vhpvhp написа:Hacko1912 написа:sokkoban написа:То така или иначе ще стане ясно накрая за какво иде реч, но по важно е да не си спретваме войни точно сега когато най-много се нуждаем от обединение!!!!
Ами аз за кво кисна тука и гледам хора като ВХП и форевера да не тържествуват? Защото те това искат ... обратното на обединение ///
Никакво обединение със селски подлоги !Преди да се обединим - да се определим ! Който дава кредити на Селяка , аз с него не мога да бъда ! Ако е бил заблуден , ако е бил изигран и излъган - има грешка , има прошка ! Излиза и казва - така и така вярвах в сделката , гласувах за кредита на доверие , но се излъгах... Извинявайте ! Или поне да си замълчи... Но тука има 5-6 сектанти типигьози ,които майна , ултра дразнят...
не е истина.ти кво искаш?половината хора от форума да ти се извинят ли ве разстройство?а има ли на кого?ти никога няма да застанеш със името си.или да го направят на лично съобщение.аз съм сигурен че тука няма и един човек дето е с селския.просто има доста хора които искат ,докато има шанс да се избегне варианта "в" група, да се даде шанс това да се избегне.но ти явно имаш някаква лична изгода това да се случи.кой си ти че да определяш хората като подлоги,сектанти и т.н.