Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 18:16

Red Warrior написа:
Logical person написа:
Red Warrior написа:"Един от най-обещаващите футболисти на ЦСКА - Антон Карачанаков, прекрати договора си с армейците, научи Sportal.bg. Официално талантът разтрогва с червените заради неполучени заплати. Истинската причина обаче е друга - нежеланието на Стойчо Младенов да разчита на него, пренебрегвайки го за сметка на недоказани чужденци, макар през есента състезателят да вкара доста решаващи попадения."

Това дали не е поредната партенка? :?

Ще се разбере скоро. Мен лично ме съмнява, защото той получи доста минути на терена. Освен колко години го коткаме и го глезим в очакване да заиграе така както може ? Не виждам логика да го е направил, но от футболист всичко може да се очаква.

Не съм съгласен. Карачанаков не заслужаваше по-малко доверие от Платини, Фелипе, или Милисавлевич. Освен това остана в ЦСКА, когато всички други се разбягаха. Ако си тръгне това ще е голям срам за ръководството, че не му е платило заплатите. Стойчо с неговите крайности, за които съм писал, че прекалява от чист инат, ще изгуби феновете, които сме го подкрепяли винаги.

Той доверието го е получил, но така и не заигра достатъчно добре. Миналия сезон стартира като титуляр и игра много силно в първия мач. Но това си му и остана за цял сезон. Тази година също започна като титуляр, изигра едни фантастични 30 минути срещу Левски и пак това си му остана. Той е футболист със страхотни качества, но не върви да ги показва по 30 минути на години. И въпреки това 3 години го чакаме, не го гоним и му се дават шансове и пак и пак. Пожелавам му успех, защото той наистина има качества и много талант. Дано в друг отбор да си прочисти главата и да се отпуши.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:16

Аз пък подкрепям Карата. Човека остана верен в най-тежките моменти за ЦСКА. Няколко години вече не му се гласува доверие. Млад е и сега му е времето да играе. Успех Кара и ти благодаря за всичко! Лично от мен имаш уважение!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:18

Logical person написа:
Той доверието го е получил, но така и не заигра достатъчно добре. Миналия сезон стартира като титуляр и игра много силно в първия мач. Но това си му и остана за цял сезон. Тази година също започна като титуляр, изигра едни фантастични 30 минути срещу Левски и пак това си му остана. Той е футболист със страхотни качества, но не върви да ги показва по 30 минути на години. И въпреки това 3 години го чакаме, не го гоним и му се дават шансове и пак и пак. Пожелавам му успех, защото той наистина има качества и много талант. Дано в друг отбор да си прочисти главата и да се отпуши.

А сега ще направиш ли един анализ на Платини, че на мен ми късаше нервите през целия полусезон?

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 05 яну 2015 18:18

За съжаление поредната издънка на ръководството е напускането на Карачанаков. Ако заплатата му беше изплащана редовно, да го видя как ще напусне. Че нищо не играе, не е лъжа, едни фаулове дето бие добре и толкова, ама в този момент напускането му доста здраво ще разклати за пореден пък кораба ни...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 05 яну 2015 18:19

Карачанаков беше трагичен в едно 60-70% от мачовете, в които му беше даван шанс от лятото на 2013 до сега.
Само с едни фаулове не става.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:21

Точно това, което писах вчера - че е важно заплатите да се плащат навреме, а не толкова дали тавана ще е 10 хиляди с по-големи премии. Ето го доказателството.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 яну 2015 18:27

Чета Стойчо, който казва, че му бил давал все повече шансове. Само дето не ги видяхме много тези шансове. Виж, маймунката Платини шансове дал Бог. :roll:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 яну 2015 18:27

Red Warrior написа:
Logical person написа:

А сега ще направиш ли един анализ на Платини, че на мен ми късаше нервите през целия полусезон?

Платини не е талант дето го чакаш да покаже какво може. Това е футболист с някакви качества, които са константи. Може да не е най-добри, но каквото може го играе. И между другото Платини е един от най-борбените и надъхани, когато е на терена. Непрекъснато гони, пресира и се връща в защита.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 яну 2015 18:27

Много вероятно е да отиде в Полша, те го искаха за заместник на Тонев и сега ще им излезне без пари ама за това не е виновен
играчът и мениджъра му които ще приберат пари на ръка а ръководството на ЦСКА!
Като цяло играч който може да ти реши закучен мач с шут отдалече но другите му качества са доста спорни, Луис Суарес, Милисавлевич,
Силва, Ив. Стоянов са по-добри флангови играчи от Карачанаков!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 яну 2015 18:28

Всички знаят,че пари в ЦСКА няма.Изненада ме напускането на Карата.Дано не е заради някаква задкулисна игра на богатите клубове. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”