ЛЕ | Ливърпул - Бешикташ, 19.02.2015, 22:05 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ЛЕ | Ливърпул - Бешикташ, 19.02.2015, 22:05 ч.

Мнениеот gogovcite » 20 фев 2015 16:22

suareshampion написа:
gogovcite написа:Моето лично мнение е, че Балотели трябваше да бие дузпата, защото е доказан дузпаджия. Това обаче не е бил планът в съблекалнята. Не знам защо всички нападате Хендо? След като треньорът е решил Хендо да бие дузпа и го е обявил в съблекалнята не виждам причина да се обвинява Хендо в ситуацията. Просто Балотели си е такъв, не се съобразява с решенията на треньора. Затова и Джерард реагира по този начин, защото е важно да се проявява уважение към съотборниците, независимо дали си капитан или не. Хубавото е, че я вкара иначе можеше да последва съдбата на Божинката.
Другото, с което не съм съгласен е, че Хендо няма авторитет. Да не би един капитан да трябва да бие съотборниците си, за да получи авторитет? Хендо не игра много добре снощи, но аз вярвам, че има лидерски качества и заслужава да е капитан. Още повече, че БР вярва в него и го налага вече толкова време. Явно ролята му в съблекалнята за прокарване на идеите на треньора е важна. Това е много важно за един капитан. Такъв е Джерард и мисля, че никой не се съмнява в това.
Хареса ми, че победихме, но очаквах по-голяма разлика. Бешикташ играха много добре. Билич си е добър треньор. Не ми хареса как се включи Ловрен. Вижда се, че има желание, но е в дупка. Трябват му повече мачове. Все пак защитата ни е доста добра без него, така че на този етап няма какво да го мисля. Да се стяга и да се бори за мястото си в отбора.
Реваншът няма да е лесен, но няма да е лесно и за турците, защото ще трябва да вкарват голове и ще имаме повече пространства.

Казах ти ,че непознатите турци ме притесняват малко .Казах ти и за Ловрен .Много силно ни пресираха ,поздравления за тях ,но все пак вкарахме гол и както казваш ,те ще тръгнат да търсят гола и ще отворят пространства .
Така е ,щом треньора е казал Хендерсън да бие дузпа ,значи трябваше да е той ,но аз тук не съм съгласен с Брендън ! Мъчат се ,всячески да внедрят Хендерсън в ролята на Джерард ,но той няма качествата бе човек ? Ок ,може и да има определени лидерски качества ,но спортно -технически му куцат . Виждаме как при бърза наша атака ,като топката мине през Хендерсън и не всеки път нещата се получават .Той иска да гради играта ,иска да бие пряк свободните ,дузпите ,но няма качествата .Ок ,нека Брендън да продължава да го мъчи ,нека го налага ,нека му дава всичко ,но ще видиш ,че това ще е грешка.
Как може Роджърс ,да знае ,че Балотели има една пропусната дузпа през живота си и да не го определи ,като втори изпълнител ,след Джерард ??????????? Как бе човек ? Нормално ли е това ???? Кажи ми ???? Ако аз съм треньор и имам подобен играч ,ами аз веднага ще се възползвам от услугите му ,при статичните положения !!!! Ще съм радостен ,че имам такъв играч . Още повече ,нека вземем и ситуацията около Марио ,след като дойде в Ливърпул .Ами той е нападател бе човек ,има нужда от голове ? Нали така ? Знаем как не му тръгна играта и знаем в момента колко голяма нужда има Марио от голове ????? Какво по добре , от това да ги вкарва тия голове от силната му страна а имено статичните положения ?? Ми нали головете ,дават самочуствие на нападателите ?
Другия момент ...кога Джордан Хендерсън е бил дузпа ,през живота си ? Никога. Ми той до ония ден ,беше най стресирания ,най страхливия ,най уплашения ? Кви дузпи ,кви 5 лева ? Ми той ,го беше страх да направи пас напред ? За какво говорим ? Ок ,щом се нагърбва да бие толкова важна дузпа за Ливърпул ,нека признаем вече наличието на смелост ,но има още много много да учи ,много.Явно на тренировка бие дузпи ,но има голяма разлика от тренировка и това да излезе в официален мач ,5 минути преди края при 0-0 и да бие дузпа .
Не ,не ..тук обвинявам Брендън за снощната ситуация !! Първо Джерард ,после Балотели ,това трябва да е подредбата и вече ако нито един от тях не е на терена да се определи трети изпълнител .Ще го видим и Хендерсън как бие дузпи и това време ще дойде ?
Освен това ,не ми стана ясно и Стръдиж ,защо се нацупи ?

Каза ми, аз очаквах по-лек мач :)
Балотели е дузпаджия. И аз бих заложил на него, вече писах. Предполагам, че на разбора преди мача са се разбирали Хендо да бие, защото Балотели не беше в състава. Не знам защо БР е решил точно Хендо да бие дузпите, може пък и да се окаже много добър. Ще дойде време да се докаже, както казваш. Според мен Стъридж се нацупи, защото той спази указанията на треньора и остави топката на Хендо, а после като видя, че Балотели я взе се ядоса, че правилата не важат за всички. Иначе той също можеше да побърза и да хване топката, за да бие. Точно затова и Джерард реагира така, а не защото единия е британец, а другия не (както предполага Alonso_Masa).
За мен лично няма значение кой ще е капитан. Не виждам нищо лошо в това някой да носи лентата а друг да е спортно-техническият лидер на отбора . Примери могат да се видят в много отбори, да не ги изреждам. Бил съм капитан няколко години в юношеските формации на Хебър. Не е като да си капитан на Ливърпул, но пък и не е кой знае какво ;) .
Hala Madrid

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 фев 2015 16:38

Мился, че това трябва да приключи всички спорове по темата.
Chris Bascombe ‏@_ChrisBascombe 13m13 minutes ago

Brendan Rodgers says Mario Balotelli was Liverpool’s nominated penalty taker once he he was on the field last night.

Anfield HQ ‏@AnfieldHQ96 16m16 minutes ago

Rodgers: If Steven & Mario are not on the pitch, Jordan is the penalty taker. But Mario was on the pitch last night. So he took it. #lfc

От тук нататък всякакъв спор е излишен.

А ако трябва да се върнем още малко назад във времето.

Изображение

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 20 фев 2015 17:21

Браво на Балотели, че взе дузпата и я вкара той е човека след Джерард и на всеки му е ясно .... Нищо лично протов Хендо(капитана) нека си бъде капитанче ама да не се бута при фалове и дузпи, защото е най-некадърния в това отношение .......... Хиляди пъти предпочитал Бало да бие фалове и дузпи пред Хендерсън, а Стъридж цял мач се лакоми и няма кой знае какви точни отигравания пък и се цупи на Бало, че взе и си вкара дузпата ........ Балотели за 30 минути направи много повече от Стъридж за целия мач да не говорим за перфектно спечелените 3-4-5 фала ;) Браво на момчетата, че биха, но Хендо нека бъде налаган като капитан ама да остави статичните положения на друг само корнерите нека се учи да бие и това е ;) Браво на малкия Айб уникален талант бързо да подписва нов договор и да си остава титуляр 3 класи над Маркович е и за мен ако 2-мата са здрави Айб трябва да бъде първия избор ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 фев 2015 18:48

Коментара на Роджърс ,вече е друго нещо и ми изясни ситуацията ! Точно това и аз си мислих през цялото време и за това бях учуден от случилото се .
В такъв случай ,Хендерсън е виновен ,че изобщо тръгва да бие дузпа ,при наличието на Марио на терена ! Това е . Само някой малоумен треньор ,би сложил Хендерсън ,пред Марио .А Роджърс не е малоумен .
Прави ми впечатление ,че Хендерсън усилено иска да се сравнява с Джерард .Ходи се пречка на всеки фаул ,ходи ся и за дузпа ,ходи и на корнерите .
Това момче усилено се мъчи да прилича на Джерард . Явно му е станало както фикс идея .Но лично за мен това е грешка .
Искам пак да похваля Марио ,знаех ,че ще дойде момента ,в който ще покаже форма .Гардира перфектно топката ,не могат да му я вземат без фаул .Спечели опасни фалове .Освен това ,нямаше грешен пас ,показа добър поглед . Вкара и така важния гол . Просто нещата много започнаха да ми харесват .
Вече реално имаме силна конкуренция в нападение ,точно както и очаквах.Визирам всички ,без Ламбърт и Борини .
Малкия Ибе пък показва добро самочуствие ,като за тинейджър.Перде е ,това е добре . Много рязък ,много бърз ,остър и има финт ,сигурно се повтарям вече ,аз от години говоря за него ,но просто много се вълнувам и не мога да му се нарадвам :) Конкуренцията с Маркович ,ще е голяма ..страхотно . Точно това искам да има в Ливърпул ,силна конкуренция за всеки един пост ! И Роджърс почти постигна това ...мисля ,че след летния трансферен прозорец ,ще постигне това нацяло и другата година ,ще има всички предпоставки да спечели титлата . Убеден съм ,че ще се освободи от малкото останали вече слаби играчи в Ливърпул и ще ги замени със силни . Само като се сетя ,колко слаби играчи имаше в Ливърпул ,преди да дойде Брендън и ми става лошо .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 20 фев 2015 18:59

АЙб е машина, лично за мен ще стане по-добър от Стърлинг, не че и сега е кой знае колко далеч.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 фев 2015 22:22

Някой беше казал, че проблемът не бил авторитетът на Хендерсън, а нравът на Балотели. Не съм съгласен. Ето пример какво става с този нрав, когато на терена имаш истински капитан: https://www.facebook.com/video.php?v=10 ... 78&fref=nf .
Иначе дано Роджърс казва истината, че Балотели е бил първи избор, когато е на терена - така хем напрежението ще спадне по-бързо, хем няма да има нужда да му се чудим на акъла защо е избрал Данчо Капитанчо пред един изявен дузпаджия.

crimson

Мнениеот crimson » 20 фев 2015 22:48

suareshampion написа:Коментара на Роджърс ,вече е друго нещо и ми изясни ситуацията ! Точно това и аз си мислих през цялото време и за това бях учуден от случилото се .
В такъв случай ,Хендерсън е виновен ,че изобщо тръгва да бие дузпа ,при наличието на Марио на терена ! Това е . Само някой малоумен треньор ,би сложил Хендерсън ,пред Марио .А Роджърс не е малоумен .
Прави ми впечатление ,че Хендерсън усилено иска да се сравнява с Джерард .Ходи се пречка на всеки фаул ,ходи ся и за дузпа ,ходи и на корнерите .
Това момче усилено се мъчи да прилича на Джерард . Явно му е станало както фикс идея .Но лично за мен това е грешка .
Искам пак да похваля Марио ,знаех ,че ще дойде момента ,в който ще покаже форма .Гардира перфектно топката ,не могат да му я вземат без фаул .Спечели опасни фалове .Освен това ,нямаше грешен пас ,показа добър поглед . Вкара и така важния гол . Просто нещата много започнаха да ми харесват .
Вече реално имаме силна конкуренция в нападение ,точно както и очаквах.Визирам всички ,без Ламбърт и Борини .
Малкия Ибе пък показва добро самочуствие ,като за тинейджър.Перде е ,това е добре . Много рязък ,много бърз ,остър и има финт ,сигурно се повтарям вече ,аз от години говоря за него ,но просто много се вълнувам и не мога да му се нарадвам :) Конкуренцията с Маркович ,ще е голяма ..страхотно . Точно това искам да има в Ливърпул ,силна конкуренция за всеки един пост ! И Роджърс почти постигна това ...мисля ,че след летния трансферен прозорец ,ще постигне това нацяло и другата година ,ще има всички предпоставки да спечели титлата . Убеден съм ,че ще се освободи от малкото останали вече слаби играчи в Ливърпул и ще ги замени със силни . Само като се сетя ,колко слаби играчи имаше в Ливърпул ,преди да дойде Брендън и ми става лошо .

На мен ми звучеше абсурдно Хендерсън да е възможен избор за дузпа, при положение, че Балотели е на терена - 28 дузпи - 26 отблезяани. Искам Балотели и Стърдиж да вкарат поне 20-тина гола до края на сезона! Отборът радва много! Друго важно е, че и Брендън много израстна. От самото начало съм ЗА него. Но хубавато е, че се учи човекът от грешките си и направо е машина последните мачове! 1, 2 купи и ТОП 4 са напълно постижими и ще донесат нужното самочувствие на треньора и отбора! :)

Върни се в “Ливърпул”