Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот Stahlgewitter » 20 фев 2015 23:05

onegavon написа:Не знам защо се надъхвате с глупости от рода на "парите отиват за Левски, а не за Тодор Батков". Кой управлява клуба бе пичове ? Тодор и неговото протеже Гонзо те ще получат свежите пари и ще ги използват както и досега .Няма индикации ,че с нещо се променило управлението на клуба.

Това че Свети ЛупиЙ Невинния ви обра вас,не значи,че навсякъде е едно и също.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 фев 2015 23:09

Stahlgewitter написа:
onegavon написа:Не знам защо се надъхвате с глупости от рода на "парите отиват за Левски, а не за Тодор Батков". Кой управлява клуба бе пичове ? Тодор и неговото протеже Гонзо те ще получат свежите пари и ще ги използват както и досега .Няма индикации ,че с нещо се променило управлението на клуба.

Мдаа.... Пролетта иде, а с нея и Батков, облечен в бяло и пръскащ светлина и лъчезарност с неповторимата си , бащинска усмивка. Просто той не е Лупи, а се грижи за отбора, като майка орлица за орлетата си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 20 фев 2015 23:16

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:

Мдаа.... Пролетта иде, а с нея и Батков, облечен в бяло и пръскащ светлина и лъчезарност с неповторимата си , бащинска усмивка. Просто той не е Лупи, а се грижи за отбора, като майка орлица за орлетата си.

Как винаги се вреш в теми,които не те интересуват.Или си на принципа "тука става калабалък,да се изпиша и аз"?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 фев 2015 00:26

Stahlgewitter написа:
Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:

Как винаги се вреш в теми,които не те интересуват.Или си на принципа "тука става калабалък,да се изпиша и аз"?

Ти как преценяваш кое ме интересува и кое не?
Тази тема, като идея, има потенциал и за мен е интересно как ще се развият нещата. Определено не смятам Батков за твърде читав и много по-различен от Томов. Поради тази причина съм повече склонен да се съмнявам в искреността на идеята му, отколкото да вярвам безрезервно в нея. Самият факт, че той копира пакетното предлагане, при това не на първично предлагане, а на реалните в момента акции, ме води към съмнение в това начинание. Какво ще стане във времето предстои да разберем.

ПП- Нали се кичите с прозвището "Отбор на народа", та и аз, като част от народа, мисля че имам право да се вра в темите, касаещи "моя" отбор 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 фев 2015 00:29

Stahlgewitter написа:

Как точно ни обра или така си чукаш по клавиатурата за спорта? При вас ще има контрол и прозрачност нали? Без да сте ПАД кой и как ще контролира финансите ? Сигурно Васко ще го дебне? :)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 фев 2015 10:26

Не е необходимо да критикуваме остро, да обиждаме и забраняваме правото на мнение на левскари, привърженици на други отбори или "неангажирани" потребители. Дори когато изразяват съмнение, или откровено се подиграват или се заяждат с "Левски" и мероприятията, свързани с "Левски". Форум е...
По-добре да се търсят реални решения за подобряване състоянието на отбора. Не само финансовото. И според мен организацията на акцията по "продажба" на акции е изпълнена с неясноти и противоречия.Някои от фрапиращите: купуваш акции или даряваш пари; какви права имат закупилите акции (все пак това би трябвало да са акции на АД) или дарилите определени суми; ... Обясненията, че празиденти (собственици) на други клубове са организирали по порочен начин подобни кампании и резултатите са били провал и иронични коментари няма да привлекат купувачи на акции/дарители. По-скоро ще отблъснат колебаещи се и дори решили да се присъединят.
Афишира се новата политика в ръководството на клуба. Някой може ли да опровергае, че това не е своеобразна "перестройка" и "снишаване", изпълнявани от опитни номенклатурчици и техните протежета? Могат ли собственикът и няколкото директори да обяснят какво се прави за финансирането на най-популярния отбор? Продажбата на акции (дори и да е успешна), организирането на юбилейни и "спасителни" мачове и други подобни мероприятия са епизодични явления и могат да имат по-скоро рекламен ефект. Че дори организацията по продажбата на тенсиски, чаши, ключодържатели (т.нар. фен-артикули) е елементарна и порочна. На колко места в София и в други градове могат да се закупят? Как мога да очаквам от тези номенклатурни (повтарям се, но си държа на мнението) ръководители, че са способни да водят печеливша финансова политика? Резултатите от техните слабости и некадърност са провалите в строителството, в трансферите, ... в състоянието на "Левски".

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 21 фев 2015 12:22

Никой никого не кара на сила да купува. Има една стара максима: Който иска- намира начин, който не иска- намира причина.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 фев 2015 12:40

onegavon написа:
Stahlgewitter написа:

Как точно ни обра или така си чукаш по клавиатурата за спорта? При вас ще има контрол и прозрачност нали? Без да сте ПАД кой и как ще контролира финансите ? Сигурно Васко ще го дебне? :)

Като си ПАД кой ти контролира финансите, КФН ли?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 фев 2015 14:54

onegavon написа:
Как точно ни обра или така си чукаш по клавиатурата за спорта?

Добър въпрос,на който всички знаем отговора :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 фев 2015 19:31

Точно така в съда дадоха доста точен отговор какво е направил Томов, ама ти си пропуснал да разбереш.
Да се върна на темата като ти са ясни отговорите можели да коментираш изказването на Батков ,че сериозни бизнесмени не проявят интерес към акциите на Левски, а само ентусиасти от редовите фенове.

Върни се в “Левски”