Veso1913 написа:А като си много наясно с бутането,защо не отговориш на следния въпрос.Къде се е чуло ми видяло съдийски отбор на ДЕСЕТО място?И за всичките тези мачове свирена една единствена дузпа ако не се лъжа срещу Мездра.Е,това са фактите.Всичко друго са лъжи преекспонирани от синята пропаганда.Затова написах тази тема,за да покажа че ние моряците се радваме на факта че Момиров не е вече на този пост!Но вие продължавате да пишете по инерция че сме плачели за Димо.Жалки сте!И все още чакам отговор на поставения ми въпрос.Много интересен въпрос,но няма отговор.И няма да има!!!
Никъде не съм писал че сте съдийски отбор но е факт, че в този мач съдията Ви подпря фрапантно в много важен момент или може би ни ощети нас. Друг беше дал пример за мачовете Ви с Монтана и Ботев, аз тези мачове не съм ги гледал и неищо не мога да кажа.
Доколкото кфалификациите които изполваш за лъжите и синята попаганда са малко смешни. В този форум всеки изказва личното си мнение за дадено събитие или личност прекършено през собствената му призма. Не е необходимо да се обиждаме това говори само за липсва на възпитание.