Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот slash1912 » 01 фев 2015 16:37

iznenada написа:
Karsa Orlong написа:Ако Моуриньо не ни мразеше толкова и се беше навил да ни продаде Чех и Шюрле в пакет, догодина си ставахме съвсем реален претендент за титлата :lol:

Аз пък Шурле не го харесвам .Ние и без това пак сме си РЕАЛЕН претендент за титлата догодина !!! ;)

Ние всяка година сме претендент догодина !!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2015 16:45

iznenada написа:
Karsa Orlong написа:Ако Моуриньо не ни мразеше толкова и се беше навил да ни продаде Чех и Шюрле в пакет, догодина си ставахме съвсем реален претендент за титлата :lol:

Аз пък Шурле не го харесвам .Ние и без това пак сме си РЕАЛЕН претендент за титлата догодина !!! ;)

Всичко зависи от лятнята селекция. Не се ли смени Борини с качествен нападател и не се ли привлече адекватен заместник на Джерард (макар че за мен Джан си е точно такъв) реалната цел ще бъде топ 4 ... защото бъди сигурен, че Челси, Сити и манафите ще направят поне по 2 топ - трансфера.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 16:50

Karsa Orlong написа:
iznenada написа:

Всичко зависи от лятнята селекция. Не се ли смени Борини с качествен нападател и не се ли привлече адекватен заместник на Джерард (макар че за мен Джан си е точно такъв) реалната цел ще бъде топ 4 ... защото бъди сигурен, че Челси, Сити и манафите ще направят поне по 2 топ - трансфера.

Нито Борини е титуляр ,нито Джерард. Имаме 11 сигурни титуляри ,които могат да спечелят титлата ! И пейката е важна ,но по важни са титулярите.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 17:33

И стига с тоя заместник на Джерард.Не ви ли стана ясно ,кой гласят за такъв ? Ето и капитан го направиха ,корнерите изпълнява вече ,ония ден и пряк свободните си взима да изпълнява най нагло ..и дузпа ако имаше ,пак той щеше да я изпълни .Това е положението ,искаме не искаме . Всъщност ,само в тоя форум има мнения ,против Хендерсън .Във всички останали бг форуми ,го боготворят .
Освен това ,нека погледнем новата схема на Брендън ? Поста ,на който може да играе Джерард или негов заместник е зает от Коутиньо .Много се извинявам ,но тоя магьосник никой да не го пипа ,да не му отрежа ръцете ! Тримата големци отпред са ясни ! Стъридж,Стърлинг и Коутиньо са хората .Това е положението. Отзад ,двамата опорни халфове също са ясни Лукас и Хендерсън . Така ,че ,аз лично не виждам място за нов халф .Говоря за тая схема .Ся ,ако схемата се промени ,вече е друго нещо.Но лично аз ,не искам да се пипа тая схема .Уникална !
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2015 17:43

Аз говоря за заместник на Джерард като игрови качества, а не кой ще носи лентата или ще бие преките свободни. За мен точно Джан може да бъде този човек. И дано не се разделим с Лукас, предпочитам да си стоим с него, отколкото да се вземе някой 20-годишен дефанзивен халф, за който не се знае дали ще се впише. И силно се надявам американците малко да развържат кесията относно заплатите, че като нищо ще изпуснем и Стърлинг.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 17:52

Karsa Orlong написа:Аз говоря за заместник на Джерард като игрови качества, а не кой ще носи лентата или ще бие преките свободни. За мен точно Джан може да бъде този човек. И дано не се разделим с Лукас, предпочитам да си стоим с него, отколкото да се вземе някой 20-годишен дефанзивен халф, за който не се знае дали ще се впише. И силно се надявам американците малко да развържат кесията относно заплатите, че като нищо ще изпуснем и Стърлинг.

Ами Коутиньо е човека ,като игрови качества ;) Заместника му не е нужно да е точно с неговата физика ,нали ? Коутиньо е атакуващия халф на Ливърпул ,който се надявам да играе още 10 години в тоя клуб !
Спокойно ,ще се разберат .Стърлинг ще играе още дълги години в Ливърпул .
Ок,вие си мечтайте за нови атакуващи играч ,няма лошо ...НО не забравяйте ТРИМАТА ГОЛЕМЦИ,които са сигурни титуляри :)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2015 17:59

iznenada написа:
Karsa Orlong написа:Аз говоря за заместник на Джерард като игрови качества, а не кой ще носи лентата или ще бие преките свободни. За мен точно Джан може да бъде този човек. И дано не се разделим с Лукас, предпочитам да си стоим с него, отколкото да се вземе някой 20-годишен дефанзивен халф, за който не се знае дали ще се впише. И силно се надявам американците малко да развържат кесията относно заплатите, че като нищо ще изпуснем и Стърлинг.

Ами Коутиньо е човека ,като игрови качества ;) Заместника му не е нужно да е точно с неговата физика ,нали ? Коутиньо е атакуващия халф на Ливърпул ,който се надявам да играе още 10 години в тоя клуб !

Дано си прав за Стърлинг ... разбира се, че Коутиньо е невероятен, обаче вчера много ясно се видя, че нямаме добър изпълнител на статичните положения в момента. Липсва и човекът с далечен удар. Абе не е лесно да замениш толкова голяма фигура.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 18:02

Karsa Orlong написа:
iznenada написа:

Дано си прав за Стърлинг ... разбира се, че Коутиньо е невероятен, обаче вчера много ясно се видя, че нямаме добър изпълнител на статичните положения в момента. Липсва и човекът с далечен удар. Абе не е лесно да замениш толкова голяма фигура.

Е не виждаш ли кой гласят за статичните положения ? Нали това ти говоря. Ся ,дали ще се научи ,не се знае .Нищо друго не ни остава ,да се надяваме да го направи..

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 фев 2015 18:04

Между другото корнерите ми харесва как ги изпълнява. Вчера мисля, че не изпълни нито един, май само Коутиньо и Лалана ги биеха. Може и да бъркам.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 18:35

Искам да взема отношение за утрешния последен ден от прозореца .Аз бих разкарал Борини .Просто е излишен .Да не говорим ,че и Ламбърт е излишен ама айде ,заради високия си ръст и разлничния му стил ,можем да го оставим за някои затворени отборчета .Въпреки ,че доста отбори го искат и имам усещането ,че може да се разделим с него .
Ся няма кво да се лъжем ,можем да си изкараме остатъка от сезона със Стъридж и Стърлинг .
Другия ,който бих продал утре е Енрике .Това момче ,няма качества да играе в Ливърпул ,казал съм го още ,като взе легендарния . Морено е титулярния ни ляв халф-бек ,който може да бъде заменен понякога от Джонсън .Джонсън е по добре от Енрике на тоя пост ,тъй като има афинитет към атаката. А това е много важно за тоя пост ,в новата схема на Роджърс. И лятото вече ,бих потърсил алтернатива на Морено .Имам забележки и към Морено ,не съм доволен ,искам още от него ,особено в завършващия пас или центриране ,но това е друга тема.
Манкийо също няма качества за Ливърпул .Верно е ,че е млад и ще търпи развитие ,но лично аз не виждам кой знае какъв потенциал.
Последна промяна от iznenada на 01 фев 2015 19:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”