Пореден полицейски произвол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Пореден полицейски произвол

Мнениеот язе » 29 яну 2015 22:20

Кашчей написа:
ПП- ти и тебеподобните, така и не обяснихте защо въпросната пребита има кръвонасядания само в областта на едното око, при положение, че е пребита-нито устни, нито ръце, нито нос..нищо друго, а и е нанесен побой!?! Ти, Язе, знаеш ли какво е побой? Онова пишлеме, фен на ЦСКА , но и на Ботев, го бяха били и ритали и нямаше такива кръвонасядания, но пък раните му бяха по цялото лице..на кое да вярвам аз?!?

Нищо подобно. На тази снимка: Изображение се вижда, че има проблем и с носа. А в доклада на лекаря пише, че има травма и на гърба. :)
Какво е побой? Много разтегливо понятие- от един тукат, до много тукати и ритници...
На мен лично са ми затваряли окото, само с един удар... и следващия ми спомен е в леглото.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2015 22:36

язе написа:
Кашчей написа:
ПП- ти и тебеподобните, така и не обяснихте защо въпросната пребита има кръвонасядания само в областта на едното око, при положение, че е пребита-нито устни, нито ръце, нито нос..нищо друго, а и е нанесен побой!?! Ти, Язе, знаеш ли какво е побой? Онова пишлеме, фен на ЦСКА , но и на Ботев, го бяха били и ритали и нямаше такива кръвонасядания, но пък раните му бяха по цялото лице..на кое да вярвам аз?!?

Нищо подобно. На тази снимка: Изображение се вижда, че има проблем и с носа. А в доклада на лекаря пише, че има травма и на гърба. :)
Какво е побой? Много разтегливо понятие- от един тукат, до много тукати и ритници...
На мен лично са ми затваряли окото, само с един удар... и следващия ми спомен е в леглото.

Хората по това време са пияни вечер и си търсят отдушник, не им се връзвай. ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 яну 2015 22:47

язе написа:Пребита жена се нахвърля върху полицай!!! :shock: :lol: :lol: :lol: Абе вие чувате ли се? :lol:

И къв мъж е пропуснал бе, нали го е закопчал преди това. :lol: :lol: :lol:

Ти наистина не си в час ! Твоя любимка след като са и поискали документите и тя е казала , че няма се обадила на мъжа си(онзи от клипа).Да и ги донесе щото живеела на 2 мин от метростанцията и затова не си ги била взела.
И полицая-факир за 2 мин е успял да набие нея .Да върже пияндето където е с нея.Да ги спука двама от бой .Да ги вкара в стаичката.Според мен този полицай трябва да е поне супермен за да успее за 2 мин да се справи.
А според теб колко време ще ти трябва да го свършиш това а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 29 яну 2015 22:53

Ае ся па ми стана любимка. :lol: Заеби! Явно не говорим един и същи език... ;)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 яну 2015 01:14

язе написа:Ае ся па ми стана любимка. :lol: Заеби! Явно не говорим един и същи език... ;)

Ти на никакъв език не говориш, освен на плюващият по полицията!
Далеко съм от мисълта, че всички полицаи са качество, но пък ми прави впечатление, че за теб по презумпция виновен е полицаят в този случай. На теб дори и за секунда не ти минава през ума, че вината може и да не е на полицая, просто защото той е полицай, а тя "невинна гражданка"! Дори фактът, че служителката в метрото е отказала да ги обслужи, заради видимо нетрезвото им състояние, и те не го отричат това, не е в състояние да те накара да помислиш малко!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 яну 2015 10:07

Някои потребители минават собствените си рекорди за дървена философия. :mrgreen:

Има си камери- и в метрото, и от метрото до дома на жената би трябвало да има все някъде. Освен ако пак записите не изчезнат в угода на ушевия. ;) Счупената ръка на зрял мъж явно я приемаме за нещо нормално... :oops:

Както по-рано казах- напълно е възможно подобно нещо да се е случило и да се случва- както се е случило с мое приятелче в метрото наскоро- брутална саморазправа от страна на ушев- съборен на земята и ритан за една реплика- при това мигове след като момчето е показало на свинята ИНВАЛИДНА КАРТА, за да обясни състоянието си. Сега се съдят, има медицинско, записът от камерата, която гледа точно към мястото на побоя- естествено изчезнал безследно... :roll: Разбира се, не оправдавам поведението на моя познат. Но поведението на оная свиня, съборила и ритала човек с инвалидност, въпреки пагоните си, е много по-недопустимо.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 яну 2015 17:16

язе написа:Бе аз да не съм влязъл в сайта на МВР? :shock:
Само ченгета могат да твърдят такива абсурдни неща и да си вярват- някой набива жена и тя ей така за разнообразие решава да обвини първия срещнат полицай. :shock:
А... и полицая между другото в болница с охлузвания, пък уж не е имало нищо... Аре малко по- сериозно. 8-)

Абе и историята на Латинова звучеше така, сякаш е абсурдно да седне някой да измисля такива обвинения ама...
Ако е скочила на полицая и я е ударил ЕДИН път (това би обяснило че има само на едно място следи).. да ме прощавате: виновна. Тия простотии, че полицията трябва да гледа да укроти буйстващите нежно и с мили думи.. трябва да бъдат забравени. Вече ако е яла бой и след като е обезвредена ще имаме нарушение. Което предстои да се докаже.

Не бързайте с осъдителните коментари, да не стане като с Латинова. Че имаше отлив тук накрая..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 яну 2015 17:21

Blue1914 написа:Някои потребители минават собствените си рекорди за дървена философия. :mrgreen:

Има си камери- и в метрото, и от метрото до дома на жената би трябвало да има все някъде. Освен ако пак записите не изчезнат в угода на ушевия. ;) Счупената ръка на зрял мъж явно я приемаме за нещо нормално... :oops:

Както по-рано казах- напълно е възможно подобно нещо да се е случило и да се случва- както се е случило с мое приятелче в метрото наскоро- брутална саморазправа от страна на ушев- съборен на земята и ритан за една реплика- при това мигове след като момчето е показало на свинята ИНВАЛИДНА КАРТА, за да обясни състоянието си. Сега се съдят, има медицинско, записът от камерата, която гледа точно към мястото на побоя- естествено изчезнал безследно... :roll: Разбира се, не оправдавам поведението на моя познат. Но поведението на оная свиня, съборила и ритала човек с инвалидност, въпреки пагоните си, е много по-недопустимо.

Само дето в случая говорим не за твоя авер а за жената, която се оплаква. Ако полицая беше един и същ щеше да има смисъл да намесваш авера си, тъй като би доказало, че този полицай така си действа. В противен случай е безмислено: не е задължително всеки полицай в метрото да е като тоя, дето е ритал твоя познат.

Между другото жената първия път е казала, че е бита в метрото, на излаза. По едно време разправяше, че е бита в някаква тъмна стаичка. Та?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 яну 2015 17:56

Ами струва ми се пределно ясно защо имат общо двете случки.
Първо, може да се окаже, че не е прецедент куките да маризят хора, при това по-слабите членове на обществото, дори по наблюдавани обществени места като спирките на метрото.
Второ, след като могат да пребият моят познат като куче насред входа на спирката (при машините за пропуск) след което да се "изгубят" доказателствата, то в този случай могат да изкарат каквото си поискат.

Много странна "гражданска" позиция на много хора в този форум- едно читаво общество би трябвало да реагира доста остро на всякакви новини за превишаване на правата от страна на силовите структури в държавата. Особено ако тези структори по принцип са се дискредитирали в такава степен, както в България- за да се знае, че обществото няма да търпи подобни неща са се случват. Пък ако се окаже партенка, не бойте се "граждани"- законът няма да сбърка, особено пък в полза на слабия. ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 яну 2015 18:37

Blue1914 написа:Ами струва ми се пределно ясно защо имат общо двете случки.
Първо, може да се окаже, че не е прецедент куките да маризят хора, при това по-слабите членове на обществото, дори по наблюдавани обществени места като спирките на метрото.
Второ, след като могат да пребият моят познат като куче насред входа на спирката (при машините за пропуск) след което да се "изгубят" доказателствата, то в този случай могат да изкарат каквото си поискат.

Много странна "гражданска" позиция на много хора в този форум- едно читаво общество би трябвало да реагира доста остро на всякакви новини за превишаване на правата от страна на силовите структури в държавата. Особено ако тези структори по принцип са се дискредитирали в такава степен, както в България- за да се знае, че обществото няма да търпи подобни неща са се случват. Пък ако се окаже партенка, не бойте се "граждани"- законът няма да сбърка, особено пък в полза на слабия. ;)

Първо: куките маризят хора, аз не оспорвам това.
Второ: твоя познат е бит и това не доказва, че друг полицай е пребил друг човек. Показва единствено, че е възможно и толкова.

В читавото общество хората трябва не веднага да реагират остро а да проверят за какво става дума. Защото хората реагираха остро при оплакването на Латинова и се оказа, че грешат.

Освен това не намирам нашето общество за читаво. След като гордостта на много хора е, че са задържани от същите тия куки, гордост е, "че говоря на куките как си искам", гордост е, че "задържали са ме 100 пъти и кфо?".

С всичко това не казвам, че гарантирано полицая е невинен, но е нужно човек да размисли за да схване казаното от мен. Не че е трудно.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”