Източник: [offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=526852[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ohoboho написа:По всичко изглежда, че Ювентус винаги ще си остане третия отбор в Италия, след Интер и (най-вече) Милан. Вътрешното първенство нищо не значи, гледа се кой какво прави в голямата игра.
redchampions написа:А някой може ли да ми обясни и "нарушението" срещу Буфон при отменения втори гол на Наполи: негърът (не ми се търси сега името му) не само, че не направи нищо срещу Буфон, но и след скока за топката, губейки равновесие, отстъпваше назад, когато Буфон връхлетя върху него, падна и изпусна топката. Не съм фен на никой от тези отбори, обичам да гледам всякакви оспорвани мачове, но след неприятния привкус, който остави у мен голът от засада на Ювентус, при тази ситуация вече тотално се изприщих, спрях телевизора и си легнах с чувството, че реферът развали края на почивката ми преди новата работна седмица...
от ohoboho на 12 Яну 2015 13:46
По всичко изглежда, че Ювентус винаги ще си остане третия отбор в Италия, след Интер и (най-вече) Милан. Вътрешното първенство нищо не значи, гледа се кой какво прави в голямата игра.
cska-632 написа:Коя е ртази голяма игра, в която участва Интер.
ohoboho написа:cska-632 написа:Коя е ртази голяма игра, в която участва Интер.
Викат и шампионска лига и Интер я спечелиха преди има-няма 3-4 сезонаКакто и цял требъл, освен нея. Чакаме същото и от Ювентус, за да можем да ги наредим в същата лига.
Милан - 2 пъти ТОЗИ ВЕК (и само на 1 полувреме сериозна игра от това да са отборът, който я е печелил най-много пъти за века дотук, наравно с Барса - не съм 100% сигурен, ама може да се провери); общо няма да коментираме колко повече пъти, не си струва.
Интер - 1 път ТОЗИ ВЕК + цял требъл въпросната година; общо пак са по-напред
Ювентус е голям само в Италия, малко започват да мязат на родните грандчета.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта