Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул 10.01.2014 | 14:45 |

Мнениеот boabbb » 07 яну 2015 12:01

suareshampion написа:
boabbb написа:2:1 е моята прогноза. Крайно време е серията негативни резултати на "черните котки" да свърши :roll: Конър дърваря и Стивън Ушаря :mrgreen:

Боянчо ,знаеш че може да ви изхвърлим отборчето накрая от 4етворката и даваш такива прогнозки ..голям страх та гони :)
Бием Съндърланд с 1-3 и ти продължаваш да трепериш !

Засега по-опасни са Саутхямптън и Тотнъм ;) Има време и вие да се намесите - колкото повече, толкова по-забавно 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 07 яну 2015 12:06

suareshampion написа:
boabbb написа:2:1 е моята прогноза. Крайно време е серията негативни резултати на "черните котки" да свърши :roll: Конър дърваря и Стивън Ушаря :mrgreen:

Боянчо ,знаеш че може да ви изхвърлим отборчето накрая от 4етворката и даваш такива прогнозки ..голям страх та гони :)

Тренер дава доста реална прогноза стига глупости нали си разбирач гледай малко реално .....
Не можем да ги бием на Анфийлд сега им гостуваме.....
Миналия сезон биха доста голями отбори като домакини са доста корави равен правят много често .....
Имат високи играчи и има кой да центрира Адам Джонсън(може и гол да вкара), а Ливърпул има жалка защитата и трагичен вратар каква 2-ка ?????
Да не забравяме и факта, че точно такива отбори си правят каквото искат тоя сезон с твоя лебед и Ливърпул само, че Съндърланд имат и изпълнителите който да вкарат положенията който ще създадът, а те ще са доста......
Да не говора, че и букмейкърите дават коеф 2 за победа на Ливърпул .......
Играта през последните 2 мача ли ти дава надежди за убедителна победа ???
Или контузените Стъридж и Лалана ?????
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 яну 2015 12:29

mitko9311 написа:
suareshampion написа:

Тренер дава доста реална прогноза стига глупости нали си разбирач гледай малко реално .....
Не можем да ги бием на Анфийлд сега им гостуваме.....
Миналия сезон биха доста голями отбори като домакини са доста корави равен правят много често .....
Имат високи играчи и има кой да центрира Адам Джонсън(може и гол да вкара), а Ливърпул има жалка защитата и трагичен вратар каква 2-ка ?????
Да не забравяме и факта, че точно такива отбори си правят каквото искат тоя сезон с твоя лебед и Ливърпул само, че Съндърланд имат и изпълнителите който да вкарат положенията който ще създадът, а те ще са доста......
Да не говора, че и букмейкърите дават коеф 2 за победа на Ливърпул .......
Играта през последните 2 мача ли ти дава надежди за убедителна победа ???
Или контузените Стъридж и Лалана ?????

Мач с мач не си приличат ,какво ме интересува как са играли Съндърланд предния мач или миналия сезон ,то и ние мачкахме тогава наред .
Играта ми харесва ,да. След смяната на схемата и избора на правилните играчи ,нещата тръгнаха в офанзивен план .Преди това ,създавахме по 2-3 положения на мач а сега двойно тройно повече .Кьорав ли си ,че не виждаш ? Да ти купя очила ако искаш ? Застане ли Чех на вратата ,ще мачкаме наред . Лошо е това с вратаря ,защото добрия вратар е половин отбор ,но аз съм оптимист. Лалана ще бъде заменен със Стиви .А като се върне Стъридж ,той ще играе там . Данчо ще си мине в средата и чакам скоро и Джонсън да застане отдясно на мястото на Манкийо ,защото е по добре от него.
Ако бях аз ,щях да сложа Джан в средата а не Данчо а отзад Туре. Но явно Роджърс ,подготвя Джан отсега да свиква с тая роля ,тъй като Туре ще отсъства за купата на Африка .Добър ход.
Оптимист съм за нещата ,колкото и да ми мрънкате против треньора ,аз съм оптимист. Коутиньо е в страхотна форма .
А и да не забравяме ,че при Роджърс винаги втория полусезон е по силен от първия . Пак казвам ,прогноза 1-3 и артерилистчетата да треперят.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
stefani

Re: Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 |

Мнениеот stefani » 07 яну 2015 14:12

2:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 07 яну 2015 14:13

Тегав мач ще е,но очаквам победа с 1 гол разлика.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 07 яну 2015 14:45

Труден за прогнозиране мач! Съндърланд трудно допускат голове, а и ще играем като гости. Мисля че този мач ще се реши от индивидуален проблясък на някой от играчите или някой червен картон (оправдан или не) може да наклони везните за един от двата отбора, доста са равностойни противниците поне на този етап.

Съндърланд имат 11 равни мача от началото на сезона, но имам предчувствие, че този няма да е равен.

Дали е възможно Роджърс да изненада толкова много колегата си треньор със страртовия състав, че докато се осъзнае противника да ги надиграем тактически 8-)
Поне отдавна не се е случвало :shock:

Най-важното е да наблюдаваме шоу, а те последните мачове на Ливърпул са само такива и е радостно, че отново мачът ще се излъчва по Диема!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 яну 2015 14:49

В най добрия случай, може да се докопаме до равен.
Аз очаквам повторение на мача срещу Кристъл Палас.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 07 яну 2015 15:46

Много труден мач ни чака. Мисля, че ще паднем, затова прогноза няма да дам.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 яну 2015 16:21

Аз лично бих излязал със Сако, Туре и Шкъртел в защита и бих заключил центъра с Лукас и Джан. Понеже Вчерашният именик е задължителен него ще трябва да го сложа десен халф-бек, а Морено бих сложил като ляв. Бих дал на Джерард малко по-свободна роля като тази срещу Уимбълдън и бих оставил пред него Коутиньо и Стърлинг да покажат качествата си. На пейката ще имаме Маркович и Балотели, които според мен са в състояние да влязат и да променят нещо. Аз лично така бих излязал, но да видим какво ще измисли Роджърс. А ако сложи Джерард пак дефанзивен тотално ще загубя вяра в Роджърс.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”