mitko9311 написа:suareshampion написа:boabbb написа:2:1 е моята прогноза. Крайно време е серията негативни резултати на "черните котки" да свърши

Конър дърваря и Стивън Ушаря

Боянчо ,знаеш че може да ви изхвърлим отборчето накрая от 4етворката и даваш такива прогнозки ..голям страх та гони
Бием Съндърланд с 1-3 и ти продължаваш да трепериш !
Тренер дава доста реална прогноза стига глупости нали си разбирач гледай малко реално .....
Не можем да ги бием на Анфийлд сега им гостуваме.....
Миналия сезон биха доста голями отбори като домакини са доста корави равен правят много често .....
Имат високи играчи и има кой да центрира Адам Джонсън(може и гол да вкара), а Ливърпул има жалка защитата и трагичен вратар каква 2-ка ?????
Да не забравяме и факта, че точно такива отбори си правят каквото искат тоя сезон с твоя лебед и Ливърпул само, че Съндърланд имат и изпълнителите който да вкарат положенията който ще създадът, а те ще са доста......
Да не говора, че и букмейкърите дават коеф 2 за победа на Ливърпул .......
Играта през последните 2 мача ли ти дава надежди за убедителна победа ???
Или контузените Стъридж и Лалана ?????
Мач с мач не си приличат ,какво ме интересува как са играли Съндърланд предния мач или миналия сезон ,то и ние мачкахме тогава наред .
Играта ми харесва ,да. След смяната на схемата и избора на правилните играчи ,нещата тръгнаха в офанзивен план .Преди това ,създавахме по 2-3 положения на мач а сега двойно тройно повече .Кьорав ли си ,че не виждаш ? Да ти купя очила ако искаш ? Застане ли Чех на вратата ,ще мачкаме наред . Лошо е това с вратаря ,защото добрия вратар е половин отбор ,но аз съм оптимист. Лалана ще бъде заменен със Стиви .А като се върне Стъридж ,той ще играе там . Данчо ще си мине в средата и чакам скоро и Джонсън да застане отдясно на мястото на Манкийо ,защото е по добре от него.
Ако бях аз ,щях да сложа Джан в средата а не Данчо а отзад Туре. Но явно Роджърс ,подготвя Джан отсега да свиква с тая роля ,тъй като Туре ще отсъства за купата на Африка .Добър ход.
Оптимист съм за нещата ,колкото и да ми мрънкате против треньора ,аз съм оптимист. Коутиньо е в страхотна форма .
А и да не забравяме ,че при Роджърс винаги втория полусезон е по силен от първия . Пак казвам ,прогноза 1-3 и артерилистчетата да треперят.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.