Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Домусчиев: ,,Лудогорец е по-гледаем от ЦСКА и ЛЕВСКИ,,

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 12:38

Със сигурност. :lol:
И кажи с кое не си съгласен от написаното? Нали и ако Левски и ЦСКА си продадат само правата, никой няма да даде и лев за другите.
Освен ако Гелата не си купи САМ правата на Разград за няколко милиона и така ще станат отборът с най-скъпите ТВ права. :lol: :lol:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 12:39

mistreated написа:
bobo_13 написа:Кажи му на тоя Юри Славчев, че в Испания Барса и Реал сами си договарят тв правата отделно от останалите отбори. Затова се получава така. А да кажеш, че Атлетико М има малко фенове...

Защо бе, Бобо, защо си ги договарят сами? Защото знаят, че без Барса и Реал никой няма да погледне пикливото испанско първенство. Или не си съгласен с това?
Същата работа е и в България и не виждам защо продължавате да упорствате в този безсмислен спор. Абсурд е, тотален абсурд, Лудогорец да се гледа от повече хора, отколкото ЦСКА и Левски!

А тук не съм съгласен. За испанското аз лично не обичам да гледам мачове на Реал и Барса и заради това не ми са интересни. Аз си следя мачовете на Билбао и Сосиедад. Мачовете на Барса и Реал са с предизвестен край(в повечето случаи).
Пак ти казва, аз като фен на футбола ходя в София на мачове на Левски и ЦСКА(когато иам възможност), както и когато имам време гледам мачове на останалите отбори по телевизията. За мен няма значение кои отбори играят. Телевизора ми винаги има мач(ако е от нашето първенство още по-добре). За същото гарантирам и за баща ми, познавам още мого хора, които гледат мачове заради самия футбол.
При положение, че в последните години основно се дават мачове на ЦСКА, Левски и Лудогорец от нашето първенство, защо да няма същата гледаемост?
Тъпо е да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради ЦСКА, а гледаемостта на ЦСКА-ХАскова била по-малка в пъти заради....Хасково.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2015 12:42

Old_death написа:
bobo_13 написа:Кажи му на тоя Юри Славчев, че в Испания Барса и Реал сами си договарят тв правата отделно от останалите отбори. Затова се получава така. А да кажеш, че Атлетико М има малко фенове...А тоя Юри не беше ли левскарче?

Ами айде де извадете ги тия цифри и тогава да се говори. Много лесно е да кажеш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради ЦСКА. ПО тая логика защо ЦСКА-Хасково ще има по ниска гледаемост след като се гледа само ЦСКА?

Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 18 фев 2015 12:43

Преди три години телевизионните права са продадени за 1.4 млн , а сега за 5.5 млн. Причината е дразнителя Лудогорец! Това е истината!
фен на еднодневката

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 12:46

bobo_13 написа:...
Тъпо е да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради ЦСКА, а гледаемостта на ЦСКА-ХАскова била по-малка в пъти заради....Хасково.

Нещо ти куца логиката а, Уотсън? Когато се сравняват две величини, за еталон се използва трета...
Иде реч за сравнение ЦСКА-Хасково и ...Лудогорец- Хасково... А сега познай от пръв път кой мач ще има по-голяма гледаемост. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 18 фев 2015 13:00

Аз май че съм единственият който не е гледал Лудогорец през 2014година.Не съм го гледал нито веднъж,нито шампионска лига ,нито първенство и нито за купата.Даже миналият ден се изненадах за мача с Берое като чух по телевизията ,че е имало такъв мач.И не го гледам защото интереса ми към тази еднодневка е НУЛЕВ,ПРОСТО НУЛЕВ ИНТЕРЕС.Това е за мен такъв отбор не съществува а и след пет години хората няма и да му помнят името на този измислен отбор.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 18 фев 2015 13:05

pupesh написа:Преди три години телевизионните права са продадени за 1.4 млн , а сега за 5.5 млн. Причината е дразнителя Лудогорец! Това е истината!

Блажени са вярващите.Причината била Лудогорец.Е здраво ме разсмя човече.Какъв дразнител е този селски отбор.ПРИЧИНАТА Е БИЗНЕСА НА ДОМУСА.А ЗА НЕГО НАЙ-ВАЖНОТО СА ПАРИТЕ,РАЗБРА ЛИ ПАРИТЕ.ТА ПРИЧИНАТА СА МАНГИЗИТЕ И НИЩО ДРУГО.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 фев 2015 13:06

Old_death написа:
Old_death написа:
bobo_13 написа:Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?

Значи няма каво да спорим без някой да покаже необходимите цифри. Казах го вече, не може да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради "софийските грандове' както твърди тоя Юри в Блиц, а мача ЦСКА-Хасково да имал в пъти по-малка гледаемост....заради Хасково.

Ако не ме лъже паметта Левски си излъчваха мачовете преди 1-2 години в сайта си с/у СМС. Те би трябвало да имат най-добра статистика за гледаемостта си. Телевизията на ЦСКА и тя май е платена след 1-ия месец(може и да се лъжа). Ето от там могат да се вземат данни.
Няма да е лошо Гела да покаже и цифрите, но щом го казва явно го е видял някъде.
Няма да е лошо някъде през април Дием ада покаже статистика и тя.

Пак ще го кажа, за мен няма съмнение, че София и Пловдие генерират най-голяма фенска маса. Следвани от Стара Загора. Никой не оспорва това. Но тук говорим за гледаемост на мачове и пак казва съдейки по това, че аз обичам да гледам футбол и гледа почти всеки мач по телевизията, когато имам възможност смятам, че гледаемостта на Лудите е съизмерима с Левски и ЦСКА. Даже аз лично мачовете на ЦСКА със слабите отобри не са ми интересни, защото на Армията всички си свалят гащите и се насират още преди мача(традиция останала още от комунизма). За съжаление провинциалните отбори все още имат комплекс от СОфия и отиват в столицата не да се надиграват, а да загубят с по-малко.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 18 фев 2015 13:12

bobo_13 написа:
Old_death написа:
Old_death написа:
bobo_13 написа:Няма проблеми за това . Футболът е продукт , от който се очаква да се печели , но не съм съгласен друг да печели на гърба на моя отбор . Нека ръководителите на ЦСКА , Левски , Ботев , Локо от Пловдив и Берое се съберат и да решат да продават отделно правата за мачовете си и да си разделят парите от продажбата в зависимост от зрителския интерес . Тогава ще видим какви приходи ще генерира гелосания олигарх и какви проценти гледаемост ще има отборчето му .Бобо , примерът ти е съвсем глупав и подлива вода под колелата на твърдението ти . Съвсем нормално е мачът между нас и Лудогорец като дерби и директен двубой за върхът да има по поляма гледаемост от мача ни с Хасково . По твоята логика може да сравниш рейтините на мачовете на Лудогорец със ЦСКА и Хасково . Според теб кой от двата отбора е генерирал по голям зрителски интерес в мачовете си с Хасково ?

Значи няма каво да спорим без някой да покаже необходимите цифри. Казах го вече, не може да твърдиш, че ЦСКА-Лудогорец се гледал заради "софийските грандове' както твърди тоя Юри в Блиц, а мача ЦСКА-Хасково да имал в пъти по-малка гледаемост....заради Хасково.

Ако не ме лъже паметта Левски си излъчваха мачовете преди 1-2 години в сайта си с/у СМС. Те би трябвало да имат най-добра статистика за гледаемостта си. Телевизията на ЦСКА и тя май е платена след 1-ия месец(може и да се лъжа). Ето от там могат да се вземат данни.
Няма да е лошо Гела да покаже и цифрите, но щом го казва явно го е видял някъде.
Няма да е лошо някъде през април Дием ада покаже статистика и тя.

Пак ще го кажа, за мен няма съмнение, че София и Пловдие генерират най-голяма фенска маса. Следвани от Стара Загора. Никой не оспорва това. Но тук говорим за гледаемост на мачове и пак казва съдейки по това, че аз обичам да гледам футбол и гледа почти всеки мач по телевизията, когато имам възможност смятам, че гледаемостта на Лудите е съизмерима с Левски и ЦСКА. Даже аз лично мачовете на ЦСКА със слабите отобри не са ми интересни, защото на Армията всички си свалят гащите и се насират още преди мача(традиция останала още от комунизма). За съжаление провинциалните отбори все още имат комплекс от СОфия и отиват в столицата не да се надиграват, а да загубят с по-малко.

Ще резюмирам разбраното от думите ти . С две думи искаш да кажеш , че съм прав , ама не съм прав и истината е само в твоите думи . Да се спори с такъв като теб е излишно , и аз се отказвам да си хабя времето с безнадежни каузи . Лично аз ще ходя на мачовете на ЦСКА , когато не съм на работа , а в работно време ще ги слушам по радиото . Няма да дам и една стотинка в джоба на гелосания комплексар и отборчето му !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 фев 2015 13:14

bobo_13 написа:Пак ще го кажа, за мен няма съмнение, че София и Пловдие генерират най-голяма фенска маса. Следвани от Стара Загора. Никой не оспорва това. Но тук говорим за гледаемост на мачове и пак казва съдейки по това, че аз обичам да гледам футбол и гледа почти всеки мач по телевизията, когато имам възможност смятам, че гледаемостта на Лудите е съизмерима с Левски и ЦСКА. Даже аз лично мачовете на ЦСКА със слабите отобри не са ми интересни, защото на Армията всички си свалят гащите и се насират още преди мача(традиция останала още от комунизма). За съжаление провинциалните отбори все още имат комплекс от СОфия и отиват в столицата не да се надиграват, а да загубят с по-малко.

Питам те най-нагло и нахално за втори път: Кой от мачовете ще има по голяма гледаемост Левски-Марек или Лудогорец-Марек? Не ми философствай, защото и философията е наука, а не е разтягане на локуми...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Лудогорец”