Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
7 е добро число

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 7 е добро число » 04 яну 2015 14:43

metodito написа: .........
Ам ти всъщност така и нищо не казваш за Батков? :?
Би ли се аргументирал за Топузаков, Пламен, Наумовски, Домовчийски, който е между другото и голмайстор на отбора...

Топчо е инвестиция в бъдещето. Наумовски не знам как прецени, че не става. Пламен три години вади този отбор и некадърниците пред него и сега, когато се върна от контузия и не ставал. Бати, специалистите. Домовчийски... кво му е като резерва?

Баждеков пък какво общо има? Той е наемник. Човекът, който трябва да си ходи е само ЕДИН! След него всеки по каналния ред ще си замине.

Гонзо, Баждека, Екимов... кой ги е назначил?

Просто изразих моето виждане , на там отиде темата - какво е нужно за да ....... Промени и то само промени , на всякакво ниво ! Не само 3-4 футболиста и толкоз . На всякакво ниво . Сега се сещам за още един двама ръководители дето като изброените от мен са си свикнали , че са незаменими в отбора и каквото и да правят пак ще са си там . Организацията е на ниво , пълно е някакви бивши "легенди" , благодарение на които сменихме 50 треньора заеби - пиявици долни и кърлежи всякакви са се навъдили ! И няма отърване от тях , ЕЙ БОГУ .

За футболистите - в момента с това си представяне в отбора трябва да останат само 6-7 човека . Испанците , Прохаска , юношките и един двама за пълнеж . Всичко останало аулт . Ама той бил голмайстор , ама онзи преди 3 год . бил най-добър , ама третия не се е доказал , четвъртия бил контузен , петия ще е добър ама за резерва , шестия ........ и тн. и тн .и тн . . Тези хипотези съм ги слушал прекалено много в последните 5-6 год . и какво става всеки път ? Стоят си те в отбора благодарение на една стара слава или големите надежди дето се таят за тях и толкоз ..... накрая се получава едно голямо нищо !
Промени и то само промени , на всякакво ниво !
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2015 16:25

Ми според мен само един е за гонене. След това всичко ще се промени. А относно състава, дай да видим сега какво ще направи истински треньор с тях. Щото те сега все едно бяха без треньор...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 яну 2015 16:33

metodito написа:Ми според мен само един е за гонене. След това всичко ще се промени. А относно състава, дай да видим сега какво ще направи истински треньор с тях. Щото те сега все едно бяха без треньор...

стига да му се даде шанс да приложи философията си за футбол... щото, честно казано, мене нещо доста ме съмнява да е така... При положение, че си станал онзи ден старши треньор на един клуб, и си взимаш багажа и отиваш на почивка в чужбина вместо да работиш по селекция и подготовка, а през това време "директора" търси играчи и върши всичката тая работа- съмнително ми се вижда... Вярно, Стоев ще води само тренировките... донякъде ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 яну 2015 16:41

В спортно-техническо естество първото нещо, което Гонзо трябва да направи е по време на мач да е горе в ложите, а не на резервната скамейка и на почивката отново да бъде там, а не да ходи до съблекалнята.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Димитър Стоянов
Контакти:

Re: Юбилейна брошура ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ - ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ

Мнениеот Димитър Стоянов » 04 яну 2015 20:45

milen.hristov написа:
Димитър Стоянов написа:Здравейте левскари, по случай 100 годишния юбилей на синия отбор, написах и издадох брошурата "Левски Вековенъ - Левски Европейски".

От нея може да научите, защо Левски може да се преобрази в европейски гранд? Как това може да стане и кой е способен да го извърши?

И още:

Брошурата "Левски Вековенъ - Левски Европейски" намеква, че съдбата ни дава шанс като открехва порти, чието прекачване може да изведе Левски на "некст левъл". Въпроса е, че те няма да бъдат отворени вечно, а само във времевия период около юбилея. Освен това никой няма да побутне любимия отбор през тях, защото прекрачването им е дело на левскарите. Поднесена под формата на алегоричен философски разговор, от брошурата ще научите:

- Какво е "огнена воля"?

- Какво са "идеите-стихии"?

- Как се става "войн"?

- Кои са "пробуждащите се" и каква е тяхната задача?

Брошурата "Левски Вековенъ - Левски Европейски" е "тайнство". Тя е "покръстването" на Левски в европейски гранд. Цената ѝ е 2 лева, а чрез продажбите ще се финансират различни проекти и инициативи подпомагащи развитието на Левски.

За сега брошурата се продава единствено в София на адрес: ул. Борис I # 80 в кафе-бар "Енерджи"

Браво, това е похвално дело, да но скоро може да се намери на повече места брошурката

Благодаря за добрите думи. Основен постулат в търговията и икономиката е, че "търсенето определя предлагането". Като за начало е добре - топ центъра на София, максимално удобно за всички жители и гости на столицата. Ако интереса се повиши, естествено и брошурата ще се появи на повече места.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Юбилейна брошура ЛЕВСКИ ВЕКОВЕНЪ - ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2015 20:52

Димитър Стоянов написа:
Благодаря за добрите думи. Основен постулат в търговията и икономиката е, че "търсенето определя предлагането". Като за начало е добре - топ центъра на София, максимално удобно за всички жители и гости на столицата. Ако интереса се повиши, естествено и брошурата ще се появи на повече места.

Всичко е идеално, само да разберем кое е европейското у "Левски" в това му състояние, което го прави гранд!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 яну 2015 21:48

Долно уйно написа:В спортно-техническо естество първото нещо, което Гонзо трябва да направи е по време на мач да е горе в ложите, а не на резервната скамейка и на почивката отново да бъде там, а не да ходи до съблекалнята.

+1

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2015 22:47

Това за съжаление няма да се промени. Аз съм един от матросовците на Гонзо тук, както знаете, но след Пепе и Херо, мнението ми е, че той трябва да си подаде оставката! Едно подобно решение ще вдигне доверието в него и като се махне от Герена сега, даже и най-големите му мразалянковци ще го приемат след години. Този сезон бе объркан от Гонзо. Това е истината. Фен съм му. Да, заради това, че е магаре най-вече, но след Херо трябваше да си подаде оставката. Първо, въобще не съм убеден в качествата на Херо, след това в морала му. Пепе самия Гонзо призна, че не е първи избор. И се видя, че Пепе е компромис. Ма добр, лош, няма значение. Клишето "с "Левски" компромиси не се правят " важи в пълна степен тук. Аз знам, че Гонзо просто иска неистово да се докаже в "Левски" и като ръководител. Като играч той запуши устите на всички псувняри. Но не се получи сега, Гонзо. И в последния мач, който вкара на ЦСКА знаех: "Гонзо ще вкара", и той вкара. Друго е обаче там в офисите, Гонзо, не е толкова лесно. Има игрички, има разни френски игри, отделно тоя сезон колко дузпи не ни свириха? Колко пъти съперниците бяха подпирани от съдиите. Нали се сещаш, Гонзо, че не става без лоби? А ти го нямаш. А Боби иска парички. И Батко не дава... Заради това Локо Пд ще прави хикс при две несвирени дузпи. Затова вместо с девет души преди почивката, Лудогорец ще си разява коня. За това и Литекс и ЦСКА ще завършват мача с 11 души. И срещу балтиите на Марек няма жълти, камо ли - опази Бог - червени картони. Затова и Берое и Черно море, които първите полувремена, които трябваше да останат с човек по-малко преди 50-тата минута ще се правят на големи. Не ги знаеш игрите, брат! Ама то Видовден идва. Квото сте откраднали откраднали. Ми нали Боби, ще си отиде, бе моите, кво ще правите тогава. Пак с на%раните гащи ще си тръгвате...

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 04 яну 2015 22:53

metodito написа:Има игрички, има разни френски игри, отделно тоя сезон колко дузпи не ни свириха? Колко пъти съперниците бяха подпирани от съдиите. Нали се сещаш, Гонзо, че не става без лоби? А ти го нямаш. А Боби иска парички. И Батко не дава... Заради това Локо Пд ще прави хикс при две несвирени дузпи. Затова вместо с девет души преди почивката, Лудогорец ще си разява коня. За това и Литекс и ЦСКА ще завършват мача с 11 души. И срещу балтиите на Марек няма жълти, камо ли - опази Бог - червени картони. Затова и Берое и Черно море, които първите полувремена, които трябваше да останат с човек по-малко преди 50-тата минута ще се правят на големи. Не ги знаеш игрите, брат! Ама то Видовден идва. Квото сте откраднали откраднали. Ми нали Боби, ще си отиде, бе моите, кво ще правите тогава. Пак с на%раните гащи ще си тръгвате...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Особено за дузпите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2015 22:59

cska-632 написа:
metodito написа:Има игрички, има разни френски игри, отделно тоя сезон колко дузпи не ни свириха? Колко пъти съперниците бяха подпирани от съдиите. Нали се сещаш, Гонзо, че не става без лоби? А ти го нямаш. А Боби иска парички. И Батко не дава... Заради това Локо Пд ще прави хикс при две несвирени дузпи. Затова вместо с девет души преди почивката, Лудогорец ще си разява коня. За това и Литекс и ЦСКА ще завършват мача с 11 души. И срещу балтиите на Марек няма жълти, камо ли - опази Бог - червени картони. Затова и Берое и Черно море, които първите полувремена, които трябваше да останат с човек по-малко преди 50-тата минута ще се правят на големи. Не ги знаеш игрите, брат! Ама то Видовден идва. Квото сте откраднали откраднали. Ми нали Боби, ще си отиде, бе моите, кво ще правите тогава. Пак с на%раните гащи ще си тръгвате...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Особено за дузпите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти пък какво отношение вземаш? Гледал си мачове на "Левски"? Браво! Цесекар гледа на "Левски" мачовете. Няма лошо. Аз вашите не ги гледам... понеже мен на сърцето ми е само един отбор... При теб може да са повече. Лошо няма. ;)

Върни се в “Левски”