Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот КироВарна » 06 фев 2015 20:44

georgi.yanev написа:А да попитам къде мога да се запища за 2рата партида тениски :) Благодаря предварително :)

Търси Велико Димитров.В него са списъците.Ако не можеш да се свържеш,напиши ми лично съобщение с данните си.Имена и размер на фланелката!А по темата за днешния мач:Хубаво е че много вкарваме,лошо е че много пускаме!Естествено това е много по добро и по футболно от онова,което демонстрирахме при треньорите-мишоци.Хващам се за едни думи на Кольо,след днешната контрола.Той казва:"През втория полусезон,ще сме много по добри в защита!"Според мен,ще е много трудно да затваряме,при тази супер агресивна схема.Но поне ще се кефим на красив,нападателен футбол.Пък и нали най-добрата защита,е атаката!НАПРЕД МОРЯЦИ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 фев 2015 10:46

Бижев е машина. Стария лисугер бачо Кольо го използва така, че да извлича най-добрите му качества, а момчето си ги има. Забележете само, особено на мача с Пандури как се напаснаха Марчин и Бижев! Точно стила на подаване на поляка от дълбочина, зад гърба на защитата влиза в симбиоза с таланта на Вилиян, да играе на ръба на засадата и да е безмилостен очи в очи с вратаря ;) . Цялостния ни стил е наложен според играчите. Според мен обаче, на терена има място и за Бакари, и за Бижев. Нещо повече, смятам, че двамата имат сходен стил с тази разлика, че Бакари е доста мощен физически, а Вилиян е много по-ефективен пред гола. Смятам, че ако Марчин и Топеца, но най-вече Марчин са на линия - тези ще се скъсват да бележат, а дори и дългите подавания на Клок и Стенио са бонус към ситуацията. Общо взето в предни позиции мача с Пандури беше еталон какво трябва да се прави. НО...последните 2 контроли бяха еталон какво НЕ трябва да правим в защита. Изключително слабо ниво. Котев, Живко, Станчев, Паланков....пълни трагедии, подарихме поне 4 гола на съперниците :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 фев 2015 11:26

ShooterMan написа:Бижев е машина. Стария лисугер бачо Кольо го използва така, че да извлича най-добрите му качества, а момчето си ги има. Забележете само, особено на мача с Пандури как се напаснаха Марчин и Бижев! Точно стила на подаване на поляка от дълбочина, зад гърба на защитата влиза в симбиоза с таланта на Вилиян, да играе на ръба на засадата и да е безмилостен очи в очи с вратаря ;) . Цялостния ни стил е наложен според играчите. Според мен обаче, на терена има място и за Бакари, и за Бижев. Нещо повече, смятам, че двамата имат сходен стил с тази разлика, че Бакари е доста мощен физически, а Вилиян е много по-ефективен пред гола. Смятам, че ако Марчин и Топеца, но най-вече Марчин са на линия - тези ще се скъсват да бележат, а дори и дългите подавания на Клок и Стенио са бонус към ситуацията. Общо взето в предни позиции мача с Пандури беше еталон какво трябва да се прави. НО...последните 2 контроли бяха еталон какво НЕ трябва да правим в защита. Изключително слабо ниво. Котев, Живко, Станчев, Паланков....пълни трагедии, подарихме поне 4 гола на съперниците :evil:

Аз също мисля,че ще играят заедно Бижев и Бакари.Кольо често е пращал Бакари на фланга,а вчера при първите минути,които изигра след контузията влиза на мястото на едно от крилата.Не помня точно кого сменя,Коконов или Райков,но е без значение.Ще играе по фланговете.Смяна на местата може да се прави не само на ляв с десен външен.Може да се сменят и с централния нападател.Бижев с Бакари.Това дава много нови опции.За защитата и аз съм притеснен малко.Знаем колко е рискова схемата!!!Мисля,че Кулибали ще влезе в час и ще сме по добре.Все пак той дойде вчера и още не е свикнал.Сигурен съм,че схемата му е непозната съвсем...защото никой никъде,не играе така.Тези които играят с трима в защита,са с трима централни,а бековете при фаза защита се връщат и подсигуряват фланговете.При нас знаем как е.Това го няма никъде!След време Кольовата система ще се изучава в спортните академии!!!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 фев 2015 23:02

КироВарна написа:
georgi.yanev написа:А да попитам къде мога да се запища за 2рата партида тениски :) Благодаря предварително :)

Търси Велико Димитров.В него са списъците.Ако не можеш да се свържеш,напиши ми лично съобщение с данните си.Имена и размер на фланелката!А по темата за днешния мач:Хубаво е че много вкарваме,лошо е че много пускаме!Естествено това е много по добро и по футболно от онова,което демонстрирахме при треньорите-мишоци.Хващам се за едни думи на Кольо,след днешната контрола.Той казва:"През втория полусезон,ще сме много по добри в защита!"Според мен,ще е много трудно да затваряме,при тази супер агресивна схема.Но поне ще се кефим на красив,нападателен футбол.Пък и нали най-добрата защита,е атаката!НАПРЕД МОРЯЦИ!!!

Да му беше казал и ника му - HEATSEEKER

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 фев 2015 12:01

wolf написа:
КироВарна написа:

Да му беше казал и ника му - HEATSEEKER

Мога да говоря за своя ник и за своето име.За ника на друг човек,не мисля че имам право да говоря и да го обявавам!Днес НАШИТЕ играят от 14.00 контрола с Дунав Рс.Ще отида да ги видя как изглеждат игрово след подготовката.Интересен ми е П.Златинов.Не съм го гледал още.Естествено и всички други.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 фев 2015 20:47

http://chernomore.gong.bg/bg-football/v ... nav-316153 Днес нашите любимци загубиха от Дунав на терена в Младост.Случи се нещо,което лично мен ме зарадва в пълна степен.Защо?Ами видя се нивото на хората които са гласени за резерви.Второ сигналната лампичка определено е светнала в главите и на треньори и на резерви и на титуляри.Доказа се истината,че в БГ първите два отбора от Б група,са почти равностойни на последните 6 в А група и могат да се получат всякакви резултати.Сега колегите фенове,мечтаещи за отбор от юноши биха се поуспокоили малко,с оглед на показаното от тях срещу отбор от Б група и няма да искат настоятелно налагането им на всяка цена/държа да кажа,че и аз бих желал да гледам юноши на Морето в първият отбор,но само ако стават/.Умна постъпка от Кольо,който с този си ход принуждава "свирчовците" да се поспрат за момент.Успя да си запази и титулярите с оглед на предстоящите битки за първите 6 и за КБ.Дошлият да гледа мача наблюдател от Горна останал леко разочарован. :mrgreen: Надявам се след двата мача с нас,да е вече напълно разочарован.Успех на Морето на всички фронтове!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 фев 2015 20:57

Само уточнение, че "Дунав" са във В група.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 фев 2015 23:28

Vladislav написа:Само уточнение, че "Дунав" са във В група.

Наистина сериозна грешка допуснах,за което се извинявам.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 фев 2015 09:14

Абсолютно разочароваща и доста безсмислена контрола.Безсмислена с оглед,предстоящите мачове за Купата и Шампионата.Аз също,като наблюдателят на Локо Горна,си мислех че Кольо ще разиграва варианти и схеми за мача на 21.февруари.Дунав Рс макар и във В група са много стабилен отбор,готов след влизането в Б група да атакува елита.За съжаление,както каза Готвача,се видя че ние нямаме млади футболисти,готови да претендират за място в първия отбор!Контролата беше полезна за М.Кулибали и П.Златинов да понатрупат игрови минути.Освен тях бих споменал Илия Николов,който пусна два гола(единия между краката),но след груби грешки на защитата.Бековете Сталев и Стоичков се стараха,но мен специално не ме впечатлиха с нищо положително.Признавам си,че очаквах от дясно да играе Кулибали.Той обаче игра като опорен халф,заставащ при атака на противника като четвърти защитник.Изкара като защитник,голяма част от мача,защото Дунав доста ни мачкаха.При всяка възможност обаче се включваше в работата на средната линия,даде 2-3 хубави паса в атака и имаше голямо желание за игра!Централният защитник Ж.Атанасов също беше активен и излизаше често на предни позиции,не само при статични положения.Мъчеше се да помогне на средната линия,където младоците не винаги се справяха.Там основни фигури бяха П.Златинов и Б.Расим.Златинов е спокоен и грамотен футболист.В този неприятен студ,мисля че мислеше доста за скорошната си контузия и не искаше да рискува.Русенци често се хвърляха,като за последно!Бекир игра много с топката,но често се замотаваше,не подаваше навреме.Борбата за първа топка,знаем че не му е най-добрата страна!Всъщност,загубихме мача в средата на терена.Там,където при Кольовата схема,обикновено сме най-силни!В нападение Коконов,опита няколко атаки отляво,опитваше да минава към центъра да помага,но не се получаваше.Ж.Петков не беше много ефективен.Мисля,че ще трябва доста да се старае,за да заслужи място в състава!Младите момчета,които играха ми харесаха със желанието,което влагаха....но само с желание засега не се получава.Това не е критика към тях.Напротив!Те трябва да си сверят часовниците и да видят,че дори за отбор от В група трябва много повече.В събота мисля,че наблюдателят на Локомотив ГО ще види основният състав....а и ние покрай него!САМО ЧЕРНО МОРЕ !

komentator

Мнениеот komentator » 12 фев 2015 15:22

Бай Кольо знае какво прави, направо се е подиграл с шпионите от Локо ГО ;)

Върни се в “Архив”