"Срещу Юве винаги се случва"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

"Срещу Юве винаги се случва"

Мнениеот boabbb » 12 яну 2015 14:20

Озаглавил съм темата си с част от изказване на Рафа Бенитес след снощната загуба на неговия Наполи от Ювентус с 1:3, тъй като за пореден път Ювентус беше "подпрян" от съдиите в мач с основен конкурент. Рома беше победен на "Ювентус стейдиъм" в мач с три дузпи и червени картон с гол, при който имаше 3-ма човека в засада пред вратаря. Снощи Мартин Касерес вкара втория гол от явна засада :!: Докога Ювентус ще бъде бутан към титла, която очевидно тази година не заслужава :?: Бенитес каза след мача: "Ювентус е много силен отбор, но не беше трудно да се види бялата фланелка и превръзката на главата на Киелини, който се намираше в засада. Още миналия сезон научих израза "случва се". Срещу Ювентус винаги се случва. Имахме своите шансове при 1:1, но голът от засада промени всичко". Всичко излиза наяве в Шампионската лига, където Юве миналата година отпадна в групите, а тази едва ги мина в конкуренцията на ... Олимпиакос :roll:

Източник: [offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=526852[/offtopic]
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ohoboho
Контакти:

Re: "Срещу Юве винаги се случва"

Мнениеот ohoboho » 12 яну 2015 14:46

По всичко изглежда, че Ювентус винаги ще си остане третия отбор в Италия, след Интер и (най-вече) Милан. Вътрешното първенство нищо не значи, гледа се кой какво прави в голямата игра.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 яну 2015 14:54

ohoboho написа:По всичко изглежда, че Ювентус винаги ще си остане третия отбор в Италия, след Интер и (най-вече) Милан. Вътрешното първенство нищо не значи, гледа се кой какво прави в голямата игра.

Неоспоримо е така :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Furia Ceca

Мнениеот Furia Ceca » 12 яну 2015 15:09

Изображение

Къде е засадата?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images.php?images/928/7837928y.jpg[/wrapimg]
#KeepFightingMichael
#Делянскипедерасталеале
[offtopic][center][wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10432158_755710411149352_350661304855527601_n.jpg?oh=fbfbd8915c8f36343dcccc012980cb72&oe=556E50EE[/wrapimg][/center][/offtopic]

barri
Контакти:

Мнениеот barri » 12 яну 2015 15:15

Ох, на някой май му се иска любимото му отборче да стане шампион на Италия от 3 години и все не успява.....Успокойте се, момчета! Милан и Интер ШЛ няма да видят, пък нека Ювентус едвам да минават групите, поне играят в тях! :) :) :)

urkoto

Мнениеот urkoto » 12 яну 2015 15:18

Старата госпожа си е Старата госпожа - факт. Ювентус е и ще бъде винаги най-великия италиански отбор, за ужас на фенчетата на разни понастоящем средняшки тимчета. Факт.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

redchampions
Контакти:

Мнениеот redchampions » 12 яну 2015 15:53

А някой може ли да ми обясни и "нарушението" срещу Буфон при отменения втори гол на Наполи: негърът (не ми се търси сега името му) не само, че не направи нищо срещу Буфон, но и след скока за топката, губейки равновесие, отстъпваше назад, когато Буфон връхлетя върху него, падна и изпусна топката. Не съм фен на никой от тези отбори, обичам да гледам всякакви оспорвани мачове, но след неприятния привкус, който остави у мен голът от засада на Ювентус, при тази ситуация вече тотално се изприщих, спрях телевизора и си легнах с чувството, че реферът развали края на почивката ми преди новата работна седмица...

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 12 яну 2015 16:14

redchampions написа:А някой може ли да ми обясни и "нарушението" срещу Буфон при отменения втори гол на Наполи: негърът (не ми се търси сега името му) не само, че не направи нищо срещу Буфон, но и след скока за топката, губейки равновесие, отстъпваше назад, когато Буфон връхлетя върху него, падна и изпусна топката. Не съм фен на никой от тези отбори, обичам да гледам всякакви оспорвани мачове, но след неприятния привкус, който остави у мен голът от засада на Ювентус, при тази ситуация вече тотално се изприщих, спрях телевизора и си легнах с чувството, че реферът развали края на почивката ми преди новата работна седмица...

Ко :mrgreen: Достатъчно е, че избута топката с лакът от прегръдката на Буфон.

от ohoboho на 12 Яну 2015 13:46

По всичко изглежда, че Ювентус винаги ще си остане третия отбор в Италия, след Интер и (най-вече) Милан. Вътрешното първенство нищо не значи, гледа се кой какво прави в голямата игра.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Коя е тази голяма игра, в която участва Интер :mrgreen:

Между другото миналата седмица бях шокиран от съдийството на мача Интер - Ювентус. Съдията закла Ювентус, което ме изненада е меко казано.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 12 яну 2015 16:26

cska-632 написа:Коя е ртази голяма игра, в която участва Интер :mrgreen: .

Викат и шампионска лига и Интер я спечелиха преди има-няма 3-4 сезона ;) Както и цял требъл, освен нея. Чакаме същото и от Ювентус, за да можем да ги наредим в същата лига.

Милан - 2 пъти ТОЗИ ВЕК (и само на 1 полувреме сериозна игра от това да са отборът, който я е печелил най-много пъти за века дотук, наравно с Барса - не съм 100% сигурен, ама може да се провери); общо няма да коментираме колко повече пъти, не си струва.
Интер - 1 път ТОЗИ ВЕК + цял требъл въпросната година; общо пак са по-напред

Ювентус е голям само в Италия, малко започват да мязат на родните грандчета.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 12 яну 2015 16:38

ohoboho написа:
cska-632 написа:Коя е ртази голяма игра, в която участва Интер :mrgreen: .

Викат и шампионска лига и Интер я спечелиха преди има-няма 3-4 сезона ;) Както и цял требъл, освен нея. Чакаме същото и от Ювентус, за да можем да ги наредим в същата лига.

Милан - 2 пъти ТОЗИ ВЕК (и само на 1 полувреме сериозна игра от това да са отборът, който я е печелил най-много пъти за века дотук, наравно с Барса - не съм 100% сигурен, ама може да се провери); общо няма да коментираме колко повече пъти, не си струва.
Интер - 1 път ТОЗИ ВЕК + цял требъл въпросната година; общо пак са по-напред

Ювентус е голям само в Италия, малко започват да мязат на родните грандчета.

Мухахаха. Когха за последно Интер са играли в ШЛ? Отбор, който чака 16 година титла в Италия и я спечели, когато отстраниха от пътя му Милан и Ювентус :mrgreen: Ювентус са печелили 2 пъти ШЛ и 3 пъти Купата на УЕФА и са най-постоянния италиански клуб.

Барселона 3 пъти спечелиха ШЛ този век. Интер са книжен тигър.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Ювентус”