ralka_levskarka написа:forever bluet написа:ralka_levskarka написа:forever bluet написа:Щом Гаджев ще играе,всичко е ясно! С Гаджев в състава дните и на Стоев в Левски са преброени!
Не знам кое му е преброено и аз не харесвам Гаджев, ама Стоев го искаше в Лудогорец.
Ралке ,нали не мисли че в Левски има някаква класа? Гаджев е капитан и лидер на Левски 5 години и този отбор върви само надолу. Гаден характер,интригант и мързеливец това му е на Гаджев. Как пък в цяла Европа и Азия никой не го хареса??? Мисля,че не си от София и не ходиш на тренировки ,затова ще ти кажа за следния случай: Тренировка на Герена ,Гаджев отива до Симеон Райков и му вика: " кажи му на оня Жоао Силва,че и в уговорен мач не може да вкара,че и с ръка да му я метнеш не може да я уцели "! Това на помощното и го чуха всички. Цецо Генков даже като се махна си каза,че в съблекалнята има едно лайно,което коли ,беси и сее интриги! А Стоев колко го е искал в Лудогорец е друг въпрос,не помня той да го е казвал но и да е това определя какво ни чака! не е случайно че ни биха ,какви ли не анонимници на подготовката.
2 минути стоя и не мога да асимилирам това, което си ми написал, всъщност мога, ноооо.. Леле- леле, знам, че е леке, ама чак такова.. На тренировки нямам време да ходя, ама някой път ще отида, сега уча в София.[/quoteТова е положението