Stahlgewitter написа:Кашчей написа:Stahlgewitter написа:onegavon написа:Не знам защо се надъхвате с глупости от рода на "парите отиват за Левски, а не за Тодор Батков". Кой управлява клуба бе пичове ? Тодор и неговото протеже Гонзо те ще получат свежите пари и ще ги използват както и досега .Няма индикации ,че с нещо се променило управлението на клуба.
Това че Свети ЛупиЙ Невинния ви обра вас,не значи,че навсякъде е едно и също.
Мдаа.... Пролетта иде, а с нея и Батков, облечен в бяло и пръскащ светлина и лъчезарност с неповторимата си , бащинска усмивка. Просто той не е Лупи, а се грижи за отбора, като майка орлица за орлетата си.
Как винаги се вреш в теми,които не те интересуват.Или си на принципа "тука става калабалък,да се изпиша и аз"?
Ти как преценяваш кое ме интересува и кое не?
Тази тема, като идея, има потенциал и за мен е интересно как ще се развият нещата. Определено не смятам Батков за твърде читав и много по-различен от Томов. Поради тази причина съм повече склонен да се съмнявам в искреността на идеята му, отколкото да вярвам безрезервно в нея. Самият факт, че той копира пакетното предлагане, при това не на първично предлагане, а на реалните в момента акции, ме води към съмнение в това начинание. Какво ще стане във времето предстои да разберем.
ПП- Нали се кичите с прозвището "Отбор на народа", та и аз, като част от народа, мисля че имам право да се вра в темите, касаещи "моя" отбор