Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Мнениеот Oskron » 15 дек 2009 13:29

Veso1913 написа:А като си много наясно с бутането,защо не отговориш на следния въпрос.Къде се е чуло ми видяло съдийски отбор на ДЕСЕТО място?И за всичките тези мачове свирена една единствена дузпа ако не се лъжа срещу Мездра.Е,това са фактите.Всичко друго са лъжи преекспонирани от синята пропаганда.Затова написах тази тема,за да покажа че ние моряците се радваме на факта че Момиров не е вече на този пост!Но вие продължавате да пишете по инерция че сме плачели за Димо.Жалки сте!И все още чакам отговор на поставения ми въпрос.Много интересен въпрос,но няма отговор.И няма да има!!!

Никъде не съм писал че сте съдийски отбор но е факт, че в този мач съдията Ви подпря фрапантно в много важен момент или може би ни ощети нас. Друг беше дал пример за мачовете Ви с Монтана и Ботев, аз тези мачове не съм ги гледал и неищо не мога да кажа.
Доколкото кфалификациите които изполваш за лъжите и синята попаганда са малко смешни. В този форум всеки изказва личното си мнение за дадено събитие или личност прекършено през собствената му призма. Не е необходимо да се обиждаме това говори само за липсва на възпитание.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 дек 2009 13:32

kiko_1914ls написа:ЛЕВСКИ винаги е бил и ще бъде фактор в българския футбол все пак това е отбор който не е напускал елита, нали така ?Че Черно море игра по-добре надали някой ще го отрече истина е обаче че резултата беше промененСтатуквото ще се промени тогава,когато някой отбор започне да бие повече от веднъж на 5г за купата и 30г за шампионатни срещиЕдно друго статукво се промени-има отбори които се позадържаха в елита забравиха що е то Б група и играха в европа за първи път от един милион години благодарение и на отбора когото хулите.Така че малко повече уважение ще ви помоля!

2006 1/4 финалисите в Уефа, кой им разказа игрите на Тича, с Тодор Симов в атака :lol: Шалке 04 взеха запис от мача и разбраха как лесно да ви бият :mrgreen: без да се напрягат дори ви пребиха

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 дек 2009 13:34

kiko_1914ls написа:ЛЕВСКИ винаги е бил и ще бъде фактор в българския футбол все пак това е отбор който не е напускал елита, нали така ?Че Черно море игра по-добре надали някой ще го отрече истина е обаче че резултата беше промененСтатуквото ще се промени тогава,когато някой отбор започне да бие повече от веднъж на 5г за купата и 30г за шампионатни срещиЕдно друго статукво се промени-има отбори които се позадържаха в елита забравиха що е то Б група и играха в европа за първи път от един милион години благодарение и на отбора когото хулите.Така че малко повече уважение ще ви помоля!

Не знам за кои отбори говориш,но мога да ти кажа че благодарение на нас играхте квалификации за шампионска лига!А и как Левски да напусне елита?Отбора на всички власти.Подпиран от кого ли не.И после се хвалите с това.Че вие по този показател сте по велики от Милан,бе паляци!Не сте изпадали,защото не играете истински и честен футбол по правилата.Поради последния факт обаче в Европа ви лъсват задниците.Аз не помня на Черно море някой да му е вкарвал 4-5 гола за един мач.И не сме губили мачове от никому неизвестни отбори!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 дек 2009 13:36

San-Jose написа:

2006 1/4 финалисите в Уефа, кой им разказа игрите на Тича, с Тодор Симов в атака :lol: Шалке 04 взеха запис от мача и разбраха как лесно да ви бият :mrgreen: без да се напрягат дори ви пребиха

Не си прав Сан Хосе!!!!Ама хич не си прав!Не може да се хвалиш че си победил евробоеца при положение че цяла България видя че ги победихме с ТРИ СЛУЧАЙНИ ГОЛА!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 15 дек 2009 13:53

Ти не помниш?Как да помниш като мачовете ви извън БЪЛГАРИЯ се броят на пръстите на едната ти ръкаИ знаеш за кои отбори говоря !
То и аз не помня някой да е вкарвал 5 на Барселона ама това е тема в която вие не можете да се включите -знаете вече защо!

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 15 дек 2009 13:58

За 1/4 финал може да стигнете ама за купата на БЪЛГАРИЯ на която ние сме носители толкова пъти - колкото сте ни побеждавали за 96г

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 15 дек 2009 14:23

Някъде да си прочел от мен че сте съдийски отбор?

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 15 дек 2009 14:34

Вижте сега черноморци-ние с вас сме много различни. Ние сме възпитавани на любов-вие на омраза.Когато ЛЕВСКИ победи е нещо абсолютно нормално за нас-ЛЕВСКИ винаги играе за победа.Победите срещу Черно море аз не ги помня но вие вашите ще ги помните цял живот-то и какво друго да помните?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 15 дек 2009 15:09

kiko_1914ls написа:Вижте сега черноморци-ние с вас сме много различни. Ние сме възпитавани на любов-вие на омраза.Когато ЛЕВСКИ победи е нещо абсолютно нормално за нас-ЛЕВСКИ винаги играе за победа.Победите срещу Черно море аз не ги помня но вие вашите ще ги помните цял живот-то и какво друго да помните?

много ясно че сме различни-нали за това се спори вече втори ден :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 21:35

kiko_1914ls написа:Вижте сега черноморци-ние с вас сме много различни. Ние сме възпитавани на любов-вие на омраза.Когато ЛЕВСКИ победи е нещо абсолютно нормално за нас-ЛЕВСКИ винаги играе за победа.Победите срещу Черно море аз не ги помня но вие вашите ще ги помните цял живот-то и какво друго да помните?

Като ви гледам злобата- не сте по-различини....Киснете трети ден и ни нареждате в нашия форум....Ралзични били, да бе.....

Върни се в “Черно море”