Мнениеот iznenada » 01 фев 2015 18:35
Искам да взема отношение за утрешния последен ден от прозореца .Аз бих разкарал Борини .Просто е излишен .Да не говорим ,че и Ламбърт е излишен ама айде ,заради високия си ръст и разлничния му стил ,можем да го оставим за някои затворени отборчета .Въпреки ,че доста отбори го искат и имам усещането ,че може да се разделим с него .
Ся няма кво да се лъжем ,можем да си изкараме остатъка от сезона със Стъридж и Стърлинг .
Другия ,който бих продал утре е Енрике .Това момче ,няма качества да играе в Ливърпул ,казал съм го още ,като взе легендарния . Морено е титулярния ни ляв халф-бек ,който може да бъде заменен понякога от Джонсън .Джонсън е по добре от Енрике на тоя пост ,тъй като има афинитет към атаката. А това е много важно за тоя пост ,в новата схема на Роджърс. И лятото вече ,бих потърсил алтернатива на Морено .Имам забележки и към Морено ,не съм доволен ,искам още от него ,особено в завършващия пас или центриране ,но това е друга тема.
Манкийо също няма качества за Ливърпул .Верно е ,че е млад и ще търпи развитие ,но лично аз не виждам кой знае какъв потенциал.
Последна промяна от
iznenada на 01 фев 2015 19:00, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.