Захарченко написа:Аз си лягам, за всички е най-добре да има мир. Има такива индикации. Компромиси трябва да се направят и от двете страни, няма друг начин.
Е.... не за всички...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Захарченко написа:Аз си лягам, за всички е най-добре да има мир. Има такива индикации. Компромиси трябва да се направят и от двете страни, няма друг начин.

Захарченко написа:Според Лавров нещата са на добре. Дано е така.
diplomat написа:sin4ec написа:diplomat написа:Даваха ги опълченците по БНТ, казаха и за котела в Д****цево, но едно ми направи впечатление - много от младите момчета носеха Адидас и Найк. Дали е руско производство?
Естествено , че не-ти за Китай да си чувал?![]()
И там си имат Илиенци-втора база...
Хубаво, но все пак марката е западна. Или на хората тези неща не им пречат? Просто оставам с впечатлението, че всичко западно се отхвърля там.
ivan56 написа:FLANKER написа:Няма да има примирие! Гняс за Укробоклуците! Гняс за Порошенко,гняс за Меркел!
Слава России!!
Почваш да се излагаш.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
fcb_bg написа:НОВА могат да пуснат още вчера вечерта записа между пилота на "Фалкон"-а и диспечера, ама оня между малайзийския "Боинг" и украинския диспечер го чакаме вече половин година. Аре ше ви е.. майката лъжлива гнусна... 300 човека си заминаха и се мълчи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта