Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barri
Контакти:

Re: Гонг.бг - излагате се

Мнениеот barri » 12 фев 2015 16:28

"Делото на Антон Карачанаков срещу ЦСКА вече е факт. Това показва справка в регистрите на Софийски градски съд. Гражданското дело, което футболистът заведе срещу ЦСКА, за неполучена заплата и обезщетение, вече е обявено официално в страницата на съда. Според информацията то ще бъде гледано от 74-ти съдебен състав."

Абе не знам кой за какво се излага, но като човек, който работи със съдилища, мога да ви кажа, че в СГС /Софийски Градски Съд/ няма 74-ти съдебен състав :) :) :) Последно бяха 21 граждански състава и много ме съмнява за ден-два да са ги увеличили на 74 /поне/ и аз да съм изпуснал тази "новина" :) :) :) Поне да си проверяваха информацията....тези редактори нямат ли....

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 12 фев 2015 16:30

boabbb написа:Всеки продава медията си с новини за ЦСКА - предаването на Крумчо по БТВ Екшън е 80% за ЦСКА :lol: Като от тях, разбира се, 95% е плюене, все пак онбашията така е казал и за това плаща ;)

[offtopic]Той Крумчо кой ли не плюй? ГолЕм специалист стана и той, само за черно тото и разни конспирации говори. С неговите разтегливи изречения ми стана толкова антипатичен, че като го гледам и ми се повръща :)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 12 фев 2015 16:39

Гонг, що тъй праЙте бе ИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 фев 2015 16:41

barri написа:"Делото на Антон Карачанаков срещу ЦСКА вече е факт. Това показва справка в регистрите на Софийски градски съд. Гражданското дело, което футболистът заведе срещу ЦСКА, за неполучена заплата и обезщетение, вече е обявено официално в страницата на съда. Според информацията то ще бъде гледано от 74-ти съдебен състав."

Абе не знам кой за какво се излага, но като човек, който работи със съдилища, мога да ви кажа, че в СГС /Софийски Градски Съд/ няма 74-ти съдебен състав :) :) :) Последно бяха 21 граждански състава и много ме съмнява за ден-два да са ги увеличили на 74 /поне/ и аз да съм изпуснал тази "новина" :) :) :) Поне да си проверяваха информацията....тези редактори нямат ли....

Така са му я подали от кораба майка, така я е пуснал. Все пак каузата няма да воюва с ЦСКА /цитат по памет от парашутиста екс-цесекар/, вместо това послушковците от чартъра се включват в организирания хор. Сутринта чартъра ни осведоми колко са били напрегнати играчите на ЦСКА заради заплатите си и как на Томов му оставали само две седмици преди отново да дължи заплати!!!! Ще кажеш че на другите работодатели не им остава еди колко си време преди да дължат заплати. Естествено е да си помислиш че друг вариант няма, освен да нагнетим от днес напрежението, въпреки че до тогава все пак има време.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 12 фев 2015 16:50

Съжалявам, къде е лъжата в новината. Все някой ви е крив и някой е против вас. Никой не го ебе за ЦСКА, като не могат да се издържат да фалират и да приключват това се отнася и за Левски. Писна ми от бъртвежите на разни малки и големи пикльовци. Плач, плач ...

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 12 фев 2015 16:55

Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 фев 2015 16:59

Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?

И какво е общото между представянето на терена и "новините", които се публикуват и държат като главни по цял ден? ЦСКА ли е единствения клуб в България, срещу който има дела? Или ти си от тия на кафево и не разбираш за какво става въпрос?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 фев 2015 17:03

redman написа:
Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?

И какво е общото между представянето на терена и "новините", които се публикуват и държат като главни по цял ден? ЦСКА ли е единствения клуб в България, срещу който има дела? Или ти си от тия на кафево и не разбираш за какво става въпрос?

Със сигурност не е единственият клуб с дела с/у него, но главен редактор на сайта е един от най-върлите защитници на ЦСКА (Ники Ливърпула) и е нормално да си слага водещи теми казаещи ЦСКА> Той го е сложил като челна новина, за да настрои всички червени фенове с/у Карата
Интериорни врати - Врати хармоника

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 12 фев 2015 17:08

bobo_13 написа:
redman написа:

Със сигурност не е единственият клуб с дела с/у него, но главен редактор на сайта е един от най-върлите защитници на ЦСКА (Ники Ливърпула) и е нормално да си слага водещи теми казаещи ЦСКА> Той го е сложил като челна новина, за да настрои всички червени фенове с/у Карата

Я виж пак кой го е сложил, а ако не те мързи, можеш и да прочетеш статията, да видиш срещу кого е статията.

Потребителски аватар
Chelsea 1905
Контакти:

Мнениеот Chelsea 1905 » 12 фев 2015 17:14

Подопечениците на Стойчо не остават по-назад от него! :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://prikachi.com/images/0/7929000i.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”