Абе не знам кой за какво се излага, но като човек, който работи със съдилища, мога да ви кажа, че в СГС /Софийски Градски Съд/ няма 74-ти съдебен състав

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Всеки продава медията си с новини за ЦСКА - предаването на Крумчо по БТВ Екшън е 80% за ЦСКАКато от тях, разбира се, 95% е плюене, все пак онбашията така е казал и за това плаща
barri написа:"Делото на Антон Карачанаков срещу ЦСКА вече е факт. Това показва справка в регистрите на Софийски градски съд. Гражданското дело, което футболистът заведе срещу ЦСКА, за неполучена заплата и обезщетение, вече е обявено официално в страницата на съда. Според информацията то ще бъде гледано от 74-ти съдебен състав."
Абе не знам кой за какво се излага, но като човек, който работи със съдилища, мога да ви кажа, че в СГС /Софийски Градски Съд/ няма 74-ти съдебен състав![]()
![]()
Последно бяха 21 граждански състава и много ме съмнява за ден-два да са ги увеличили на 74 /поне/ и аз да съм изпуснал тази "новина"
![]()
![]()
Поне да си проверяваха информацията....тези редактори нямат ли....
Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?
redman написа:Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?
И какво е общото между представянето на терена и "новините", които се публикуват и държат като главни по цял ден? ЦСКА ли е единствения клуб в България, срещу който има дела? Или ти си от тия на кафево и не разбираш за какво става въпрос?
bobo_13 написа:redman написа:Ники.Габрово написа:Ама , моля Ви се , За ЦСКА нищо лошо не казвайте ! Може ли така ? А срещу Мура и Зимбру от Гонг ли бяха виновни ? А излагациите срещу Симитли и Монтана от Гонг ли ги поръчаха ?
И какво е общото между представянето на терена и "новините", които се публикуват и държат като главни по цял ден? ЦСКА ли е единствения клуб в България, срещу който има дела? Или ти си от тия на кафево и не разбираш за какво става въпрос?
Със сигурност не е единственият клуб с дела с/у него, но главен редактор на сайта е един от най-върлите защитници на ЦСКА (Ники Ливърпула) и е нормално да си слага водещи теми казаещи ЦСКА> Той го е сложил като челна новина, за да настрои всички червени фенове с/у Карата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта