Синьо сърце написа:Нокиите се правят във Виетнам. Аз лично от новата ми Лумия съм много доволен, ненавиждам олигофренския Андроид и телефон с такава пръдня не бих си купил!
Факт, факт и пак ФАКТ!!!! Уреца има Лумия 925 (не е нещо кой знае какво, верно е) но е изключително доволен от телефончето си. Това само като лирическо отклонение.
Отново купища факти от доказания корифей и фактолог, маестро Санди. Отново е гениално точен, дето се вика добре, че са доказаните корифеи, той, Уреца и още няколко човека, броящи се на пръстите на двете ръце, за да отварят очите на лаиците във форума. Факт.
Сега по темата. Да, Уреца купува китайски стоки, но принципно внимава какво купува. Така например Уреца е фен на Нокиа (макар че скорошното придобиване на Лумиа от доказаните чифути от Майкрософт поставя под въпрос въпросното мнение на Уреца) също и на чистокръвните арийци от АКГ, основани през 1947 г. и носещи духа на Фюрера и национал-социализма и до ден днешен. Та въпросните АКГ произвеждат ниския и средния си клас в Китай, докато стоките от най-висок клас се правят в Австрия. При всички положения, китайските стоки определено не са това, което бяха, но все пак трябва европееца да стои отгоре и да им дава акъл, както се получава и е ситуацията в момента.