Вчера и днес клубният футбол у нас възкръсна !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: Вчера и днес клубният футбол у нас възкръсна !

Мнениеот maximalniq » 13 дек 2009 15:07

venitos написа:Избършете сълзичките на журналистчето от ринг бг, че не се трай!!!!

А какво да каже ?Съдията беше безупречен ли ?
Изображение

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 13 дек 2009 15:08

SobieskiVanilla написа:
mitko_r написа:
Дай да не спорим за неправилно отменени автоголове, че темата ще стане ЛЕГЕНДАрна...

Ех, братле, пак изкара албума с черно-белите снимки... не говорим за отменени автоголове, а за ТОЗИ отменен автогол!!!
То е ясно, ама защо всеки път, когато има отсъждане в ущърб на сините се започва "само за тази ситуация", а срещу другите отбори - "ама то преди еди-колко си време еди-какво си стана...". Това е типична левскарска черта - да се интерпретират нещата само и само Левски да са ощетени. Хайде стига!!!

Абе кво интерпретирам? Ти гледа ли изобщо ситуацията или някой ти каза....а и сам казваш, че сме ощетени, т.е. гол имаше, но не и според "жълтура", който се разхождаше по терена. Ти си този, който взе да ми цитира легенди и сказки, аз гледах мача.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 дек 2009 15:09

:mrgreen:

Честито на феновете на всички отбори, които продължават на четвъртфиналите за Купата :!: Честито и на феновете на "Берое " ! ... ;)
Да си пожелаем все такива интересни мачове и резултати :!:
И по-малко съдийски грешки и простотии по трибуните ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 13 дек 2009 15:11

Да изведа набързо фактите- ако гола не беше отменен ставаше 2:1 за Левски, при този резултат с човек по-малко щяхме да се приберем, а моряците щяха да се хвърлят напред, и дали нямаше да падне още някой гол в тяхната врата, защото аз не мисля, че те бяха много добри, напротив! + пропуснатия червен картон срещи удара върху Минев......мача отиваше в друга посока! РЕЗИЛ РЕЗИЛ И ПАК РЕЗИЛ! :evil:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

galder

Мнениеот galder » 13 дек 2009 15:12

Левски защо не протестирахте като отмениха автогол-а на Бисер Иванов - Легендата или миналия сезон когато направихте двоен бодичек на Стоян Ставрев за криминалната ви победа срещу Локо Пд ? Стига сте мучали, всичко на този свят се връща ! Поредна нулева година за НУЛЕВСКИ !

Lit3x
Контакти:

Мнениеот Lit3x » 13 дек 2009 15:12

Верно,че много слаби Левски,ама......днес този пореден некъдърник си ги закла мъжката:)
Писна ми след всеки мач в България да се говори само за съдията....ебахти нещастниците са всичките до един!
Някой хора казаха след вчера и днес,че футбола възкръсва....аз пък казвам.....че затъва още повече!Един голям ужас!

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 13 дек 2009 15:13

maximalniq написа:
venitos написа:Избършете сълзичките на журналистчето от ринг бг, че не се трай!!!!

А какво да каже ?Съдията беше безупречен ли ?

Съдията беше слаб, а вие още повече - така добре ли е? И защо ревете като изнасилени като цял сезон не ставате за нищо?
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 13 дек 2009 15:14

Мачовете бяха интересни и зрелищни,но не съм съгласен,че имаше мнго футбол в тях.Повече битка,но пък на тези терени при това студено време играха прилично.
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 дек 2009 15:15

ig10 написа:Мачовете бяха интересни и зрелищни,но не съм съгласен,че имаше мнго футбол в тях.Повече битка,но пък на тези терени при това студено време играха прилично.

:mrgreen:

Ето, едно интелигентно и обективно мнение ! Благодаря за него ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 13 дек 2009 15:16

stefan_bg2 написа:Да изведа набързо фактите- ако гола не беше отменен ставаше 2:1 за Левски, при този резултат с човек по-малко щяхме да се приберем, а моряците щяха да се хвърлят напред, и дали нямаше да падне още някой гол в тяхната врата, защото аз не мисля, че те бяха много добри, напротив! + пропуснатия червен картон срещи удара върху Минев......мача отиваше в друга посока! РЕЗИЛ РЕЗИЛ И ПАК РЕЗИЛ! :evil:

Ако ..... нема такъв резултат
Ако Малката перука не си беше мкарал сам гол, щяхте да вземете Шампионската лига - зер дотогава вървяхте толкова добре ...
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Върни се в “Футбол - България”