Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот fcb_bg » 11 фев 2015 23:36

Захарченко написа:Аз си лягам, за всички е най-добре да има мир. Има такива индикации. Компромиси трябва да се направят и от двете страни, няма друг начин.

Е.... не за всички...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 фев 2015 23:38

Захарченко написа:Аз си лягам, за всички е най-добре да има мир. Има такива индикации. Компромиси трябва да се направят и от двете страни, няма друг начин.

Айде, лека ;)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tng8g95snLw[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 фев 2015 00:23

Донбасс и в момента е под засилен обстрел :| Хайде на тая среща да попитат Порошенко защо се предприемат подобни действия по време на преговорите за мир :roll: Или ракетите към Луганск са, за да се празнува поредното предстоящо помирение :x
Изображение Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 фев 2015 02:03

Захарченко написа:Според Лавров нещата са на добре. Дано е така.

Да, Лавров казва, че преговорите протичали повече от добре, като още утре(вече днес) вероятно ще има подписани документи.
Честно казано не вярвам порошенко да се съгласи на федерализация, но да видим...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 12 фев 2015 08:12

diplomat написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:Даваха ги опълченците по БНТ, казаха и за котела в Д****цево, но едно ми направи впечатление - много от младите момчета носеха Адидас и Найк. Дали е руско производство? :?

Естествено , че не-ти за Китай да си чувал? :) :) И там си имат Илиенци-втора база...

Хубаво, но все пак марката е западна. Или на хората тези неща не им пречат? Просто оставам с впечатлението, че всичко западно се отхвърля там. :)

То ако им пречеше другаря Путин нямаше да се вози в Мерцедес, а в Лада. Повечето богати руснаци не купуват руски, а европейски или японски машини и техники.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 фев 2015 08:37

ivan56 написа:
FLANKER написа:Няма да има примирие! Гняс за Укробоклуците! Гняс за Порошенко,гняс за Меркел!
Слава России!!

Почваш да се излагаш. ;)

Да,Ванка, извинявам се на теб и на колегите.Просто снощи бях малко афектиран.
Надявам се , ти и останалите колеги да не ми се сърдите.
П.П.Изтрил съм си 2-3 мнения.Това, което бях писал там, естествено, че не го мисля.Дано се установи дълготраен Мир не само в Украйна, а и по цялата Земя.Макар, че силно се съмнявам.
Успешен ден на всички! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 фев 2015 09:10

В Минск вече имаме споразумение 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 фев 2015 09:25

НОВА могат да пуснат още вчера вечерта записа между пилота на "Фалкон"-а и диспечера, ама оня между малайзийския "Боинг" и украинския диспечер го чакаме вече половин година. Аре ше ви е.. майката лъжлива гнусна... 300 човека си заминаха и се мълчи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 фев 2015 09:32

fcb_bg написа:НОВА могат да пуснат още вчера вечерта записа между пилота на "Фалкон"-а и диспечера, ама оня между малайзийския "Боинг" и украинския диспечер го чакаме вече половин година. Аре ше ви е.. майката лъжлива гнусна... 300 човека си заминаха и се мълчи.

Нормално, картофа е по-важен и от загиналите над 50 000 в Украйна :lol: Голяма новина :lol: Щяло да стане нещо, ама нищо не е станало :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 12 фев 2015 09:52

12.02.2015 - 10:35

МОЛНИЯ: «Пока никаких хороших новостей», — Порошенко о переговорах в Минске | Русская весна

Переговоры Путина, Порошенко, Меркель и Олланда в Минске, о завершении которых уже было заявлено, продолжаются. Источники, близкие к переговорам, утверждают, что стороны на 80% согласовали итоговый документ, в котором будет содержаться более чем 10 пунктов.

Однако Порошенко заявил о «неприемлимых» условиях, которые выдвинула Россия.

Слова украинского президента приводит агентство France-Presse. Порошенко заявил, что на Минских переговорах «пока никаких хороших новостей» нет, поскольку некоторые условия, выдвинутые российской стороной, являются «неприемлемыми».

Май парада за 9 май в Киев ще е реален със съответните правилни участници...

Върни се в “Архив”