Red Warrior написа:Logical person написа:Red Warrior написа:"Един от най-обещаващите футболисти на ЦСКА - Антон Карачанаков, прекрати договора си с армейците, научи Sportal.bg. Официално талантът разтрогва с червените заради неполучени заплати. Истинската причина обаче е друга - нежеланието на Стойчо Младенов да разчита на него, пренебрегвайки го за сметка на недоказани чужденци, макар през есента състезателят да вкара доста решаващи попадения."
Това дали не е поредната партенка?
Ще се разбере скоро. Мен лично ме съмнява, защото той получи доста минути на терена. Освен колко години го коткаме и го глезим в очакване да заиграе така както може ? Не виждам логика да го е направил, но от футболист всичко може да се очаква.
Не съм съгласен. Карачанаков не заслужаваше по-малко доверие от Платини, Фелипе, или Милисавлевич. Освен това остана в ЦСКА, когато всички други се разбягаха. Ако си тръгне това ще е голям срам за ръководството, че не му е платило заплатите. Стойчо с неговите крайности, за които съм писал, че прекалява от чист инат, ще изгуби феновете, които сме го подкрепяли винаги.
Той доверието го е получил, но така и не заигра достатъчно добре. Миналия сезон стартира като титуляр и игра много силно в първия мач. Но това си му и остана за цял сезон. Тази година също започна като титуляр, изигра едни фантастични 30 минути срещу Левски и пак това си му остана. Той е футболист със страхотни качества, но не върви да ги показва по 30 минути на години. И въпреки това 3 години го чакаме, не го гоним и му се дават шансове и пак и пак. Пожелавам му успех, защото той наистина има качества и много талант. Дано в друг отбор да си прочисти главата и да се отпуши.