи да гледам Барса за 15 ст., за Левски да трябва да плащам 4 лв

Казваш, не е нормално да плащаш половин пакетче дъвки, за да гледаш мач на "Левски" по телевизията (с добро качество)?
Когато "Левски" се гледа от десетки хиляди на стадиона и от милиони по телевизията, може излъчването да стане 15 стотинки за мач на потребител, че и по-малко даже. Дотогава, има едни хора които са си платили за правата и могат да ти искат и 100 лева, ако решат.
Наскоро ти ни отваряше някакви учебници по икономика, сега обърни по-специално внимание на пазарната такава.

Разберете, и аз искам кабеларка, която да дава най-новите филми и най-интересните мачове от всяко едно първенство изключително във fullHD (може и 4к, от мен да мине), по възможност и 3D да е, срещу 15 стотинки на месец. Даже, ако им е възможно, да направят телевизията и ефирна, че не ми се плаща нещо; така де, за ня'кви си 15 стотинки не ми се разкарва до касата. Пък и заради тези въшливи 15 стотинки ме принуждават да купувам пакет телевизии за 15 лева. Поне curved UHD телевизор да даваха на абонатите си...
Мога да продължавам в този дух още доста дълго. Обаче така не става...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 фев 2015 14:58

gzagorov написа:
milen.hristov написа:Не е нормално да мога снощи да гледам Барса за 15 ст., за Левски да трябва да плащам 4 лв

Казваш, не е нормално да плащаш половин пакетче дъвки, за да гледаш мач на "Левски" по телевизията (с добро качество)?
Когато "Левски" се гледа от десетки хиляди на стадиона и от милиони по телевизията, може излъчването да стане 15 стотинки за мач на потребител, че и по-малко даже. Дотогава, има едни хора които са си платили за правата и могат да ти искат и 100 лева, ако решат.
Наскоро ти ни отваряше някакви учебници по икономика, сега обърни по-специално внимание на пазарната такава.

Разберете, и аз искам кабеларка, която да дава най-новите филми и най-интересните мачове от всяко едно първенство изключително във fullHD (може и 4к, от мен да мине), по възможност и 3D да е, срещу 15 стотинки на месец. Даже, ако им е възможно, да направят телевизията и ефирна, че не ми се плаща нещо; така де, за ня'кви си 15 стотинки не ми се разкарва до касата. Пък и заради тези въшливи 15 стотинки ме принуждават да купувам пакет телевизии за 15 лева. Поне curved UHD телевизор да даваха на абонатите си...
Мога да продължавам в този дух още доста дълго. Обаче така не става...

Аз за излишни неща не плащам,времето ще покаже кой ще победи обикновеният потребител или крадеца, до сега винаги побеждаваше обикновения потребител.
Има някои неща от, които не трябва да търсиш печалба от билети за спортни прояви, тв права, градски транспорт.
До тогава ще си гледам Испания, Германия, Франция, Русия, Италия за по 14 ст. , за останалите има интернет, а там не ти искат допълнително заплащане.
Последна промяна от milen.hristov на 22 фев 2015 15:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 15:05

Значи гледането на мач на "Левски" за тебе е излишно?
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 фев 2015 15:17

gzagorov написа:Значи гледането на мач на "Левски" за тебе е излишно?

Ако разходът за това е надценен, ДА излишен разход. Вече написах билетите и картите за срещите трябва за В сектор да са 5 и 50лв, за Б 2 лв и 20 лв карта.
За тв излъчването максимума към момента да е 15 ст., по нататък евентуално можед асе преговаря и за известно минимално увеличение. Нали се сещате какво ще стане ако никой не купува продукта им(билет, карта, тв абонамент), щът не щат ще намалят драстично цените до нормалните им нива, това стига да няма балъци, които да си плащат.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 15:27

Вчера ядох дюнер за 3,50 лв, така че днес не ми беше такава морална дилема да платя 4 лв. за цял месец мачове.
Щом на теб ти е такъв излишен разход, не гледай. Продължавай да си четеш учебниците по икономика. Аз проблеми тук не виждам.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 22 фев 2015 15:29

amstel_beer написа:
BadBoy написа:
Ivanskiq написа:Mоля, кажете ми, откъде мога да си дръпна запис на днешния мач?

http://dox.abv.bg/files/dw?a=89b3666428

Мерси! Утре ще го изгледам на спокойствие, да видя как са се представили във фаза защита, че не ми се вярва да са толкова зле.

Благодаря, братле!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 фев 2015 15:44

gzagorov написа:Вчера ядох дюнер за 3,50 лв, така че днес не ми беше такава морална дилема да платя 4 лв. за цял месец мачове.
Щом на теб ти е такъв излишен разход, не гледай. Продължавай да си четеш учебниците по икономика. Аз проблеми тук не виждам.

Вече споменах за кои неща изобщо не плащам. Мача на Аякс-Вилем ми струва 14 ст, Милан-Чезена ще ми струва също толкова.
Надявам се тв доставчикът ми да не се поддаде на изнудването и да ми предостави пакета срещу максимум 1лв. поскъпване на цената която заплащам.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 22 фев 2015 15:51

milen.hristov написа:
gzagorov написа:Вчера ядох дюнер за 3,50 лв, така че днес не ми беше такава морална дилема да платя 4 лв. за цял месец мачове.

Вече споменах за кои неща изобщо не плащам. Мача на Аякс-Вилем ми струва 14 ст, Милан-Чезена ще ми струва също толкова.
Надявам се тв доставчикът ми да не се поддаде на изнудването и да ми предостави пакета срещу максимум 1лв. поскъпване на цената която заплащам.

ОК, може и за хляб и сирене да не плащаш, ако искаш. И няма да ядеш. Решението си е твое.
А фактът, че все още се надяваш, показва колко разбираш от това, за което говориш.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 22 фев 2015 18:16

milen.hristov написа:
gzagorov написа:Значи гледането на мач на "Левски" за тебе е излишно?

Ако разходът за това е надценен, ДА излишен разход. Вече написах билетите и картите за срещите трябва за В сектор да са 5 и 50лв, за Б 2 лв и 20 лв карта.
За тв излъчването максимума към момента да е 15 ст., по нататък евентуално можед асе преговаря и за известно минимално увеличение. Нали се сещате какво ще стане ако никой не купува продукта им(билет, карта, тв абонамент), щът не щат ще намалят драстично цените до нормалните им нива, това стига да няма балъци, които да си плащат.

За да гледаш Левски, за да помогнеш на любимия отбор ( билетите са не случайно на такава цена), на теб ти трябва печалба.. или най - малко да не си на капка минус?! Човече, жив и здрав да си, левскар не е редно да се наричаш.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 22 фев 2015 19:19

Пирдопският чорбар отново е философствал като гледам. :lol: Moля те, стой си в Пирдоп и никога, ама никога не се лишавай от безценните си 10 лева и не си домъквай червения задник на Герена. Левски няма нужда от такива като теб.

Върни се в “Левски”