За лъжливото ЖП-ейче и неговото безочие

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: За лъжливото ЖП-ейче и неговото безочие

Мнениеот favaca8888 » 07 яну 2015 20:40

тази тема нека остане в архива,
да ви гледаме сеира в края на сезона като почнете да целувате задницата на жпейчето,
щото ако Мацуи не беше центрирал, Силва да отклони с глава към Ели, той да продължи за Везалов и ......
щехте да го славите сега ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 яну 2015 21:22

favaca8888 написа:тази тема нека остане в архива,
да ви гледаме сеира в края на сезона като почнете да целувате задницата на жпейчето,
щото ако Мацуи не беше центрирал, Силва да отклони с глава към Ели, той да продължи за Везалов и ......

говориш глупости... Да не би в края на сезона да имаме готови, изцяло ремонтирани сектори- А, Б и В ? Да не би тогава клубът да е "цъфнал и вързал"?! Когато нямате какво да казвате- не се включвайте излишно... Щели сме да станем сигурно носители на ШЛ, ако Везалов не си беше вкарал автогола със Славия? Пич, стегни се и не говори небивалици...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 яну 2015 11:14

favaca8888 написа:тази тема нека остане в архива,

За нас разлика нямаше да има, едниствено може бе сега щеше да има във форума много фенове на Бдин Видин, например, вместо на Лудогорец.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 яну 2015 19:17

Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2015 12:55

Eminem написа:Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.

Освен него ли? Ама той да не е човек? Щото ако е така аз се отричам от човешката раса на момента.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 яну 2015 11:36

Единствено не разбирам, защо Тонев не излезе, като мъж да обясни, какво е положението със стадиона. Всички знаем, че в Левски пари няма и нещата са трудни. Едно честно изказване ще го издигне много повече в очите на феновете. Той обаче се крие и хвърля по-някое изказване отвреме на време, колкото да знаем, че е жив. Сега докара и треньор локомотивец, който едва ли знае, как се работи в Левски. Едно е в Монтана, дори в идеалния Лудогорец спокойствието е гарантирано. На Герена битката е всекидневие, медийте душат отвсякъде, а феновете искат победи. На Левски му трябва треньор, който да гори в живото на клуба, а не послушник. Стоев е прекалено спокоен и благ зада работи лесно с индивиди, като Гонзо и Батков!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 13 яну 2015 19:06

Мда, винаги съм казвал, че към момента, най-адекватния тренер на Левски би бил Кокала, със спортен директор Наско Сираков и шеф на скаутите Андрей Желязков /Жужо/...
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 21 яну 2015 16:05

Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.

Освен него ли? Ама той да не е човек? Щото ако е така аз се отричам от човешката раса на момента.

:lol: :lol: :lol:
не говорете така и той е левскар сам ви строи сектора
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2015 10:01

loko1 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

:lol: :lol: :lol:
не говорете така и той е левскар сам ви строи сектора

Факт е, че секторът се строи. Кога и дали въобще ще бъде довършен ще покажат идните месеци ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”