ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед 2:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fifa1991
Контакти:

Re: ВЛ | 26-и кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот fifa1991 » 20 фев 2015 10:01

освен РвП, Карик и Рафаел има ли други контузени за мача ни утре

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 фев 2015 10:10

DmG написа:Без да ми се обиждате, но да си фен на 5+ отбора не е много по-различно, ако един не е на върха друг ще е. Но това си е твой избор.

[offtopic]И как по точно е глорихънтърство това, че съм привърженик на ЦСКА, който вярно е най-успешния български клуб, но от 89-а насам изживява един доста постен период от към титли и успешно представяне в евротурнирите, а за последно е бил шампион преди 7 години?
Глорихънтърство ли е, че любимият ми отбор извън България е Реал Мадрид, който не бе печелил Шампионската лига/КЕШ цели 32 години, преди да я завоюва отново през 98-а, или това че трябваше да минат 12 години от 2002-а, да се премине през фазата на ОсминаРеал, да изтърпи ерата на Барселона на Рийкард и Гуардиола (донесла им 3 КЕШ-а), за да стъпи отново на върха през 2014?
За това, че в Англия любимият ми отбор е Ливърпул, трябва ли изобщо да пиша нещо свързано с глорихънтърство? :lol:
Аз съм немски възпитаник и оттам е моята любов към Байерн и ако в последните 5-6 години баварците изживяват един много силен период, бил съм свидетел и на ужасяващи моменти с тях.
За Милан си признавам, че причината да стана техен привърженик е силният им футбол през 90-те и заради това, че тогава начело на този тим беше моят любим и до днес сред треньорите Фабио Капело, но тогава бяха други времена и разбиранията ми за футбола бяха други също. Не ми се дори говори за състоянието на Милан днес :|
За да не съм съвсем оффтопик, не мога да не призная, че симпатизирах на Аякс по времето на Луис Ван Гаал заради невероятните играчи в този тим, отгледани именно от вашия мениджър ;)[/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 фев 2015 13:41

Лятото нека да си вземе футболистите, които иска, да свърже отделните звена в правилната схема...

Че каква е гаранцията?
И странно защо говориш в бъдеще време?
Или сега при толкова "амортизирали" играчи и "липса" на качествена селекция е наистина доста трудно да свържеш отделните звена в правилната схема?
Ван Гаал към този момент не заслужава нови финансови инжекции.
Остават 13 мача,в които той трябва да докаже по категоричен начин,че може да бъде устойчива и дългосрочна перспектива за клуба.
Ние трябва да постигнем целите си с устойчивост и начин,които прилягат на класата на футболистите и мениджъра,а не с кретане и разчитане на чужди грешки!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 фев 2015 14:36

CSKA69 написа:
DmG написа:Без да ми се обиждате, но да си фен на 5+ отбора не е много по-различно, ако един не е на върха друг ще е. Но това си е твой избор.

[offtopic]И как по точно е глорихънтърство това, че съм привърженик на ЦСКА, който вярно е най-успешния български клуб, но от 89-а насам изживява един доста постен период от към титли и успешно представяне в евротурнирите, а за последно е бил шампион преди 7 години?
Глорихънтърство ли е, че любимият ми отбор извън България е Реал Мадрид, който не бе печелил Шампионската лига/КЕШ цели 32 години, преди да я завоюва отново през 98-а, или това че трябваше да минат 12 години от 2002-а, да се премине през фазата на ОсминаРеал, да изтърпи ерата на Барселона на Рийкард и Гуардиола (донесла им 3 КЕШ-а), за да стъпи отново на върха през 2014?
За това, че в Англия любимият ми отбор е Ливърпул, трябва ли изобщо да пиша нещо свързано с глорихънтърство? :lol:
Аз съм немски възпитаник и оттам е моята любов към Байерн и ако в последните 5-6 години баварците изживяват един много силен период, бил съм свидетел и на ужасяващи моменти с тях.
За Милан си признавам, че причината да стана техен привърженик е силният им футбол през 90-те и заради това, че тогава начело на този тим беше моят любим и до днес сред треньорите Фабио Капело, но тогава бяха други времена и разбиранията ми за футбола бяха други също. Не ми се дори говори за състоянието на Милан днес :|
За да не съм съвсем оффтопик, не мога да не призная, че симпатизирах на Аякс по времето на Луис Ван Гаал заради невероятните играчи в този тим, отгледани именно от вашия мениджър ;)[/offtopic]

[offtopic]Във всеко първество си фен на един от двата най-титулувани отбора :)
ЦСКА има ли смисъл да ги коментираме, колко титли и какви играчи са минали, но за тях разбирам, те са български отбор и има доста неща заради, които да сме му фен :)
Горките Реал, ама те нямат нищо, само куп титли на Франко и няколко КЕШ-а пак негови. Пък и каква мъка е да не си взел КЕШ 30 години, добре че феновете на Еспаньол, Валенсия, Атлетико и другите не са го изпитвали, мъъъка.
Ливърпул натрупаха доста титли през 70те и 80те, и от 92 се чака пак да на върха, те и Евертън не са ставали шампиони от поне 88 година, как ли живеят, пък и никой не чака пак да спечелят нещо в близките 40 години.
Е, де да бяха взимали няколко титлички и Милан да не те мисля , пък и сега е една мъкааа , аз не мога да си представя Удинезе да преживяват с по-малка история и по-малки заплати.
То оставаше и през година да си сменяш отбора с моментния по-добър :)
Вероятно и аз съм някакъв глорихънтър, тъй като за сега съм ги виждал 1 път на живо. Но когато бях малък си ги избрах защото бяха гостували в България ,на няколко километра от болницата в която се ридих, три дни след раждането ми и познати са ми разправяли какво е било. И защото с най-добрия ми приятел бяхме от тях. И КАНТОНА !
И вероятно до 15та си годишнина не съм знаел колко титли имат и НИКОГА не съм парадирал или " затварял усти" с бройката им :)
Приятен ден[/offtopic]

За мача , чакам разгромна победа, нападателите да се развихрят и 0:1
#moyesout

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 20 фев 2015 17:20

fifa1991 написа:освен РвП, Карик и Рафаел има ли други контузени за мача ни утре

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 21 фев 2015 10:27

Лебедите ще ни качват ли горе на черешата или ще запишем 4-та победа като гост :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 фев 2015 11:38

Определено очаквам втора поредна победа като гост, при това с нов пълен обрат :mrgreen:
Мениджърът ни усеща все повече схемата, играчите и ритъма на Висшата Лига. :lol: Времето за адаптация почти приключва :oops:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 фев 2015 13:54

Суонси срещу топ оборите:
Manchester United 1 - 2 Swansea City
Chelsea 4 - 2 Swansea City
Manchester City 2 - 1 Swansea City
Liverpool 4 - 1 Swansea City

Southampton 0 - 1 Swansea City
Swansea City 0 - 1 Southampton
Swansea City 2 - 1 Arsenal
Swansea City 1 - 2 Tottenham Hotspur
Swansea City 0 - 5 Chelsea

3 0 6
10:20

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 21 фев 2015 14:58

1:3 :oops: :oops:
[offtopic][center][wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/news/soccer/2008/5/22/newswide12114061450.jpg[/wrapimg][/center][/offtopic]

[offtopic][wrapimg=]http://www.awooga.org/images/cii8ik5fl1svb9qh69a.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://i27.tinypic.com/2vaxyc0.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://31.cdn.bit2host.eu/wp-content/uploads/2010/10/JT-crying.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 21 фев 2015 15:03

Искам този състав:

-------------Де Хея-----------
Валенсия--Джоунс--Рохо--Шоу
--------Блинд---Фелайни-------
------------Ерера----------------
-------Мата------Ди Мария-----
-----------Рууни-----------------