Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

teufel
Контакти:

Re: Сделка или НЕ ...part 2...

Мнениеот teufel » 14 дек 2009 20:36

vhpvhp написа:
Hacko1912 написа:
sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!

Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///

Никакво обединение със селски подлоги ! :evil: Преди да се обединим - да се определим ! Който дава кредити на Селяка , аз с него не мога да бъда ! Ако е бил заблуден , ако е бил изигран и излъган - има грешка , има прошка ! Излиза и казва - така и така вярвах в сделката , гласувах за кредита на доверие , но се излъгах... Извинявайте ! Или поне да си замълчи... Но тука има 5-6 сектанти типигьози ,които майна , ултра дразнят... 8-)

не е истина.ти кво искаш?половината хора от форума да ти се извинят ли ве разстройство?а има ли на кого?ти никога няма да застанеш със името си.или да го направят на лично съобщение.аз съм сигурен че тука няма и един човек дето е с селския.просто има доста хора които искат ,докато има шанс да се избегне варианта "в" група, да се даде шанс това да се избегне.но ти явно имаш някаква лична изгода това да се случи.кой си ти че да определяш хората като подлоги,сектанти и т.н.

dgidgo1612

Мнениеот dgidgo1612 » 14 дек 2009 20:37

triabvache da go nabiem na kol , ochte kogato otkaza na georgi iliev , no balgarite sme robi , tova e

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 20:41

IORGOS PAPADOPULIS написа:Здравейте
Фен съм на Левски.Без Ботев нищо няма да е същото !!!!
Не може да има отбори като Спортист Своге и Локо Мездра а Ботев да загива!!!!

ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ В ГЪРЦИЯ И НА АЕК /АТИНА / ВИ ПОДКРЕПЯТ !!!

УСПЕХ !!!!!!!!!!

МерсиИзображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 20:44

Шврнц Тпрунков написа:
Alternative написа:Шврнц Тпрунков-ТОЯ МАЛОУМНИК ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА АКО БОТЕВ ОТИДЕ ВЪВ В ГРУПА ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОТО МУ УПРАВЛЕНИЕ КАКВО МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ?ДАВА ЛИ СИ СПОРЕД ТЕБ?

Много ми се иска да си прав, обаче според мен урода нечовешки доста добре си е вързал гащите. По-лудите фенове са с присъди, висящи дела и прочее от последните години, а другите нечовека ги има за "сволоч". Т.е. според него няма да стане нищо...

Селяка да изпрати отбора при аматьорите пък ще видим колко е сигурен,че нищо нямало да стане.:evil:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 20:45

не е истина.ти кво искаш?половината хора от форума да ти се извинят ли ве разстройство?а има ли на кого?ти никога няма да застанеш със името си.или да го направят на лично съобщение.аз съм сигурен че тука няма и един човек дето е с селския.просто има доста хора които искат ,докато има шанс да се избегне варианта "в" група, да се даде шанс това да се избегне.но ти явно имаш някаква лична изгода това да се случи.кой си ти че да определяш хората като подлоги,сектанти и т.н......................................А ! Второ мнение у форума , а вече толкова злоба! ;) И реже главните букви за маскировка , умник... :mrgreen: Тойфел ли ти е истинското име , бе галош ?

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Тайфуни с нелицеприятни дела.........

Мнениеот BPFC1912 » 14 дек 2009 20:54

Ако Форевъра не изкара доказателства по пусната от него тема , предлагам модератора да е изтрие !
Момчета , ако все още не сте разбрали това вече е падение.Да се пускат теми компромати за Ботевисти....Ебах маму това вече не мога да го приема !
На Форевъра ще му кажа само едно - голяма ***** си ! Ако беше мъж това което си го писал щеше да го кажеш в очите на самия Велизар , а не вкарваш тук интриги ! Но не си.Срам ме е от такива форумни плъхове като теб !

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 14 дек 2009 20:56

и аз немога да си обясня защо форевъра пуска такива теми,но спред мен е дребна душица която гравитира около отбора
селски вземи си скункса не се сърди

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 14 дек 2009 21:00

botev forever написа:
bnborisov написа:А БЕ BOTEV FOREVER НА КОЙ МУ ПУКА ЗА НЯКОЙ СИ ВЕЛИЗАР ,ЧЕ БИЛ ПЛАТЕН, ЧЕ БИЛ ШОФОЬОР... БОТЕВ ЗАГИВА, А ЕДИНСТВЕНИТЕ , КОИТО СЕ ГЛАСЯТ ЗА СОБСТВЕНИЦИ СА КРАЙНО СЪМНИТЕЛНИ

Такива като Велизар осигуряват комфорта на съмнителните собственици..........

А ТИ КВО НАПРАВИ СРЕЩУ СЕЛЯКА???????????????????????????????????????????????????????????????

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 14 дек 2009 21:06

Тука има ,тука няма ,де е сделката :?:

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 дек 2009 21:08

А ти каво направи ?

Върни се в “Архив”