Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец/нов треньор
Поне познава българската джунгла от престоя му в Литекс, а половинката му май беше или футболен менажер или собственичка на футболен клуб, но е яка бамбина.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Leeroy написа:Ако искат истински треньор и голям спец, човека се казва Николай Митов!
Не е вярно.Безспорния капацитет се казва Георги Иванов-Гонзо !!!
sandi74 написа:На Лудогорец не им трябва да имат истински треньори,те са свикнали да ги водят доказани физкултурници като Петев,Стойчо Стоев и бате Жорко.Без треньор за три години спечелиха титли и купи и се представиха повече от успешно в ЛЕ и ШЛ.Факт,неоспорим факт при това.Какво ли ще е ако наистина имат що годе качествен треньор![]()
Те като едни истински партийни другари пускат фъндък на конкуренцията, че има шансове, но в крайна сметка всички знаем кой ще е шампион. Факт, доказан от най-големия фактолог.

sandi74 написа:На Лудогорец не им трябва да имат истински треньори,те са свикнали да ги водят доказани физкултурници като Петев,Стойчо Стоев и бате Жорко.Без треньор за три години спечелиха титли и купи и се представиха повече от успешно в ЛЕ и ШЛ.Факт,неоспорим факт при това.Какво ли ще е ако наистина имат що годе качествен треньор![]()
Смятай колко са зле другите физкултурни дружества, с останалите налични физкултурници начело

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Leeroy написа:Ако искат истински треньор и голям спец, човека се казва Николай Митов!
Ти луд ли си или на луд дрехите носиш?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
CSKA69 написа:Дерменджиев е пътник - за по-малко от 6 месеца той сам опроверга мита за ''Архитекта в сянка'' на Лудогорец.
Мда натам отиват нещата, а и аз бях чувал, че е именно "архитект в сянка". А може би не е за публична длъжност, има такива хора: когато всички ги гледат и носят отговорност и официално се сдухват. Де да знам, ама на мен Лудогорец ми се вижда не толкова отслабнал, колкото НЕПОСТОЯНЕН. Да ме прощават, ама с мотивация само срещу Реал не става. Щото в А група нямаме Реал :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Re: Всекидневна /Лудогорец/
След всяка смяна на треньор ставаме по-силни, така че да му мислят другите!
фен на еднодневката
Betchualeng Arnaikem написа:CSKA69 написа:Дерменджиев е пътник - за по-малко от 6 месеца той сам опроверга мита за ''Архитекта в сянка'' на Лудогорец.
Мда натам отиват нещата, а и аз бях чувал, че е именно "архитект в сянка". А може би не е за публична длъжност, има такива хора: когато всички ги гледат и носят отговорност и официално се сдухват. Де да знам, ама на мен Лудогорец ми се вижда не толкова отслабнал, колкото НЕПОСТОЯНЕН. Да ме прощават, ама с мотивация само срещу Реал не става. Щото в А група нямаме Реал :D
Май е нещо такова!
Аз съм от Микре Юнайтед
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
mozart написа:Betchualeng Arnaikem написа:CSKA69 написа:Дерменджиев е пътник - за по-малко от 6 месеца той сам опроверга мита за ''Архитекта в сянка'' на Лудогорец.
Май е нещо такова!
Eм мотиватор ви трябва. Ама аре да ви минат мачовете с нас па тогава.. :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein