Мнениеот КироВарна » 12 фев 2015 09:14
Абсолютно разочароваща и доста безсмислена контрола.Безсмислена с оглед,предстоящите мачове за Купата и Шампионата.Аз също,като наблюдателят на Локо Горна,си мислех че Кольо ще разиграва варианти и схеми за мача на 21.февруари.Дунав Рс макар и във В група са много стабилен отбор,готов след влизането в Б група да атакува елита.За съжаление,както каза Готвача,се видя че ние нямаме млади футболисти,готови да претендират за място в първия отбор!Контролата беше полезна за М.Кулибали и П.Златинов да понатрупат игрови минути.Освен тях бих споменал Илия Николов,който пусна два гола(единия между краката),но след груби грешки на защитата.Бековете Сталев и Стоичков се стараха,но мен специално не ме впечатлиха с нищо положително.Признавам си,че очаквах от дясно да играе Кулибали.Той обаче игра като опорен халф,заставащ при атака на противника като четвърти защитник.Изкара като защитник,голяма част от мача,защото Дунав доста ни мачкаха.При всяка възможност обаче се включваше в работата на средната линия,даде 2-3 хубави паса в атака и имаше голямо желание за игра!Централният защитник Ж.Атанасов също беше активен и излизаше често на предни позиции,не само при статични положения.Мъчеше се да помогне на средната линия,където младоците не винаги се справяха.Там основни фигури бяха П.Златинов и Б.Расим.Златинов е спокоен и грамотен футболист.В този неприятен студ,мисля че мислеше доста за скорошната си контузия и не искаше да рискува.Русенци често се хвърляха,като за последно!Бекир игра много с топката,но често се замотаваше,не подаваше навреме.Борбата за първа топка,знаем че не му е най-добрата страна!Всъщност,загубихме мача в средата на терена.Там,където при Кольовата схема,обикновено сме най-силни!В нападение Коконов,опита няколко атаки отляво,опитваше да минава към центъра да помага,но не се получаваше.Ж.Петков не беше много ефективен.Мисля,че ще трябва доста да се старае,за да заслужи място в състава!Младите момчета,които играха ми харесаха със желанието,което влагаха....но само с желание засега не се получава.Това не е критика към тях.Напротив!Те трябва да си сверят часовниците и да видят,че дори за отбор от В група трябва много повече.В събота мисля,че наблюдателят на Локомотив ГО ще види основният състав....а и ние покрай него!САМО ЧЕРНО МОРЕ !