venitos написа:Избършете сълзичките на журналистчето от ринг бг, че не се трай!!!!
А какво да каже ?Съдията беше безупречен ли ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
venitos написа:Избършете сълзичките на журналистчето от ринг бг, че не се трай!!!!

SobieskiVanilla написа:То е ясно, ама защо всеки път, когато има отсъждане в ущърб на сините се започва "само за тази ситуация", а срещу другите отбори - "ама то преди еди-колко си време еди-какво си стана...". Това е типична левскарска черта - да се интерпретират нещата само и само Левски да са ощетени. Хайде стига!!!mitko_r написа:
Дай да не спорим за неправилно отменени автоголове, че темата ще стане ЛЕГЕНДАрна...
Ех, братле, пак изкара албума с черно-белите снимки... не говорим за отменени автоголове, а за ТОЗИ отменен автогол!!!
[/center]maximalniq написа:venitos написа:Избършете сълзичките на журналистчето от ринг бг, че не се трай!!!!
А какво да каже ?Съдията беше безупречен ли ?
ig10 написа:Мачовете бяха интересни и зрелищни,но не съм съгласен,че имаше мнго футбол в тях.Повече битка,но пък на тези терени при това студено време играха прилично.
[/center]stefan_bg2 написа:Да изведа набързо фактите- ако гола не беше отменен ставаше 2:1 за Левски, при този резултат с човек по-малко щяхме да се приберем, а моряците щяха да се хвърлят напред, и дали нямаше да падне още някой гол в тяхната врата, защото аз не мисля, че те бяха много добри, напротив! + пропуснатия червен картон срещи удара върху Минев......мача отиваше в друга посока! РЕЗИЛ РЕЗИЛ И ПАК РЕЗИЛ!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост