Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Купувате ли азиатска(китайска техника)?

Мнениеот sandi74 » 11 яну 2015 21:27

Libera написа:Тази тема заслужава да я покажат в Господари на ефира! По-олигофренски въпрос едва ли се е раждал в историята на човечеството! По-олигофрени са само тези, които си мислят, че купуват нещо, което не е правено или сглобявано в Азия.

Тези повече от блаженни верующи които семпло и скромно споменаваш изобщо не са малко ама това е тема на друг разговор.Нека вярват,на никого не пречат.Факт.

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 яну 2015 21:29

Синьо сърце написа:Нокиите се правят във Виетнам. Аз лично от новата ми Лумия съм много доволен, ненавиждам олигофренския Андроид и телефон с такава пръдня не бих си купил!

Факт, факт и пак ФАКТ!!!! Уреца има Лумия 925 (не е нещо кой знае какво, верно е) но е изключително доволен от телефончето си. Това само като лирическо отклонение.

sandi74 написа:
Перловски написа:sandi74 ти верно ме развесели.винаги си показвал, че си неумен, но че живееш още в 80-те на миналия век, това си е вече диагноза. :lol:

Доказан шоумен и културтрегер съм аз,това го знам. 8-) Дори лаиците и невежите ще е грехота ако го отрекат.Факт,а пък футболчето и някои други елементарни спортчета така здраво ги паса и чета като разсъндъчена вакла ромка на бял сатен с множество дантели.Трудно може да избягаме от съдбата и орисията си и в никакъв случай не трябва да го правим.Такава е тя нашата на богопомазаните и богоизбраните.Факт. :idea: 8-) :!:

Отново купища факти от доказания корифей и фактолог, маестро Санди. Отново е гениално точен, дето се вика добре, че са доказаните корифеи, той, Уреца и още няколко човека, броящи се на пръстите на двете ръце, за да отварят очите на лаиците във форума. Факт.

Сега по темата. Да, Уреца купува китайски стоки, но принципно внимава какво купува. Така например Уреца е фен на Нокиа (макар че скорошното придобиване на Лумиа от доказаните чифути от Майкрософт поставя под въпрос въпросното мнение на Уреца) също и на чистокръвните арийци от АКГ, основани през 1947 г. и носещи духа на Фюрера и национал-социализма и до ден днешен. Та въпросните АКГ произвеждат ниския и средния си клас в Китай, докато стоките от най-висок клас се правят в Австрия. При всички положения, китайските стоки определено не са това, което бяха, но все пак трябва европееца да стои отгоре и да им дава акъл, както се получава и е ситуацията в момента.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 яну 2015 21:31

Перловски написа:
sandi74 написа:
Перловски написа:sandi74 ти верно ме развесели.винаги си показвал, че си неумен, но че живееш още в 80-те на миналия век, това си е вече диагноза. :lol:

Доказан шоумен и културтрегер съм аз,това го знам. 8-) Дори лаиците и невежите ще е грехота ако го отрекат.Факт,а пък футболчето и някои други елементарни спортчета така здраво ги паса и чета като разсъндъчена вакла ромка на бял сатен с множество дантели.Трудно може да избягаме от съдбата и орисията си и в никакъв случай не трябва да го правим.Такава е тя нашата на богопомазаните и богоизбраните.Факт. :idea: 8-) :!:

ти си едно менте от капалъ чарши.с беден речник и още по беден мозък. :lol:

Тук вече си в тотална заблуда и абсолютно невидение(затъмнение).Красноармеец като моята скромна особа и личност е превърнал бунгалото си(землянката) в малкият Китай.Факт. 8-) Все пак комунистите трябва да се поддържаме.Нас Червеното знаме роди ни. :!: :idea:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2015 21:47

Японската е много скъпа.
Корейската по-бива от към цени.
Китайската е евтина, за това е привлекателна, но аз лично, съм купувал китайска техника, само ако е правена по лиценз от японски или корейски компании. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 яну 2015 21:53

Никой вече не може да си позволи да подценява китайските стоки.А що се отнася до GSM-ите,наскоро бе тиражирана новината,че Xiaomi са разработили мобилен телефон със заоблен екран от двете страни.Ако успеят да го направят удрят Самсунг в земята. Все пак Galaxy Note Edge е единствения който ползва такава технология (макар и заоблен само от едната страна) и е уникален със своя дизайн.Относно Nokia и Андроид - тотално съм разочарован от Nokia!Благодарение на тях оцених ОС Андроид.Моят съвет е какъвто и смартфон да си вземате,гледайте да е с Андроид,независимо коя версия на системата!

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 22:26

Аз не само купувам,а и препродавам китайска стока.Взимам нещо за 200-300$ и го препродавам за 2-3 хилки парчето.

Втора кооперация строя вече.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 11 яну 2015 22:36

organzata написа:Аз не само купувам,а и препродавам китайска стока.Взимам нещо за 200-300$ и го препродавам за 2-3 хилки парчето.

Я кажи кои са тези будали, че и ние да ги налазим. :mrgreen:

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 яну 2015 22:38

GOLEADOR написа:Никой вече не може да си позволи да подценява китайските стоки.А що се отнася до GSM-ите,наскоро бе тиражирана новината,че Xiaomi са разработили мобилен телефон със заоблен екран от двете страни.Ако успеят да го направят удрят Самсунг в земята. Все пак Galaxy Note Edge е единствения който ползва такава технология (макар и заоблен само от едната страна) и е уникален със своя дизайн.Относно Nokia и Андроид - тотално съм разочарован от Nokia!Благодарение на тях оцених ОС Андроид.Моят съвет е какъвто и смартфон да си вземате,гледайте да е с Андроид,независимо коя версия на системата!

И какъв по-точно ти е проблема с Нокиа телефоните?

organzata написа:Аз не само купувам,а и препродавам китайска стока.Взимам нещо за 200-300$ и го препродавам за 2-3 хилки парчето.

Вземаш, даваш, после го продаваш - пак е работа :idea:
Последна промяна от urkoto на 11 яну 2015 22:49, променено общо 1 път.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 11 яну 2015 22:43

urkoto написа:
GOLEADOR написа:Никой вече не може да си позволи да подценява китайските стоки.А що се отнася до GSM-ите,наскоро бе тиражирана новината,че Xiaomi са разработили мобилен телефон със заоблен екран от двете страни.Ако успеят да го направят удрят Самсунг в земята. Все пак Galaxy Note Edge е единствения който ползва такава технология (макар и заоблен само от едната страна) и е уникален със своя дизайн.Относно Nokia и Андроид - тотално съм разочарован от Nokia!Благодарение на тях оцених ОС Андроид.Моят съвет е какъвто и смартфон да си вземате,гледайте да е с Андроид,независимо коя версия на системата!

Вземаш, даваш, после го продава- пак е работа :idea:

Естествено,че е работа ,който може нека го прави.
Нали така.

urkoto

Мнениеот urkoto » 11 яну 2015 22:48

organzata написа:
urkoto написа:

Вземаш, даваш, после го продава- пак е работа :idea:

Естествено,че е работа ,който може нека го прави.
Нали така.

Абсолютно. Уреца освен горд последовател на светите завети на знаеш-кой, силно вярва и в принципите на пазарното стопанство, които най-ярко биват изразни с фразата "докато има балъци, ще има и играчи да ги играят".

Върни се в “Свободна зона”