Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Лудогорец/нов треньор

Мнениеот BadBoy » 19 фев 2015 22:54

Поне познава българската джунгла от престоя му в Литекс, а половинката му май беше или футболен менажер или собственичка на футболен клуб, но е яка бамбина.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 фев 2015 23:22

Ако изтървем титлата - може да мислим за смяна

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 20 фев 2015 00:00

Leeroy написа:Ако искат истински треньор и голям спец, човека се казва Николай Митов! :)

Не е вярно.Безспорния капацитет се казва Георги Иванов-Гонзо !!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 20 фев 2015 01:42

sandi74 написа:На Лудогорец не им трябва да имат истински треньори,те са свикнали да ги водят доказани физкултурници като Петев,Стойчо Стоев и бате Жорко.Без треньор за три години спечелиха титли и купи и се представиха повече от успешно в ЛЕ и ШЛ.Факт,неоспорим факт при това.Какво ли ще е ако наистина имат що годе качествен треньор :?: 8-)

Те като едни истински партийни другари пускат фъндък на конкуренцията, че има шансове, но в крайна сметка всички знаем кой ще е шампион. Факт, доказан от най-големия фактолог. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2015 02:03

sandi74 написа:На Лудогорец не им трябва да имат истински треньори,те са свикнали да ги водят доказани физкултурници като Петев,Стойчо Стоев и бате Жорко.Без треньор за три години спечелиха титли и купи и се представиха повече от успешно в ЛЕ и ШЛ.Факт,неоспорим факт при това.Какво ли ще е ако наистина имат що годе качествен треньор :?: 8-)

Смятай колко са зле другите физкултурни дружества, с останалите налични физкултурници начело 8-) Цяла година си потичват за здраве и отдих, водят ги по разни пионерски и средношколски лагери и накрая се оказва че са се преобразували от физкултурно в туристическо дружество 8-) Както винаги съм казвал, физкултурата не за всеки, друже 8-) Факт :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

годе

Мнениеот годе » 20 фев 2015 04:29

Leeroy написа:Ако искат истински треньор и голям спец, човека се казва Николай Митов! :)

Ти луд ли си или на луд дрехите носиш?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 фев 2015 11:49

CSKA69 написа:Дерменджиев е пътник - за по-малко от 6 месеца той сам опроверга мита за ''Архитекта в сянка'' на Лудогорец.

Мда натам отиват нещата, а и аз бях чувал, че е именно "архитект в сянка". А може би не е за публична длъжност, има такива хора: когато всички ги гледат и носят отговорност и официално се сдухват. Де да знам, ама на мен Лудогорец ми се вижда не толкова отслабнал, колкото НЕПОСТОЯНЕН. Да ме прощават, ама с мотивация само срещу Реал не става. Щото в А група нямаме Реал :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

pupesh
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот pupesh » 20 фев 2015 11:59

След всяка смяна на треньор ставаме по-силни, така че да му мислят другите!
фен на еднодневката

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 21 фев 2015 10:33

Betchualeng Arnaikem написа:
CSKA69 написа:Дерменджиев е пътник - за по-малко от 6 месеца той сам опроверга мита за ''Архитекта в сянка'' на Лудогорец.

Мда натам отиват нещата, а и аз бях чувал, че е именно "архитект в сянка". А може би не е за публична длъжност, има такива хора: когато всички ги гледат и носят отговорност и официално се сдухват. Де да знам, ама на мен Лудогорец ми се вижда не толкова отслабнал, колкото НЕПОСТОЯНЕН. Да ме прощават, ама с мотивация само срещу Реал не става. Щото в А група нямаме Реал :D

Май е нещо такова!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 21 фев 2015 10:43

mozart написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Май е нещо такова!

Eм мотиватор ви трябва. Ама аре да ви минат мачовете с нас па тогава.. :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”