И кажи с кое не си съгласен от написаното? Нали и ако Левски и ЦСКА си продадат само правата, никой няма да даде и лев за другите.
Освен ако Гелата не си купи САМ правата на Разград за няколко милиона и така ще станат отборът с най-скъпите ТВ права.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
mistreated написа:bobo_13 написа:Кажи му на тоя Юри Славчев, че в Испания Барса и Реал сами си договарят тв правата отделно от останалите отбори. Затова се получава така. А да кажеш, че Атлетико М има малко фенове...
Защо бе, Бобо, защо си ги договарят сами? Защото знаят, че без Барса и Реал никой няма да погледне пикливото испанско първенство. Или не си съгласен с това?
Същата работа е и в България и не виждам защо продължавате да упорствате в този безсмислен спор. Абсурд е, тотален абсурд, Лудогорец да се гледа от повече хора, отколкото ЦСКА и Левски!
Old_death написа:bobo_13 написа:Кажи му на тоя Юри Славчев, че в Испания Барса и Реал сами си договарят тв правата отделно от останалите отбори. Затова се получава така. А да кажеш, че Атлетико М има малко фенове...А тоя Юри не беше ли левскарче?
Ами айде де извадете ги тия цифри и тогава да се говори. Много лесно е да кажеш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради ЦСКА. ПО тая логика защо ЦСКА-Хасково ще има по ниска гледаемост след като се гледа само ЦСКА?
Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?
bobo_13 написа:...
Тъпо е да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради ЦСКА, а гледаемостта на ЦСКА-ХАскова била по-малка в пъти заради....Хасково.
pupesh написа:Преди три години телевизионните права са продадени за 1.4 млн , а сега за 5.5 млн. Причината е дразнителя Лудогорец! Това е истината!
Old_death написа:Old_death написа:bobo_13 написа:Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?
bobo_13 написа:Old_death написа:Old_death написа:bobo_13 написа:Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?
Значи няма каво да спорим без някой да покаже необходимите цифри. Казах го вече, не може да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради "софийските грандове' както твърди тоя Юри в Блиц, а мача ЦСКА-Хасково да имал в пъти по-малка гледаемост....заради Хасково.
Ако не ме лъже паметта Левски си излъчваха мачовете преди 1-2 години в сайта си с/у СМС. Те би трябвало да имат най-добра статистика за гледаемостта си. Телевизията на ЦСКА и тя май е платена след 1-ия месец(може и да се лъжа). Ето от там могат да се вземат данни.
Няма да е лошо Гела да покаже и цифрите, но щом го казва явно го е видял някъде.
Няма да е лошо някъде през април Дием ада покаже статистика и тя.
Пак ще го кажа, за мен няма съмнение, че София и Пловдие генерират най-голяма фенска маса. Следвани от Стара Загора. Никой не оспорва това. Но тук говорим за гледаемост на мачове и пак казва съдейки по това, че аз обичам да гледам футбол и гледа почти всеки мач по телевизията, когато имам възможност смятам, че гледаемостта на Лудите е съизмерима с Левски и ЦСКА. Даже аз лично мачовете на ЦСКА със слабите отобри не са ми интересни, защото на Армията всички си свалят гащите и се насират още преди мача(традиция останала още от комунизма). За съжаление провинциалните отбори все още имат комплекс от СОфия и отиват в столицата не да се надиграват, а да загубят с по-малко.
bobo_13 написа:Пак ще го кажа, за мен няма съмнение, че София и Пловдие генерират най-голяма фенска маса. Следвани от Стара Загора. Никой не оспорва това. Но тук говорим за гледаемост на мачове и пак казва съдейки по това, че аз обичам да гледам футбол и гледа почти всеки мач по телевизията, когато имам възможност смятам, че гледаемостта на Лудите е съизмерима с Левски и ЦСКА. Даже аз лично мачовете на ЦСКА със слабите отобри не са ми интересни, защото на Армията всички си свалят гащите и се насират още преди мача(традиция останала още от комунизма). За съжаление провинциалните отбори все още имат комплекс от СОфия и отиват в столицата не да се надиграват, а да загубят с по-малко.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта