ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед 2:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед
освен РвП, Карик и Рафаел има ли други контузени за мача ни утре
DmG написа:Без да ми се обиждате, но да си фен на 5+ отбора не е много по-различно, ако един не е на върха друг ще е. Но това си е твой избор.
[offtopic]И как по точно е глорихънтърство това, че съм привърженик на ЦСКА, който вярно е най-успешния български клуб, но от 89-а насам изживява един доста постен период от към титли и успешно представяне в евротурнирите, а за последно е бил шампион преди 7 години?
Глорихънтърство ли е, че любимият ми отбор извън България е Реал Мадрид, който не бе печелил Шампионската лига/КЕШ цели 32 години, преди да я завоюва отново през 98-а, или това че трябваше да минат 12 години от 2002-а, да се премине през фазата на ОсминаРеал, да изтърпи ерата на Барселона на Рийкард и Гуардиола (донесла им 3 КЕШ-а), за да стъпи отново на върха през 2014?
За това, че в Англия любимият ми отбор е Ливърпул, трябва ли изобщо да пиша нещо свързано с глорихънтърство?

Аз съм немски възпитаник и оттам е моята любов към Байерн и ако в последните 5-6 години баварците изживяват един много силен период, бил съм свидетел и на ужасяващи моменти с тях.
За Милан си признавам, че причината да стана техен привърженик е силният им футбол през 90-те и заради това, че тогава начело на този тим беше моят любим и до днес сред треньорите Фабио Капело, но тогава бяха други времена и разбиранията ми за футбола бяха други също. Не ми се дори говори за състоянието на Милан днес

За да не съм съвсем оффтопик, не мога да не призная, че симпатизирах на Аякс по времето на Луис Ван Гаал заради невероятните играчи в този тим, отгледани именно от вашия мениджър

Лятото нека да си вземе футболистите, които иска, да свърже отделните звена в правилната схема...
Че каква е гаранцията?
И странно защо говориш в бъдеще време?
Или сега при толкова "амортизирали" играчи и "липса" на качествена селекция е наистина доста трудно да свържеш отделните звена в правилната схема?
Ван Гаал към този момент не заслужава нови финансови инжекции.
Остават 13 мача,в които той трябва да докаже по категоричен начин,че може да бъде устойчива и дългосрочна перспектива за клуба.
Ние трябва да постигнем целите си с устойчивост и начин,които прилягат на класата на футболистите и мениджъра,а не с кретане и разчитане на чужди грешки!
CSKA69 написа:DmG написа:Без да ми се обиждате, но да си фен на 5+ отбора не е много по-различно, ако един не е на върха друг ще е. Но това си е твой избор.
[offtopic]И как по точно е глорихънтърство това, че съм привърженик на ЦСКА, който вярно е най-успешния български клуб, но от 89-а насам изживява един доста постен период от към титли и успешно представяне в евротурнирите, а за последно е бил шампион преди 7 години?
Глорихънтърство ли е, че любимият ми отбор извън България е Реал Мадрид, който не бе печелил Шампионската лига/КЕШ цели 32 години, преди да я завоюва отново през 98-а, или това че трябваше да минат 12 години от 2002-а, да се премине през фазата на ОсминаРеал, да изтърпи ерата на Барселона на Рийкард и Гуардиола (донесла им 3 КЕШ-а), за да стъпи отново на върха през 2014?
За това, че в Англия любимият ми отбор е Ливърпул, трябва ли изобщо да пиша нещо свързано с глорихънтърство?![]()
Аз съм немски възпитаник и оттам е моята любов към Байерн и ако в последните 5-6 години баварците изживяват един много силен период, бил съм свидетел и на ужасяващи моменти с тях.
За Милан си признавам, че причината да стана техен привърженик е силният им футбол през 90-те и заради това, че тогава начело на този тим беше моят любим и до днес сред треньорите Фабио Капело, но тогава бяха други времена и разбиранията ми за футбола бяха други също. Не ми се дори говори за състоянието на Милан днес![]()
За да не съм съвсем оффтопик, не мога да не призная, че симпатизирах на Аякс по времето на Луис Ван Гаал заради невероятните играчи в този тим, отгледани именно от вашия мениджър[/offtopic]
[offtopic]Във всеко първество си фен на един от двата най-титулувани отбора

ЦСКА има ли смисъл да ги коментираме, колко титли и какви играчи са минали, но за тях разбирам, те са български отбор и има доста неща заради, които да сме му фен

Горките Реал, ама те нямат нищо, само куп титли на Франко и няколко КЕШ-а пак негови. Пък и каква мъка е да не си взел КЕШ 30 години, добре че феновете на Еспаньол, Валенсия, Атлетико и другите не са го изпитвали, мъъъка.
Ливърпул натрупаха доста титли през 70те и 80те, и от 92 се чака пак да на върха, те и Евертън не са ставали шампиони от поне 88 година, как ли живеят, пък и никой не чака пак да спечелят нещо в близките 40 години.
Е, де да бяха взимали няколко титлички и Милан да не те мисля , пък и сега е една мъкааа , аз не мога да си представя Удинезе да преживяват с по-малка история и по-малки заплати.
То оставаше и през година да си сменяш отбора с моментния по-добър

Вероятно и аз съм някакъв глорихънтър, тъй като за сега съм ги виждал 1 път на живо. Но когато бях малък си ги избрах защото бяха гостували в България ,на няколко километра от болницата в която се ридих, три дни след раждането ми и познати са ми разправяли какво е било. И защото с най-добрия ми приятел бяхме от тях. И КАНТОНА !
И вероятно до 15та си годишнина не съм знаел колко титли имат и НИКОГА не съм парадирал или " затварял усти" с бройката им

Приятен ден[/offtopic]
За мача , чакам разгромна победа, нападателите да се развихрят и 0:1
#moyesout
fifa1991 написа:освен РвП, Карик и Рафаел има ли други контузени за мача ни утре