/контрола/ Левски - Петролул /10.02.2015г.|1:1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

forever bluet

Re: /контрола/ Левски - Петролул /10.02.2015г. 17:30ч/

Мнениеот forever bluet » 10 фев 2015 15:57

ralka_levskarka написа:
forever bluet написа:
ralka_levskarka написа:
forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!

Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.

Ралке ,нали не мисли че в Левски има някаква класа? Гаджев е капитан и лидер на Левски 5 години и този отбор върви само надолу. Гаден характер,интригант и мързеливец това му е на Гаджев. Как пък в цяла Европа и Азия никой не го хареса??? Мисля,че не си от София и не ходиш на тренировки ,затова ще ти кажа за следния случай: Тренировка на Герена ,Гаджев отива до Симеон Райков и му вика: " кажи му на оня Жоао Силва,че и в уговорен мач не може да вкара,че и с ръка да му я метнеш не може да я уцели "! Това на помощното и го чуха всички. Цецо Генков даже като се махна си каза,че в съблекалнята има едно лайно,което коли ,беси и сее интриги! А Стоев колко го е искал в Лудогорец е друг въпрос,не помня той да го е казвал но и да е това определя какво ни чака! не е случайно че ни биха ,какви ли не анонимници на подготовката.

2 минути стоя и не мога да асимилирам това, което си ми написал, всъщност мога, ноооо.. Леле- леле, знам, че е леке, ама чак такова.. На тренировки нямам време да ходя, ама някой път ще отида, сега уча в София.[/quoteТова е положението :roll:
Последна промяна от forever bluet на 10 фев 2015 16:51, променено общо 1 път.
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 фев 2015 16:50

Не мога да кажа нищо за случая, описан от колегата, но аз съм бил на тренировки и не един път съм виждал как Гаджев успокоява футболисти след даден провал. Виждал съм как гледат в земята и не смеят да ни погледнат.. виждал съм как единствено Гаджев е идвал при нас след резил. Може и да е вярно това за Силва, но Гаджев съвсем не е толкова черен, колкото го описват някои. Бил интригант, работил срещу Левски.. хора, по - сериозно.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 10 фев 2015 17:04

Sinite ot Sofia написа:Не мога да кажа нищо за случая, описан от колегата, но аз съм бил на тренировки и не един път съм виждал как Гаджев успокоява футболисти след даден провал. Виждал съм как гледат в земята и не смеят да ни погледнат.. виждал съм как единствено Гаджев е идвал при нас след резил. Може и да е вярно това за Силва, но Гаджев съвсем не е толкова черен, колкото го описват някои. Бил интригант, работил срещу Левски.. хора, по - сериозно.
Аз знам,че един отбор зависи много от личностите които са лидери на отбора. Знам че 5 години Левски се свлича,знам че всяка година по 10 пъти,казва че си тръгва и все си стои. Бил съм свидетел и на друга случка само че в Банкя: Тъкмо бяхме отпаднали от Жилина и ни предстоеше мач със Славия на Герена. Сутринта преди мача на кортовете в Банкя/на 100 метра от хотела където са на лагер преди мач/ отбора дойде да се разкърши . Седяхме и си пиехме кафето с приятели на масите на заведението и какво видяхме: Един възрастен човек с малко дете попита Гаджев и Йовов ,защо сме отпаднали и защо ставаме за резил. Леле като го емнаха Гаджев,Йовов,Рижко/Шейтанов беше тренер на вратарите/ луд го направиха. Наричаха го тюфлек,боклук и какъв ли не, и кой бил той да им търси сметка. Само дето не го набиха , ама Ясен Екимов ги спря! Детето на около 4-5 години се разплака а човека се видя в чудо!!! Не е тайна ,че Гаджев е човек на Сираков и от години работи отвътре срещу Левски,а Сираков му гарантира място в националния,в колкото и слаба форма да е! Убеден съм че докато е в Левски нищо добро не ни чака. В края на сезона тази есен ,когато се контузи направихме най-читавите си мачове. Сега на контролите докато не играеше стояхме много по-добре и Велев заигра добре даже!!! Днес просто го гледайте внимателно. Естествено всеки има право на мнение. Това е моето и на всички,които познавам! Само Левски!

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 10 фев 2015 17:11

Ама това недоразумение Алвеша ,на Гонзо протежето даже и при 5-6 контузени няма да помирише терен ,като титуляр? Защо го взе Гонзо изобщо? :roll:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 фев 2015 17:29

Не искам да вярвам, но звучи логично. Ако наистина нарочно съботира Левски и трови атмосферата - Гаджев е за събличане! А Сираков е ясен.. обича Левски само когато работи в клуба.. през останалото време - боли го г*за, с който толкова много се гордее, че чак ни го е показвал.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 фев 2015 17:32

дайте линк от бтв, че спорталците закъсват със сигнала.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 фев 2015 17:34

Sinite ot Sofia написа:дайте линк от бтв, че спорталците закъсват със сигнала.

Там изобщо не ми тръгва на мен.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2015 17:35

Бахти влизането :@:@:@:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 10 фев 2015 17:35

tevez написа:
Sinite ot Sofia написа:дайте линк от бтв, че спорталците закъсват със сигнала.

Там изобщо не ми тръгва на мен.

Тръгва, тръгва - http://btvnovinite.bg/live?_ga=1.267972 ... 1423582310

Върни се в “Левски”