да ви гледаме сеира в края на сезона като почнете да целувате задницата на жпейчето,
щото ако Мацуи не беше центрирал, Силва да отклони с глава към Ели, той да продължи за Везалов и ......
щехте да го славите сега

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
favaca8888 написа:тази тема нека остане в архива,
да ви гледаме сеира в края на сезона като почнете да целувате задницата на жпейчето,
щото ако Мацуи не беше центрирал, Силва да отклони с глава към Ели, той да продължи за Везалов и ......
щехте да го славите сега
favaca8888 написа:тази тема нека остане в архива,
щехте да го славите сега
Eminem написа:Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.
Betchualeng Arnaikem написа:Eminem написа:Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.
Освен него ли? Ама той да не е човек? Щото ако е така аз се отричам от човешката раса на момента.
loko1 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Eminem написа:Ако тонев можеше да убива с лъжи, нямаше нито един човек да остане на планетата освен него.
Освен него ли? Ама той да не е човек? Щото ако е така аз се отричам от човешката раса на момента.
![]()
![]()
![]()
не говорете така и той е левскар сам ви строи сектора
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: mikata, TristaNNN и 20 госта